nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 11. decembar – 17. decembar

LJUBAV: U partnerskom odnosu pred vama je period preuzimanja odgovornosti za jačanje veze ili zajednice. Ljubavi vam ne nedostaje, a sada ćete pronaći praktične načine da je pokažete i pojačate razmenu osećanja i kvalitetnih sadržaja sa partnerom. Slobodni Ovnovi gledaju kritički oko sebe – nije vam lako da sklopite nova poznanstva, ili da dopustite nekome da vam se približi. Više posmatrajte i slušajte, pa ćete bolje razumeti sebe i shvatiti šta vas koči i šta želite.

POSAO: Dobar period za umetnike, kao i za sve koji se bave nekim kreativnim poslom, ili započinju nove projekte. Sve ideje koje imate, moći ćete da realizujete, zahvaljujući povoljnom spletu okolnosti i sopstvenoj spremnosti da se izrazite kroz ono čime se bavite. Zvezde predviđaju stabilniji finansijski priliv i rešavanje nekih bitnih pitanja, vezanih za novčane transakcije. 

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena dnevne rutine i više kretanja – idealan je trenutak da započnete sa onim programom vežbanja, o kome već duže vreme razmišljate.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 11. decembar – 17. decembar

LJUBAV: Planetarni raspored povoljno utiče na partnerske odnose – imaćete odlučniji pristup emotivnim pitanjima i umećete da priđete partneru tako da vas razume i ne oseća se poljuljanim vašim zahtevima i potrebama. Slobodni Bikovi će se osećati nesigurno i biće u iskušenju da ulete u odnos koji mnogo obećava. Ne žurite, savetuju zvezde, a to vam kaže i vaš osećaj, samo treba da ga poslušate. 

POSAO: Dobar period za edukaciju, odnosno primenu novostečenih znanja i veština. Imate mogućnost da se oprobate i potvrdite i podignete svoj profesionalni nivo, kao i svoje samopouzdanje, kao i zaradu. Vaše ideje vrlo brzo dolaze do realizacije. 

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i puni ste energije. Održavajte formu i budite umereni. Moguće prolazne glavobolje.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 11. decembar – 17. decembar

LJUBAV: Venera je na vašoj strani i možete očekivati da će ljubavna osećanja preovlađivati i pomoći vam da pobedite razdore i nesuglasice u partnerskom odnosu. Ostanite smireni i strpljivi, jer se suočavate sa nezadovoljstvom koje se nakupilo i sa kojim je sada trenutak da se suočite i da ga razrešite. Slobodni Blizanci će biti puni energije i zainteresovani za svet oko sebe. Vaši standardi su visoki i ne treba da ih spuštate, ali razmislite o tome da li ste previše zahtevni i nerealni, pa ne primećujete osobu koja vam stvarno odgovara. 

POSAO: Preispitajte svoje planove za nove aktivnosti koje smatrate isplativim – moraćete da napravite neke promene i prilagođavanja, a to ćete moći ako pažljivo analizirate put koji vas je doveo dotle gde ste sada. Naići ćete na pomoć, koja vam se velikodušno nudi, nemojte biti arogantni i odbiti je. 

ZDRAVLJE: Budite iskreni prema sebi i sagledajte svoje slabosti, da biste mogli da uvedete zdraviji stil života. Ne morate se ničega odricati, samo budite umereni. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 11. decembar – 17. decembar

LJUBAV: Planetarni raspored usporava događaje na ljubavnom planu, a Rakovima se savetuje da ne pokušavaju da ih ubrzaju. Za svaku vrstu odnosa (partnerskih, prijateljskih, romantičnih odnosa u razvoju) to znači da pustite da se stvari odvijaju svojim tokom, jer ćete kasnije uvideti da je to bila najbolja strategija. Slobodnim Rakovima je potrebno strpljenje – ne pokušavajte da nametnete svoje stavove ljudima oko sebe, a ako osećate potrebu da izrazite osećanja nekome koga smatrate posebnim, učinite to taktično i smireno.

POSAO: Ukoliko budete pažljivi i analitični i oduprete se impulsivnom ponašanju, imaćete priliku da ostvarite svoje snove. Ne pravite kompromise sa sobom, slušajte svoju intuiciju, koja vas je uvek dobro vodila kroz problematične situacije. Uspešan period za Rakove koji se spremaju da prezentuju svoje nove projekte i ideje. 

ZDRAVLJE: Bićete napeti i na ivici nerava, ali krajem nedelje planetarni aspekti obaćavaju olakšanje. Moguća nesanica.

Comments