nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 11. septembar   17. septembar

LJUBAV: Ne zanemarujte nesporazume u partnerskim odnosima, nego se sa njima suočavate i rešavajte probleme koji iskrsavaju u ovom periodu. To su možda stari problemi, koji su se nagomilali i sada je došlo vreme za razrešavanje. Posmatrajte stvari objektivno i zadržite strpljenje. Slobodni Ovnovi će biti upleteni u ljubavne igre kojima ili nisu dorasli, ili nisu ni uključeni do kraja. Osećaćete se nesigurno – neko se poigrava sa vašim osećanjima, a i ta osećanja su varljiva i ne znate ni šta hoćete, ni šta nećete. Pokušajte da zadržite smirenost i distancu, dok vam se stvari ne razbistre. 

POSAO: Budite spremni da rešavate poslovne probleme, koji će zahtevati momentalno reagovanje, prisebnost i brzinu. Verovatno ćete morati da donosite odluke i preuzimate odgovornost, pa vam je potrebno da to činite hladne glave. Zadržite opreznost u svim poslovnim kontaktima i interakcijama. 

ZDRAVLJE: Moguća hormonska nestabilnost i manji padovi energije. Pojačajte unos vitamina i mudro rasporedite svoje snage. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 11. septembar   17. septembar

LJUBAV: U ovom periodu ljubav i partnerski odnosi su u fokusu – možete ostvariti svoje ljubavne snove. Ukoliko ste slobodni i maštate o svojoj srodnoj duši, velike su šanse da ćete se zaljubiti i započeti ljubavnu priču “preko noći”. Ukoliko vas već neko vreme zanima jedna određena osoba, sada je trenutak za izražavanje osećanja i komunikaciju o svemu što je za vas važno. U partnerskim odnosima harmoničan period, tokom koga će vam uspeti sve što preduzmete sa partnerom. Zajedničke aktivnosti za opuštanje i uživanje doneće vam procvat ljubavi i strasti, a zajednički poslovni i praktični poduhvati doneće vam stabilnost i sklad. 

POSAO: U poslovnom segmentu, najvažnija je dobra saradnja, korektni kolegijalni i partnerski odnosi – sve što radite u dogovoru sa drugima, iskomunicirajte po svim stavkama, budite spremni da čujete i prihvatite dobre predloge (a biće ih), kao i da preuzmete inicijativu tamo gde drugi nisu sigurni. Vaša uslužnost i spremnost da izađete u susret zahtevima i ispunite očekivanja, biće na ispitu, a ulozi su veliki, kao i predstojeći uspeh – ukoliko se pokažete na visini zadatka. 

ZDRAVLJE: Planete vas podržavaju u svim aspektima – puni ste energije, sigurni u sebe, zdravi i spremni za sve izazove.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 11. septembar   17. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima zvezde vam preporučuju velikodušnost, toleranciju i razumevanje – izađite u susret partneru, ispunite mu želje (pa i hirove), pa ćete ga pridobiti za neke svoje zamisli i akcije, za koje on nema dovoljno energije. Slobodni Blizanci bi mogli da se nađu u više neočekivanih situacija – vodiće vas strasti i bićete iznenađeni i sobom i reakcijama osoba koje vas privlače. U tom metežu događaja, otkrićete da ipak želite nešto nežno i romantično – bićete u sukobu sa avanturističkim delom sebe (što za vas uopšte nije neobično). 

POSAO: Predstoji vam napetost na poslovnom planu – do vas dolazi velika količina informacija, sa kojima niste sigurni šta možete i treba da učinite, a ne možete ni da ih klasifikujete po važnosti. Za vaše planove i ciljeve, bitno je sve što se odigrava u ovom periodu, pa zato budite dvostruko oprezni i postarajte se da vaša osećanja ne utiču na vaše odluke. Nemojte ih donositi impulsivno i nestrpljivo, radije odvojte vreme da pažljivo procenite i analizirate situaciju u kojoj se nalazite. 

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena – ako ne možete negde da otputujete i na kratko ostavite za sobom svakodnevicu, idite makar na jednodnevni izlet. Boravak u prirodi vratiće vam potrošenu energiju i umiriti nerve.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 11. septembar   17. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima vodite računa da ne povredite partnera nepromišljenim rečima i optužbama. Setite se da iskrenost ne znači netaktično saopštavanje svega što vam padne na pamet. Ako nešto želite, ili vam nešto smeta kod partnera, ne čekajte da vas naboj uvede u dramu, nego to iskomunicirajte smireno i taktično. Slobodni Rakovi će prilično uživati u sebi – imate prilike da otkrijete nove nivoe samopouzdanja i ljubavi prema sebi, ali ponašajte se odgovorno  u tom procesu, da ne biste zbog neke brzopletosti, povredili i sebe i nekog drugog. 

POSAO: Planetarna konfiguracija podržava kreativnu promenu koja se u vama pokreće, a do ideja i rešenja dolazićete zaobilaznim i neočekivanim putevima. Možda u ovom periodu nećete biti naročito uspešni, ali ćete imati prilike da prikupite potrebne informacije i napravite bazu za svoje kreativne poduhvate. 

ZDRAVLJE: Padovi energije i depresivne epizode – vi ste naučili da sa time izlazite na kraj, pa zato radite ono što vam pomaže, ili nemojte činiti ništa, sačekajte neki uzlazni momenat. 

Comments