nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 11. septembar   17. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima budite nesebični i razmišljajte – upotrebite logiku i zdrav razum, tamo gde vas impulsi gone da se prepustite neprijatnim osećanjima. Tako ćete izbeći nepotrebne sukobe. Potražite pražnjenje kroz neku aktivnost i tražite od partnera razumevanje i podršku. Slobodni Lavovi mogu pomisliti da su u bajci – romantična očekivanja rastu preko svake mere i malo ćete izgubiti kontakt sa realnošću. Pripremite se za razočaranje, jer stvari nisu tako divne, kao što izgledaju spolja, čim se malo više udubite i otvorite. 

POSAO: Vaš profesionalni uspeh u ovom periodu zavisi od vaše spremnosti na saradnju i od skromnog držanja – ne budite drski i nametljivi i ne otkrivajte svoje ambicije. Držite se onih koji vas podržavaju, naročito ako se radi o nekom obliku mentorskih odnosa i poslušajte savete koji vam se nude iz duboke riznice iskustva i mudrosti. 

ZDRAVLJE: Neprijatna i burna emocionalna energija vas čini napetim i izaziva potrebu za delanjem – usmerite višak energije u fizičku aktivnost. Što više zdravog umora osetite tokom dana, bolje ćete se noću odmoriti. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 11. septembar   17. septembar

LJUBAV: Skloni ste dominaciji u partnerskim odnosima i želite da sve bude pod vašom kontrolom. Sigurni ste da znate šta je dobro za partnera i nemate mnogo strpljenja za njegove ćudi. Obuzdajte ego, da ne bi došlo do ozbiljnih sukoba u vezi. Slobodne Device će u ovom periodu imati neke značajne lekcije iz bliskosti, sa prijateljima i bliskim osobama iz okruženja. Izmaći će vam neki oslonci, ponudiće vam se neki drugi, iskusićete osećanje slabosti i bespomoćnosti. Gledajte na to kao na napredak u ličnom razvoju. 

POSAO: Od vas će se tražiti da organizujete, pa će doći do izražaja vaša sposobnost da rasporedite vreme i prioritete i svakome dodelite odgovarajuće zadatke. Održite sve sastanke, konsultacije i pregovore koje ste odlagali i budite odmereni u svojim rečima i iznošenju planova. Nove zadatke preuzmite samo ako su zasnovani na razrađenim planovima. 

ZDRAVLJE: Usponi i padovi energije harmonizovaće se ukoliko malo više povedete računa o svom dnevnom ritmu, ishrani i fizičkoj aktivnosti. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 11. septembar   17. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima period bez mnogo napetosti – svako se bavi svojim prioritetima, a da ne biste osetili udaljenost, držite se zajedničkih planova. Mada, oni će se menjati ne samo zbog okolnosti, već i u skladu sa kvalitetom energije koju razmenjujete i ulažete u odnos. Slobodne Vage će imati prilike da upoznaju nekog posebnog, ko može zauzeti značajno mesto u njihovom srcu. Prepreke koje se pojavljuju na putu razvijanja tog odnosa shvatite kao izazov i poziv da date najbolje od sebe. Budite hrabri i sačuvajte strpljenje. 

POSAO: Sastanak praćen dobrim vestima pokrenuće očekivane, male, ali obećavajuće promene u vašem životu. Budite spremni na promenu planova, naročito ako želite da uradite nešto neuobičajeno. Značajniji uspeh mogu očekivati Vage koje se bave proizvodnim i uslužnim delatnostima, a ključ uspeha je fokusiranje pažnje i energije, umesto da ih rasplinjavate na hiljadu stvari. 

ZDRAVLJE: Preti vam svakodnevna iscrpljenost na kraju dana, ukoliko ne povedete računa o rasporedu svojih snaga i prioriteta. Dobar san vam čuva zdravlje.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 11. septembar   17. septembar

LJUBAV: Imaćete potrebu za podrškom partnera i porodice, tražićete saosećanje i razumevanje i želećete da veći deo vremena provodite u uskom porodičnom krugu. Vaši bližnji, a naročito partner, biće uz vas i pomoći vam, o kakvoj god krizi da se radi. Vaš krug poverenja je pouzdan i vredan. Slobodne Škorpije bi mogle da upoznaju uticajnu osobu, koja mnogo obećava i podstiče vas da se otvorite više nego što to inače činite. Rizikujte, jer ionako niste u stanju da realno procenite šta je moguće, a šta ne. Svakako ćete naučiti korisne stvari o sebi, pre svega. 

POSAO: Pokažite inicijativu u poslu, naročito ako ste uvereni da su vaše ideje isplative. Radite najbolje što umete, budite precizni, napredujte korak po korak i sačuvajte strpljenje. Ne žurite događajima u susret, ukoliko želite da prosperirate i ne upuštajte se u finansijske vratolomije. 

ZDRAVLJE: Mir je ono što vam je najpotrebnije. Okončajte svaki užurban dan opuštanjem i odmaranjem u krugu bliskih ljudi, ili u samoći. Meditirajte. 

Comments