ovan 1 Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: U ovom periodu ste prilično tvrdoglavi i nepodnošljivi partneru – ubeđeni ste da ste u pravu i nećete da se preispitate, a partner vas nervira što to traži od vas. Gotovo uopšte i ne primećujete njegove dobre strane, uglavnom vas samo nervira. Teški ste i sebi i partneru i svim bliskim osobama. Osamite se i izbegavajte da ulazite u rasprave sa njima koliko god je moguće. Slobodnim Ovnovima je ovo period uživanja u neodgovornim i površnim odnosima – razna udvaranja (pa i više od toga) su u toku, a vama ne pada na pamet da se odlučujete. Skloni ste da se upustite u dve avanture odjednom (bar jedna od njih je tajna varijanta) i da se ne upuštate u emotivne komplikacije.

POSAO: Na poslovnom polju, idete korak napred, pa korak nazad – zapravo stojite u mestu, šta god da preduzmete. Ne nervirajte se i ne trošište previše energije da pokrenete stvari, neće ići na mišiće. Radije akumulirajte energiju za neki povoljniji period, kada će vam se vrata otvoriti. Posebno će vas iscrpljivati dodatni posao i trud da obezbedite veći priliv sredstava. Ali trenutno su troškovi veći od primanja – udahnite i brojte do deset, kad ne ide, ne ide, ne gubite živce udarajući glavom o zid, nego pronađite strpljenje.

ZDRAVLJE: Kao i na poslovnom segmentu – napred, nazad. Osećate se dobro, pa se sledećeg momenta osećate loše. Čas ste puni energije, čas iscrpljeni. Ove promene nivoa energije možda će rezultirati vrtoglavicom i opštim osećanjem dezorijentisanosti. Dišite, ćutite, slušajte opuštajuću muziku. Proći će to čudno stanje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima komunikacija se naizgled odvija, ali ona je površna i zapravo vam služi da se ponašate kao da je sve u redu, iako postoji problem o kome oboje izbegavate da razgovarate. Možda je tako i najbolje u ovom periodu. Slobodni Bikovi će dobijati predloge i pozive – odazovite se. Prijaće vam flertovanje i udvaranje, a možda se desi i više od toga. Bivši partneri su tu negde, na periferiji vašeg života, ali na neki način utiču na vas u ovom periodu, čak i ako nemate nikakav kontakt.

POSAO: Dobri poslovni izgledi dolaze preko prijatelja i kolega, verovatno ćete upoznati ozbiljne poslovne ljude sa kojima ćete moći da pregovarate i postignete unosne dogovore. Ako tražite dopunski posao i izvor prihoda, sada je idealan trenutak da prepoznate i pronađete prave prilike. Nezaposleni će imati podršku i “prolaz preko veze” – ne ustručavajte se da prihvatite pomoć. Finansijski ste stabilni, priliv je redovan, a moguća je i veća zarada od one koju ste očekivali. Častite se, kupite sebi nešto lepo.

ZDRAVLJE: Osećate pritisak tuđih očekivanja i to vam remeti mir. Vi postupate u skladu sa svojim snagama i uverenjima, ali se bojite da to nije dovoljno. Ova bojazan će vas remetiti još neko vreme, ali se zato fizički osećate dobro i stabilno, pa ćete to “odraditi” bez posledica.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Neusklađenost u partnerskim odnosima – različito funkcionišete i želje i potrebe vam se ne podudaraju u ovom periodu. Čak se i ne srećete zbog različitih rasporeda. Pronađite barem jedan dan u ovoj nedelji u kome ćete se posvetiti partneru, ili raditi nešto zajedno, prijaće vam oboma. Slobodni Blizanci će biti više zainteresovani da zavode i šarmiraju, nego da ostvare neki odnos. Površna zabava, koja će vam nahraniti sujetu sasvim je u redu – ali vodite računa da nekome ne slomite srce, zato što vas je shvatio ozbiljno i ponadao se…

POSAO: Saradnici vas nerviraju – zauzvrat, nervirate i vi njih. Svi su vam spori, neefikasni, dosadni, bez ideja i energije. Malo ste preterano stimulisani u ovom periodu, a realizacija je daleko ispod energije koju ulažete u posao. Spustite loptu i bavite se svakodnevnim obavezama, dok čekate bolji trenutak za pozitivne pomake. Izmirite neke račune u ovom periodu, ili pokušajte da se dogovorite o otplati na rate – da se ne bi nagomilale obaveze, sa kojima ćete posle teško izaći na kraj.

ZDRAVLJE: Nervoza će rezultirati “čvorom” u stomaku i smetnjama u varenju. Skloni ste prehladama i podložni virusima. Pojačajte vitamine i kretanje, pijte umirujuće čajeve i čuvajte živce.

rak 1 Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Veza vam je stabilna, ali vi to slabo primećujete. Tražite razlog da režite na partnera, hranite svoje strahove i nesigurnosti i uopšte – ponašate se razmaženo i neodgovorno. Pokušajte da se sredite sami sa sobom, partner vam ništa nije kriv, problem je u vama. Slobodni Rakovi će osetiti leptiriće u stomaku – to će vas obradovati, uzbuditi i uznemiriti. Prevaziđite svoj strah, spremni ste da opet nekome poverujete i da se predate kako samo vi umete.

POSAO: Generalno, u ovom periodu ste nestabilni, nesigurni i obuzeti strepnjom – zato izbegnite donošenje bilo kakvih ključnih poslovnih odluka, odložite razgovore i pregovore, bavite se rutinskim poslovima i sačekajte da se malo stabilizujete. Kad se budete bolje osećali u svojoj koži, krenuće vam i na polju karijere. Moguće je da će se pojaviti neočekivani troškovi, koje ćete prosto morati da pokrijete – preusmerite novac koji ste planirali za nešto drugo na te troškove i ne nervirajte se, zaradićete ga ponovo.

ZDRAVLJE: I zdravlje vam je nestabilno kao i vaše unutrašnje stanje – prilagodite se. Kad osećate priliv energije i nervoze, igrajte, trčite, radite nešto od čega ćete se oznojiti i umoriti. Kad osetite da ste iscrpljeni, lezite i opustite se.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments