Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

2/3

lav 1 Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Nemate strpljenja za partnera, potrebno vam je da budete u centru pažnje sada odmah, a umesto toga morate da čekate da partner završi sa brojnim obavezama i da se izbori sa problemima koji ga okupiraju. Sebični ste i frutstrirani i nije lako sa vama, u ovom periodu. Pokušajte da shvatite da vas partner ne zanemaruje, već da mu je potrebno vaše razumevanje i podrška, zbog stvari koje ga remete i okupiraju, pa će vam biti lakše u ovom periodu. Slobodni Lavovi će se zabavljati i provoditi, a intenzivan društveni život može doneti poznanstvo sa osobom koja će probuditi vašu senzualnost. Neka se stvari dešavaju same od sebe, prepustite se i uživajte.

POSAO: Slabo ćete podnositi autoritete ovih dana, a oni će se baš “lepiti” za vas i pokušavati da vam popuju i naređuju. Upotrebite oproban trik – ostanite smireni i ljubazni, recite da, naravno, nema problema i onda radite kao i do sada, organizujte se kako vam odgovara i radite stvari na svoj način. Na kraju ćete biti zadovoljni rezultatom i vi i vaši pretpostavljeni. Njima je samo potrebno da se osete uvaženo i da pokažu da su glavni, a ako neko to treba i može da razume, onda su to Lavovi. Finansijsku situaciju nećete popraviti tako prosto kao što bi trebalo – samo treba da vam vrate dugove. Ali, zakasnela potraživanja će kasniti još neko vreme.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno i istrošeno. Putovanje bi vam pomoglo da obnovite energiju, da se pomerite od svega što vas brine i zamara. Iskoristite vikend za to, ili uzmite kraći odmor.

devica 1 Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Partner ima druge brige i veza mu je na poslednjem mestu, a vi ste zbog toga vrlo nezadovoljni i povređeni. Niste fer, ali trenutno vam je važnije da se durite, nego da budete razumni. Bolje se okrenite svojim interesovanjima i pustite partnera na miru (ima dovoljno briga) kad mu već ništa ne pomažete. Slobodne Device će uživati u površnim flertovima i druženju i provođenju vremena sa prijateljima. Trenutno svu ljubav i nežnost koja vam treba, dobijate od porodice i prijatelja i niste zainteresovani da tragate za srodnom dušom.

POSAO: Imaćete previše obaveza i činiće vam se da svakog dana ostajete bez daha i jedva sustižete rokove – zastanite, proverite svoj raspored i preskočite sve što vam nije prioritet i što možete otkazati i pomeriti. Oslonite se na saradnike i podelite im zadatke, organizujte ih onako kako umete i rasteretite se. Novac nije problem u ovom periodu, stanje priliva i odliva je uredno i podmiruje sve vaše potrebe.

ZDRAVLJE: Napeti ste zbog stresnog poslovnog perioda i osećate taj pritisak u ramenima i leđima. Uvedite vežbe istezanja i opuštanja, prijaće vam i psihički i fizički.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Vage u vezama i brakovima sklone su melanholičnom i pomalo mračnom raspoloženju – ne dozvolite da vas seta obuzme i naruši vam percepciju realnosti. A realno je da vam je partner privržen, da imate dosta toga zajedničkog i da možete provesti lepe trenutke zajedno, ako se ne udaljite emotivno i ne potonete u to svoje čudno raspoloženje. Slobodne Vage bi moglo da iznenadi ponašanje nekoga koga već duže vreme poznaju – taj neko počinje da pokazuje znake zainteresovanosti, drugačije od prijateljskog kontakta koji ste imali do sada. Izazivaćete interesovanje kod još nekih osoba i to će vam veoma laskati.

POSAO: Poslovna situacija je stabilna i standardna, ali vaše raspoloženje i odnos prema oblasti karijere je nestabilan – u jednom trenutku osećate se zadovoljno i prihvatate stvari takve kakve su, a u sledećem gorite od nestrpljenja da se pomerite s mesta i napravite suštinsku promenu. Vagaćete to još neko vreme, to je proces, koji će na kraju rezultirati vašim pokretanjem u pravcu dostizanja svojih snova. Finansije su promenljive, ali stabilizovaće se krajem ovog sedmičnog perioda i taj trend će se nastaviti.

ZDRAVLJE: Obuzeti ste nastojanjem da razumete i procesuirate svoja unutrašnja previranja, a to će vam oslabiti imunitet – pojačajte preventivu. Vitamini, vežbe, kretanje i odmor u pravim razmerama, pomoći će vam da održite ravnotežu.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Ponašate se predusretljivo i opušteno prema partneru, ali se ne osećate tako. Želite da ga uverite da je sve u redu, dok u sebi nosite neki naboj i nezadovoljstvo – ne potcenjujte partnera, on to oseća, ali ne može da kaže o čemu se radi. Mnogo bi vam pomoglo da produbite odnos, a i laknulo bi vam kad biste se poverili partneru. Pokazaće vam više razumevanja, nego što očekujete. Slobodne Škorpije će pomisliti da su se zaljubile, pa će ustanoviti da je to bio prolazan nalet strasti (požude) – ne opterećujte se time, dozvolite sebi površnu avanturu, pa ćete posle razmišljati bistrije i osećati jasnije.

POSAO: Ovaj period je dobar za preliminarne dogovore, ugovaranje, pravljenje planova, spiskova i šema. Nije dobar za pokretanje bilo kakvog novog posla ili za uvođenje nekih promena. Bićete pod pritiskom na polju karijere, pa je bolje da taj pritisak “raspodelite” praveći nacrte i planove, nego da pokušavate nešto konkretno da uradite. Biće napeto i oko rokova i isplata i nestabilne finansije će vas brinuti. Situacija se popravlja, pokušajte da ostanete pozitivni i da se malo opustite.

ZDRAVLJE: Mnogo sitnih tegoba i smetnji, koje će vas uglavnom samo nervirati – glavobolje, upale mišića, dosadna alergija, kućni kvarovi, alarm koji nije zvonio, pa ste se uspavali… Shvatite to filozofski – u ovom periodu trpite sitna iskušenja, kao da prolazite kroz roj komaraca u močvari. Kad izađete iz močvarnog predela (perioda), prestaće “diverzije” i nervoza.

Editors choice