Saznajte nedeljni horoskop: 12. avgust – 18. avgust za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 12. avgust   18. avgust

LJUBAV: Nemojte dozvoliti da vas strah od neuspeha spreči da počnete novu vezu u ovom periodu, ako postoji otvorena prilika za to. Budite strpljivi i pragmatični u komunikaciji, pokušajte da spečite nejasnoće u razumevanju sa partnerom. Ovnovi u partnerskim odnosima su u riziku od toga da će jedna pogrešna reč izazvati burne reakcije i izlive emocija – i zato je važno da ne prave “nagle pokrete”. Slobodni Ovnovi imaće priliku za pozitivne promene na emotivnom planu, ali pre svega važno je da se susretnu sa svojom ljubavnom prošlošću. Tek kada to učinite, moći ćete lako da se izborite sa burom novih emocija i upustite u nov odnos koji obećava.

POSAO: Ovo je pogodan poslovni period za sve Ovnove. Ukoliko imate na umu pokretanje novog poslovnog projekta – ne časite ni časa i sve što ste naumili startujte odmah. Ojačajte poslovne kontakte dobrom komunikacijom i pozivom na druženje van radnih sati.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period emotivnog rasta, koji vam je potrebniji nego što ste mislili. Fokusirajte se na sebe, meditirajte i dozvolite sebi da se suočite sa emocijama koje nadolaze. Iskrenost i pogled “na unutra” su izuzetno važni za vas.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 12. avgust   18. avgust

LJUBAV: Planete vam donose lagodan i opušten period, u kojem će go with the flow biti vaša životna filozofija. Upravo zbog toga u svoj život ćete privući nove ljude koji će tu najverovatnije dugoročno ostati. Ukoliko ste u vezi, sada je pravi trenutak da bez tenzije povedete ozbiljne razgovore sa partnerom i kreirate planove za budućnost na čvrstim temeljima. Posvetite se emocijama svog partnera i pružite mu podršku i razumevanje. Slobodne Bikove čekaju nova poznanstva koja mogu delovati obećavajuće, ali zapravo to nisu. Nemojte žuriti da uđete u novi romantični odnos, naročito sa osobom koja vam postaje veoma blizak prijatelj – jer će se ona u vezi ponašati sasvim drugačije.

POSAO: Osećate da je vreme za promenu i nestrpljivi ste da zakoračite napred – ali ni sami niste sigurni kuda biste krenuli dalje. Zato bi najbolje bilo da se malo strpite, porazmislite i konsultujete se sa kolegama, koji će vas čekati sa konstruktivnim savetima.

ZDRAVLJE: Puni ste i emotivne i fizičke energije, kao da ste pod nabojem. U ovom periodu istražite pozitivne načine da potrošite energiju koju imate, kao što su trčanje, treninzi, plivanje. Ne brinite, sva energija koju date će vam se vratiti u još boljem obliku.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 12. avgust   18. avgust

LJUBAV: U ovom periodu veoma ste harizmatični i sve vam ide od ruke – iskoristite to! Budite odvažni, donesite važne odluke, produbite svoj odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, ovo je takođe savršen trenutak da napravite prvi korak ka osobi koja vam se već duže dopada. Iako plenite harizmom, nemojte zaboraviti na to da nije dovoljno da vas vole svi oko vas, već prvenstveno morate voleti sami sebe. Ukoliko ste vredno radili na sebi i razumete svoje emocije i reakcije, u narednim danima ćete zaista biti nezaustavljivi!

POSAO: Iako ćete na emotivnom planu biti veoma uspešni, u poslu bi trebalo da “povučete kočnicu”. Završite prvo poslove koje ste započeli (ma koliko vam bili nezanimljivi), pa tek onda prihvatajte nove zadatke. Ukoliko vam se posao nagomila, nećete moći da idete napred. 

ZDRAVLJE: U narednom periodu vući će vas želja za nezdravim namirnicama, izlascima, neprospavanim noćima. Ukoliko im se prepustite, imajte na umu da bi nakon što vas želja prođe trebalo da se vratite zdravim navikama kako biste vratili organizam u balans.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 12. avgust   18. avgust

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, pripremite se na buran i emotivan period. U narednim danima mogu vam se desiti promene koje su se zapravo dugo pripremale i sada su konačno izašle na videlo. Ipak, bez obzira na to što vam neće “cvetati ruže”, ovo je veoma dobro kako za vas lično, tako i za vašu vezu. Naučićete da stvari ne stavljate pod tepih, da bolje razumete i sebe i partnera i na kraju dana prihvatite i pozitivan i negativan ishod kulminacije vašeg odnosa. Slobodni Rakovi upoznaće osobu u koju će se zaljubiti, ali budite pažljivi na startu ovog novog odnosa. Nemojte preplašiti osobu svojim dubokim emocijama na jednom od prvih dejtova, bez obzira na to što osećate duboku povezanost. Dajte joj malo vremena. 

POSAO: Naredni period nije pogodan za donošenje novih poslovnih odluka, a vama svakako neće biti do promena. Osećate umor, nezadovoljstvo i letargiju i fali vam podstreka za napredak. Ipak, iznenadni sastanak može vam doneti dobre vesti koje će vam vratiti volju i elan za rad.

ZDRAVLJE: Vaše nezadovoljstvo u poslovnom okruženju uticaće i na vaše mentalno zdravlje. Brinućete se i prebacivati sebi što niste dovoljno produktivni, ali zapravo problem nije u vama – već u nedovoljno stimulišućem kolektivu u kojem radite. Umirite svoje misli i vežbajte ljubav prema sebi.

 nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 12. avgust   18. avgust

LJUBAV: Zvezde su na vašoj strani i osećate energiju i samopouzdanje u svakom smislu. Iskoristite ovaj period da u partnerskim odnosima kažete sve što imate da kažete, a to mogu biti i velike reči koje nagoveštavaju sledeći korak u vašoj vezi. Ako svoju pozitivnu energiju podelite sa partnerom, vaša sreća će se utrostručiti. Slobodni Lavovi takođe plene, ali trebalo bi da se čuvaju naglih poteza. Neko kome se obraćate može pomisliti da ste nadobudni i nemate poštovanja prema njihovom tempu i željama, samo zato što intenzivno (iako iz najbolje namere) insistirate na zajedničkim aktivnostima. Ne forsirajte ništa, oslušnite potrebe druge strane i pustite da stvari idu svojim tokom.

POSAO: Trenutno vam se posao i emocije intenzivno prepliću, i zato bi trebalo da zastanete pre nego što donesete ozbiljne poslovne odluke. Pokušajte da stišate intenzivne i nagle reakcije i pokušajte da razgraničite šta je to što vas emotivno povređuje u profesionalnim odnosima.

ZDRAVLJE: Zdravi ste, ali emotivno rastrojeni. Nemojte pokušavati da se pravite da nije tako – prihvatite svoje emocije i pokušajte da dođete do njihove srži. Kada ih budete razumeli, lakše ćete ih izneti – a kada ih iznesete, videćete da je to mnogo lakše i pozitivnije nego što ste mislili.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 12. avgust   18. avgust

LJUBAV: Vaši planovi za budućnost sa partnerom trenutno su preambiciozni i uopšte ne uljučuju njegovu reč – a samim tim nisu ostvarivi. Pokušajte da odolite svojim perfekcionističkim tendencijama i osećaju kontrole nad svime i uključite i drugu stranu u kreiranje zajedničkih planova. Verujte zvezdama i partneru, i čeka vas period izobilja. Slobodne Device trenutno će steći mnoga nova poznanstva, ali niko od njih se neće zapravo zadržati – što je i bolje, jer su mnogi toksičniji nego što na prvi pogled deluju. Ukoliko trenutno dejtujete ili ste u “šemi” sa nekime, nemojte se nadati i od toga očekivati nešto više. Ne pridajte važnosti tom odnosu, vratite se sebi i osetite svoju vrednost. Prava osoba će naići.

POSAO: Vaš nadređeni vidi potencijal u vama i tu je da vas pohvali i nagradi. Ovo je pogodan period i za pokretanje samostalnih poslova u kojima vas čeka uspeh, a sve dok se oslanjate na sebe i svoj trud i rad – on je zagarantovan. Verujte u sebe i drugi će takođe verovati u vas.

ZDRAVLJE: Vreme je da iskreno razgovarate o svojim nagomilanim emocijama, koje mogu u suprotnom narušiti vašu stabilnost. Očekuju vas mnoge promene, a mnoge se i već dešavaju – zato razmislite o tome koje vam delatnosti donose mir i njih potencirajte.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za avgust 2022.

Comments