7 vaga Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Vage u vezi, planetarno poravnanje donosi veoma veselu energiju u vašu svakodnevicu, tako da, ako imate nešto što zaista treba da kažete, onda bi ovo bio pravi trenutak da to uradite, jer ćete moći s partnerom da komunicirate na takav način da ćete preneti poruku bez potrebe da pribegavate prikrivenim metodama. Tokom ovog perioda, potpuno ste podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju. Slobodne Vage, procenite ne samo svoja osećanja, već i svoje ponašanje. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće planove u budućnosti. Ne popuštajte pred nepromišljenim predlozima.

POSAO: Zadržite svoje planove za sebe, a sa kolegama razmotrite ono što se tiče njihovih zadataka i predloga. Ako morate da donesete važne odluke, prolongirajte ih, dok ne napravite temeljnu analizu pozicije u kojoj se nalazite i dok ne utvrdite svoje mesto stabilnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, spremni ste za sve izazove koji su pred vama. Ostanite odgovorni prema sebi i svom zdravlju i ne iscrpljujte se.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Škorpije u vezi, nesporazumi i razočaranja donose rušenje pojedinih iluzija i preteranih očekivanja, pa zato treba da se suočite sa njima i savladate lekciju koja je pred vama. Kad se partner (ali i drugi iz vašeg okruženja) ne ponaša onako kako mislite da treba i ne reaguje onako kako očekujete, postajete frustrirani i osvetoljubivi, što nepovoljno utiče na vašu vezu. Slobodne Škorpije, ovaj period vas inspiriše da se krećete među ljudima i da komunicirate i flertujete. Budite otvoreni za nove predloge i aktivnosti, ali ne prihvatajte ništa što vam ne prija.

POSAO: Ne prihvatajte poslovne ponude koje vam neće povećati prihode, ili vas uvode u finansijski rizik. Kreativna promena predstoji, ali morate je sprovesti promišljeno i fer. Razmotrite ponude, napravite računicu i isplanirajte svoje poteze, radije nego da postupate impulsivno.

ZDRAVLJE: Vodite računa o svom telu – to će vam pojačati samopouzdanje i zadovoljstvo sobom naročito ako uspete da skinete višak kilograma, ili povratite kondiciju i gipkost.

9 strelac Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Strelci u vezi, ovo je period kad ćete iskonski uživati u međusobnom društvu. Energija planeta donosi osećaj uzbuđenja, kao i želju da preuzmete rizik i probate nešto novo. Planetarno poravnanje vas podstiče da osećate strast prema skoro svemu, a uskoro očekujte i dobre vesti. Promene sad idu u vašu korist. Slobodni Strelci, u narednom periodu možete upoznati nekog posebnog, ko može da izvrši dugotrajan uticaj na vas, bilo da je u pitanju samo prolazna fascinacija ili početak veze.

POSAO: Konstruktivni pomak na poslovnom planu dolazi kroz razgovore i dogovore sa saradnicima i pretpostavljenima. Ako je potrebno, napravite kompromis i pokažite spremnost za svaku vrstu saradnje. Pokažite više preduzimljivosti i malo oštrije pristupite svemu što radite, pa ćete postići uspeh.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije, ali nemojte se trošiti uzalud, niti se preterano štedeti – u ovom trenutku potrebna vam je prava doza aktivnosti i opuštanja, da biste ostali stabilni i zdravi.

10 jarac Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Jarčevi u vezi, upornost i strpljenje su uvek nagrađeni. Energija planeta stvara harmonično raspoloženje u vašem odnosu, ali trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete, provedete izvesno vreme u planiranju i donošenju određenih odluka. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu. Slobodni Jarčevi, mogu vas obuzeti misli o drugoj osobi, koja vas dovodi u stanje zapitanosti, što može dovesti do određenih dubokih uvida i skrivenih osećanja. To može biti stresno iskustvo, ali svakako prosvetljujuće.

POSAO: Ne preuzimajte više od onoga sa čime možete da izađete na kraj – izazovni novi zadaci, mogu vas blokirati u izvršavanju redovnih poslova i uneti pometnju u vaš raspored. Od preopterećenosti nećete valjano moći da obavite ni svoj uobičajen deo posla. Mera je najbolja! Naučite da kažete ne.

ZDRAVLJE: Teškoće vezane za vrat i ramena prolaznog su karaktera. Osnažite imunitet i postarajte se da uspostavite balans između aktivnosti i odmaranja.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Slobodne Vodolije, kao rezultat vaše uravnotežene prirode, možete sebi priuštiti da postanete provokativniji, jer vam zvezde daju odlučnost, pomažući vam da preuzmete ljubavne inicijative u svoje ruke. Zakažite dejt sa nekim ko vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve i ambicije. Vodolije u vezi, zaboravite na žurbu ako treba da se posvetite partneru, jer planetarna atmosfera može stvoriti preduslove da se emocionalno zapetljate. Pripremite romantično iznenađenje, preuzmite inicijativu i sami donesite ono osveženje koje priželjkujete.

POSAO: Ako ste u prethodnom u prethodnom periodu imali neke greške i propuste, sada je vreme da ih ispravite. Sleduje vam preispitivanje onoga što ste do sada postigli i sagledavanje novih mogućnosti. Pokažite inicijativu, ali kroz predloge i motivisanje. Nemojte se nametati, da ne biste ušli u sukob sa kolegama i saradnicima.

ZDRAVLJE: Nervoza i stomačni problemi idu zajedno, a vaš senzbilitet i romantična očekivanja podstiču i jedno i drugo. Pronađite ravnotežu i trudite se da je održite.

12 ribe Nedeljni horoskop: 12. januar   18. januar

LJUBAV: Vrlo je verovatno da će vas bivši ljubavnik podsetiti na sebe i probuditi vam zaboravljena osećanja, što može poljuljati vaš odnos prema partneru. Procenite kako se osećate i podelite to sa partnerom, umesto da se branite ako vas optužuje da ga zanemarujete. Slobodne Ribe će steći zanimljive lične uvide – možda otkrijete da određena osoba zaslužuje više pažnje nego što ste mislili, ili da nije ono što ste mislili da jeste.

POSAO: Povedite računa o troškovima, jer prihodi variraju i kasne. Posao vas zamara i osećate nedostatak energije i volje. Ipak, ne pokušavajte da zbrzate predstojeće zadatke, nego se saberite i pokažite profesionalnost.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i zdravi, mada se osećate malo prazno i potrošeno, kao da vam nedostaje energija. Ako ste se ulenjili, aktivirajte se fizički, pa ćete se razbuditi.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments