nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 13. avgust   19. avgust

LJUBAV: Pokušajte da ne zalazite u prošlost voljene osobe, jer svako ima za sobom trenutke i periode na koje uopšte nije ponosan – prosto ne morate to da znate, pustite to i uživajte u romantičnom raspoloženju. Boravite sa partnerom u sadašnjosti, umesto da kopate po prošlosti. Ukoliko ste sami, možete se osećati napeto zbog pritiska porodice i okoline – svi imaju neku zamisao o tome kako da nađete partnera i kako da živite, a ne pitaju vas šta vi želite. Da li to pitate sami sebe? 

POSAO: Dobar period za završavanje započetog posla, nakon čega se mogu iznenada otvoriti mogućnosti za realizaciju nekih starih planova, od kojih ste gotovo odustali. Budite oprezni u prihvatanju predloga koji vam deluju sumnjivo. Ključ uspeha u ovom periodu je vaša sposobnost da podelite sa drugima svoja znanja i dostignuća – poduhvatite se podučavanja ili mentorstva. Finansijske prilike kreću na bolje. 

ZDRAVLJE: Bavite se sobom, proširite perspektivu, posmatrajte svoja osećanja bez poistovećivanja – to vam poručuju vaši bolni zglobovi i digestivne smetnje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 13. avgust   19. avgust

LJUBAV: Vaši bliski odnosi biće skladni i puni potencijala – pozitivan planetarni uticaj donosi vam smirenost i jasnoću u komunikaciji i u kombinaciji sa vašom velikodušnošću i dobrim raspoloženjem, pred vama je divan period zajedništva i ljubavi. Ako ste sami, na meti ste mnogih udvarača, ali vama se čini da i nemate neki izbor. A ne morate ni da birate, prosto uživajte u pažnji i komplimentima koji vam prijaju – one koji vam ne prijaju, odbacite I udaljite se od njih. 

POSAO: Nije pravi trenutak za finansijska ulaganja, ali uskoro će biti, sačekajte da vam se primanja povećaju, pa onda uđite u investicije. Bavite se aktuelnim zadacima i ostanite fokusirani i predani poslu. Nema potrebe da se preopterećujete, smete da propustite ponude koje vam ne odgovaraju u ovom trenutku – kad vama bude odogovaralo, stići će druge ponude, ili će vas ove sačekati. Ne pravite velike planove i ne postavljajte ciljeve, samo sledite svoju intuiciju i pratite znake koji vam se ukazuju. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, zdravi ste i puni energije. Prija vam aktivan odmor, boravak u prirodi, druženja i zabava. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 13. avgust   19. avgust

LJUBAV: Ako već imate partnera, ovo je period kada treba da se držite jedno drugog. Pružite partneru svu podršku i pomoć koja mu je potrebna, prosto priskočite, ne čekajte da vam kaže šta nije u redu i šta mu treba. Pokažite privrženost na aktivan i praktičan način, ovo nije vreme za razgovore i pretresanje osetljivih pitanja. Ako ste sami, možete uspostaviti kontakt sa osobom koja vas zanima i dobiti odgovor da li je vaše interesovanje uzvraćeno, odnosno, da li je ta osoba zaista onako zanimljiva i privlačna kao što ste mislili. 

POSAO: U poslovnom okruženju potrebno je strpljenje i taktičnost – ne žurite sa donošenjem odluka, dok ne prikupite sve relevantne informacije. Može se desiti da morate da popravljate tuđe greške – uradite to diskretno i bez nervoze. Rešavajte poslovna pitanja onim redom kojim se pojavljuju i preispitajte svoje planove, kako biste uneli potrebne korekcije i ugradili nove ideje. Poslovna putovanja nisu preporučljiva u ovom periodu. Zarada dolazi kroz posao kojim volite da se bavite, možda i kroz hobi.

ZDRAVLJE: Uredite ritam života kako biste se dovoljno odmarali i izbegli iscrpjivanje. Nervi su vam „tanki“ pa će vam prijati zabava i opuštanje. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 13. avgust   19. avgust

LJUBAV: Možete očekivati pozitivne promene na ličnom planu, ali ljubavna dešavanja mogu biti povezana sa udaljenošću – budite strpljivi i pomirljivi u odnosu na stvari koje nisu pod vašom kontrolom. Imaćete puno vremena da razmišljate o svojim osećanjima i da analizirate svoje postupke. Ako ste sami, možete se osećati izolovano i udaljeno, iako ima onih koji iskazuju svoje interesovanje i stavljaju vam do znanja da ste privlačni i poželjni – to vam nije dovoljno. 

POSAO: Ako se bavite trgovinom, nećete imati mnogo posla, osim onog koji treba da završite i dogovora koje treba da ispunite. Budite strpljivi i završite svoje zadatke, razmišljajući o tome koja vrsta promena vam ide u prilog. Postavite svoje ciljeve, ali stavite na prvo mesto lični razvoj, koji je u direktnoj povezanosti sa vašom otvorenošću prema materijalnom blagostanju. 

ZDRAVLJE: Preterano analiziranje može vas dovesti do frustracije i iscrpljenosti, zato pronađite načine da „isključite“ mozak, nekom fizičkom ili meditativnom aktivnošću. 

 

Comments