Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/4

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 13. februar   19. februar

Ova nedelja će biti odlična za posao! Imaćete odlične ideje kako da unapredite saradnju sa nekim poslovnim partnerima. Odnosi sa drugim ljudima mogu da vas iscrpe, pa vodite računa o tome da svoje ideje iznesete onda kada mislite da je za to pravi trenutak, jer je moguće da će vas neko sabotirati. Ako ste u vezi, bićete vrlo kreativni i svom partneru ćete pružiti nezaboravne trenutke. Ukoliko ste na početku veze i ne poznajete još uvek dovoljno svog partnera, pazite se ljubomore. Slobodni Ovnovi će uživati u pažnji suprotnog pola, jer ćete biti privlačniji nego ikad! Nemojte obnavljati stare kontakte.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 13. februar   19. februar

Ove nedelje ćete biti jako efikasni na poslu. Ovo su odlični dani za prezentovanje novih ideja koje ste dugo čuvali “u rukavu”. Ako tražite posao, vrlo verovatno je da će vam se sreća osmehnuti. Ukoliko ste sami, ne propustite priliku za izlazak i druženje sa prijateljima, naročito jer postoji mogućnost da upravo na taj način upoznate nekoga ko će vam privući pažnju. Ovo je period u kome je gotovo sve moguće. Lepi trenuci očekuju i one koji su u vezi. Uživate u ljubavi sa svojim partnerom.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 13. februar   19. februar

Ako se bavite kreativnim poslovima, ova nedelja je odlična za vas. Glava će vam biti puna novih ideja i jedva ćete čekate da ih kažete celom svetu! Ako vam je potrebna pomoć, ne libite se da je potražite od svojih kolega. Ovih dana ćete se osećati kontradiktorno, jer ćete sa jedne strane želeti više da se družite i izlazite, a sa druge, potrebno vam je da se malo osamite i povučete u sebe. Ako je ikako moguće spojiti ova dva, vi ćete to uraditi tako što ćete “pobeći” u zagrljaj voljene osobe.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice