Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/4

trans Nedeljni horoskop: 13. februar   19. februar rak211111111 111111111111111 Nedeljni horoskop: 13. februar   19. februar

Kada je reč o poslu, sada napokon tačno znate šta želite i odlučno težite ka tome. Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija. Prijaće vam. Posle nekog vremena ćete konačno videti rezultate svog rada u prethodnom periodu, što će vas prijatno iznenaditi. Ako ste u vezi, biće vam jako zabavno sa partnerom. Opušteni ste. Ako ste sami, budite ono što jeste. Moguće je da ćete najzad upoznati osobu koja će vam se svideti i sa kojom ćete poželeti da ostvarite dublji odnos.

lav2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 13. februar   19. februar

Na poslu će vam biti jako naporno jer nadređeni mnogo očekuju od vas i stalno vam zadaju nove zadatke. To je idealna prilika da pokažete šta znate i koliko možete, ali znajte da ćete morati da, osim toga, pokažete i mnogo strpljenja i profesionalnosti. Što se tiče ljubavi, što se budete više trudili da vas neko primeti, to ćete se više nervirati. Povucite se, stanite i razmislite šta zaista želite i kada je pravi trenutak da odreagujete. Ako ne znate šta da radite i osećate se zbunjeno, možda bi trebalo da preispitate svoje emocije prema partneru.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 13. februar   19. februar

Kada je reč o poslu, situacija je napokon povoljna za vas. Sve dolazi na svoje mesto što vas jako raduje i motiviše da radite i idete u istom pravcu. Imaćete priliku da pokažete svoje znanje i stručnost u poslu, što svakako neće ostati neprimećeno. Vaši nadređeni će vam biti naklonjeni i imaćete dobru komunikaciju. Osećate se opušteno i prijatno u privatnom životu, bez obzira da li ste u vezi ili tek planirate da nekoga osvojite. Imaćete odlične ideje kojima ćete pokušati da zavedete nekoga ko vam se dopada i to će biti uspešno. Moguće je da ćete uspeti da pronađete idealnog partnera za sebe.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice