Saznajte nedeljni horoskop: 13. oktobar – 19. oktobar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Nemojte da dozvolite da vas reči dragih ljudi uznemire u ovom periodu, jer svi imamo “žutu minutu” i ponekad ne verujemo u ono što izgovorimo. Sada nije vreme za drastične odluke, već pokažite smirenost i strpljenje – kako se kasnije ne biste kajali. Ako partner prolazi kroz izazovan period, jasno mu stavite do znanja da može da računa na vašu podršku. Slobodni Ovnovi, postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima. Skupite hrabrost i otvoreno iskažite interesovanje za osobu koja vam se dopada.

POSAO: Trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, što vas može podstaći da duboko razmislite o tome šta želite da ostvarite u pogledu karijere. Sve radite polako i promišljeno, nemojte da dozvolite da poljuljate svoj autoritet zbog brzopletosti. Period je možda napet, ali vam ipak omogućava da se upustite u razmatranje onoga što već dugo planirate.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali nemojte se iscrpljivati – nakon posla odmarajte samostalno ili u društvu voljenih. Okružite se humorom.

2 bik Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Budite fleksibilni u svojoj vezi – razmislite da li ste zahtevni i da li volite da bude sve po vašem. Ako je to slučaj, izvinite se partneru i budite uviđavniji – primetićete kako se stvari menjaju nabolje. Ranjivost će produbiti vaš odnos. Oni koji su tek započeli odnos sa novom osobom, savetuje se da ne donose ishitrene zaključke kako ne bi došlo do razočaranja. Nije u vašem najboljem interesu da pravite velike promene u ovom trenutku.

POSAO: Nemojte se preopterećivati poslom više od onog što je planirano i idite kući na vreme. Potrebna vam je energija da biste se nosili sa sutrašnjim izazovima. Razmislite o ponovnoj proceni vaših finansijskih ciljeva i uvođenju neophodnih prilagođavanja kako biste osigurali dugoročnu novčanu stabilnost.

ZDRAVLJE: Nedeljni zdravstveni horoskop Bikova predlaže pronalaženje raznih oplemenjujućih načina za smanjenje stresa, kroz vežbanje ili provođenje vremena u prirodi.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Ova nedelja donosi osećaj radoznalosti i razigranosti u vašu vezu. Zapamtite da zajedno sa partnerom uvek možete rešiti svaki problem i preskočiti svaku prepreku, a za to je najvažnija komunikacija. Koristite ovu energiju da se upustite u duboke razgovore i povežete se sa svojim partnerom na intelektualnom nivou. Slobodni Blizanci, budite otvoreni za neočekivane veze i uživajte u putovanju bez žurbe zbog obaveza. Ne zaboravite da prioritizujete svoje želje i potrebe – bavite se sobom, nemojte misliti da to nema poentu ako ste duže vreme sami.

POSAO: Odložite sumnjive sastanke i razgovore da biste se zaštitili od neuspeha i razočaranja. Planovi napravljeni tokom ovog ciklusa biće izuzetno korisni. Bez oklevanja načinite promene koje ste razmatrali proteklih dana. Budite oprezni i donosite proverene odluke. Izbegavajte impulsivne kupovine i pažljivo procenite vrednost svojih investicija.

ZDRAVLJE: Napravite pauzu od tehnologije i provedite vreme u prirodi da biste se napunili pozitivnom energijom. Dajte prioritet hranljivim obrocima i održavajte doslednu rutinu spavanja za optimalno zdravlje.

4 rak Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Nesporazumi i razočaranja u ljubav tokom ovog perioda nisu za potcenjivanje, a da se ne biste zavaravali u odnosu sa partnerom bilo kog tipa, pokušajte da objektivno shvatite okolnosti. Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude prekasno. Slobodni Rakovi, nebeska konfiguracija će obuhvatiti izglede promene, ali morate da budete otvoreni za nove ljude i dešavanja – ništa vam neće pasti s neba, zato budite inicijator.

POSAO: Možda ćete se suočiti sa novim izazovima u svojoj karijeri. Međutim, uz vašu prirodnu odlučnost i naporan rad, uspećete da ih uspešno savladate. Verujte u svoje sposobnosti i oslonite se na svoju intuiciju koja će vas voditi kroz sve prepreke koje se mogu pojaviti.

ZDRAVLJE: Uključite se u aktivnosti koje vam donose radost i pomažu vam da se opustite. Vežbajte – makar ujutru kod kuće, kako biste održali telo vitalnim i oslobodili se nagomilanog stresa.

5 lav Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Obratite pažnju na ono što obećavate partneru, jer ga možete razočarati ako niste u mogućnosti to da ispunite. Sa druge strane, upravo ovaj trenutak je prikladan za jačanje ljubavnih odnosa, za romantiku i zabavu, jer vam planete obećavaju uspon u ličnom životu. Slobodni Lavovi, budite oprezni sa malo poznatim ljudima – možda će vam se neko toliko dopasti da ćete odmah sve s njim želeti da podelite, ali obratite pažnju da li isto želi i druga strana. Čuvajte se razočaranja.

POSAO: Potrebni su vam privatnost i fokus da biste rešili svoje poslovne probleme. U ovom periodu svi vaši poduhvati će biti uspešni ako budete imali hrabrosti da ih realizujete. Trenutno planetarno poravnanje može stvoriti osećaj sukoba u vama – u vezi sa određenim pitanjem. Izračunajte svoju stvarnu zaradu kako biste pravilno rasporedili budžet.

ZDRAVLJE: Praktikujte self-care i pronađite trenutke samoće da se okrepite. Potražite podršku od voljenih (ili onih sa više profesionalnog iskustva) ako se osećate preopterećeno.

6 devica Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Zvezde pokazuju da je ljubav u vašem životu u duhu najromantičnijih filmova, a vi koji ste pronašli srodnu dušu – radujte se novim iskustvima. Astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cenite ono što imate – uvek se trudite da izdvojite vreme jedno za drugo. Nebeska konfiguracija vas podstiče da otvoreno pričate o svojim osećanjima. Slobodne Device će možda imati priliku da upoznaju nekog posebnog, ko je u skladu sa njihovim vrednostima i interesovanjima. Prihvatite nova poznanstva i dozvolite sebi da budete ranjivi – verujte u moć ljubavi i dozvolite stvarima da vam se dešavaju.

POSAO: Potencijalne probleme rešite potpisivanjem ugovora. Napunite se optimističnim emocijama, šta god da se dešava oko vas. Propuštene prilike za materijalizaciju u ovom trenutku idu na vašu štetu, jer uspeh zavisi od vas i ne smete ga propustiti. Planete obećavaju realizaciju starog plana. Uz nesvakidašnju ponudu dolazi i nesvakidašnja količina novca.

ZDRAVLJE: Uključite redovnu vežbu u svoju rutinu da biste održali telo aktivnim i punim energije. Obratite pažnju na ishranu – iako je često teško, birajte zdravu hranu umesto junka.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Comments