7 vaga Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Planete vam obećavaju samopouzdanje i duhovnu harmoniju, pa vaše pozitivno raspoloženje i želja za novim iskustvima vrlo oplemenjujuće može uticati na vašu vezu. Očekujte iskre dok vi i vaš partner produbljujete odnos i zajedno idete na nove avanture. Slobodne Vage mogu biti neodoljivo privučene intrigantom osobom. Dozvolite srcu da vodi put i ne plašite se da rizikujete u ljubavi. Otvorena komunikacija i iskreno izražavanje emocija ojačaće svaki odnos.

POSAO: Osetićete nalet ambicije i odlučnosti, koji će vas motivisati da postignete svoje ciljeve u karijeri. Povoljno je vreme za umrežavanje, traženje novih mogućnosti i stvaranje važnih veza. Vaša sposobnost da dobro sarađujete sa drugima biće veoma cenjena, pa maksimalno iskoristite svoje veštine saradnje. Nedeljni horoskop predlaže da ostanete fokusirani, organizovani i da odredite prioritete kako biste ostvarili značajan napredak u karijeri.

ZDRAVLJE: Redovno vežbanje i pridržavanje rutine redovne ishrane pomoći će vam da ostanete fokusirani. Neka briga o sebi bude prioritet kako biste bili sigurni da ste najbolji u svim aspektima života.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Putovanje sa partnerom će vam doneti dobro raspoloženje i opuštanje, pa se dogovorite gde bi to moglo biti i kad – ne morate čekati novogodišnje praznike, već ranije krenite u pripremu kako biste to ostvarili. Svaki vid zajedničke avanture će učvrstiti vaš odnos. Slobodne Škorpije mogu preispitivati svoje romantične ciljeve i tragati za dubljim vezama. Verujte svojim instinktima i budite strpljivi, jer ljubav ima način da vas pronađe kada to najmanje očekujete.

POSAO: Finansijska pitanja zahtevaju pažljivu pažnju ove nedelje. Neophodno je proceniti svoj budžet, pratiti troškove i izvršiti neophodna prilagođavanja. Izbegavajte impulsivnu potrošnju i dajte prioritet štednji za buduće potrebe. Ovo je povoljan period za razmišljanje o dugoročnim investicijama ili traženje stručnog saveta za vođenje finansija.

ZDRAVLJE: Slušajte svoje telo i dajte prioritet self-careu. Budite svesni svakog emocionalnog stresa ili anksioznosti i pronađite zdrave izlaze za oslobađanje napetosti.

9 strelac Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Slobodni predstavnici ovog znaka imaju dobre prilike za prijatan susret koji će postati prekretnica u njihovim životima, jer u vašoj kući ljubavi vlada dubina osećanja i intenzivnih strasti. Strelci u vezi, pokušajte da unesete dobro rapoloženje u atmosferu kod kuće. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva – budite zahvalni na onome što ste dosad postigli.

POSAO: Dosadne obaveze će vam pokvariti raspoloženje, ali ne zaboravite da vas uspeh čeka kad ih završite. Sada je idealno vreme da preispitate neke od svojih ideja i uverenja u vezi sa vašom trenutnom finansijskom situacijom. Razmislite da li vam promene idu u korist. Ako treba da putujete, prvo završite svoje zadatke kako biste mirne glave otišli na odmor.

ZDRAVLJE: Prihvatite pozitivan način razmišljanja i okružite se onima koji vas podržavaju. Briga o sebi je ključna za održavanje vašeg avanturističkog duha.

10 jarac Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, zvezde vas upozoravaju na bezbroj neočekivanih situacija i da budete spremni na iznenađenja, jer postoji mogućnost da razvijete mnogo strastvenih želja, ali ono što tražite je ipak nešto romantičnije prirode. Jarčevi u vezi, planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikad pre, što možda može zasmetati partneru, kog prožimaju naleti ljubomore. Razgovarajte o tome – ne dozvolite da situacija eskalira.

POSAO: Važno je da ostanete fokusirani i da zadržite svoju radnu etiku. Izbegavajte uplitanje u kancelarijsku politiku i ostanite verni svojim vrednostima. Obratite pažnju na potencijalne saradnje ili partnerstva koja bi vam mogla poboljšati izglede za karijeru. Ovo je dobar trenutak da ponovo procenite svoj budžet i odredite prioritete za dugoročne finansijske ciljeve.

ZDRAVLJE: Briga o fizičkom i mentalnom zdravlju obezbediće vam energiju i vitalnost da se uhvatite ukoštac sa svim izazovima koji vam se nađu.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Slobodne Vodolije, zvezde preporučuju da ne žurite sa započinjanjem nove romantične veze ako niste potpuno sigurni da li vam ta osoba odgovara. Ne trpite ništa što vam nije prijatno – nikome ništa niste dužni! Za one u vezi, mnogi od vas će osetiti povećanu dozu odgovornosti. Možda ćete imati potrebu da baš svaku misao delite sa partnerom. Posebni događaji bi mogli biti na pomolu, koji će imati dublji uticaj na vaš život nego što trenutno možete da pretpostavite.

POSAO: Zajednički projekti i timski rad mogu biti od velike koristi, pa nemojte oklevati da radite sa drugima kako biste svoje ideje oživjeli. Ovo je vreme da pokažete svoje veštine i ostavite trajan utisak. Potražite mogućnosti da povećate svoj prihod ili istražite alternativne izvore prihoda.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate energije za svaki izazov. Nemojte prezati od rutinskih pregleda kod lekara.

12 ribe Nedeljni horoskop: 13. oktobar   19. oktobar

LJUBAV: Slobodne Ribe, u ovom periodu ćete biti veoma uspešne u ljubavi jer ćete osetiti interesovanje privlačnih osoba, dok će Ribe u vezi doživeti više ljubavnih zadovoljstava i radosnih događaja sa partnerom. Ipak, ne pravite nove pogrešne korake zbog svoje rasejanosti. Čekaju vas velike promene. Možda ćete otkriti da razmišljate o svojim snovima i težnjama, zadubljujući se duboko u svoje emocije i želje, a vaših želja je mnogo, pa je dobro planirati mudro.

POSAO: Vaše umetničke sposobnosti i intuitivni uvidi mogu vas dovesti do inovativnih rešenja i ideja. Nedeljni horoskop sugeriše da verujete svojim instinktima i dozvolite mašti da vas vodi. Saradnja i umrežavanje igraju značajnu ulogu u rastu vaše karijere, pa ne odbacujte kontakte koji će vammožda uskoro biti od koristi. Povežite se sa istomišljenicima koji vam mogu pomoći da proširite svoje profesionalne horizonte.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u predelu ramena i leđa, kao i glavobolje. Povećajte unos vitamina kako biste se odbranili od virusa koji vladaju u ovom periodu.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 13. oktobar – 19. oktobar, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Comments