nedeljni horoskop OVAN 3 Nedeljni horoskop: 14. avgust   20. avgust

LJUBAV: Da biste održali ravnotežu u partnerskim odnosima, ne upuštajte se u nepotrebne razgovore, koji lako mogu da prerastu u raspravu. Ostanite smireni i tolerantni, procenjujte stvari objektivno i bez predrasuda. Slobodni Ovnovi imaju šansu da u ovom periodu sretnu nekog posebno privlačnog. Ova osoba vas može podsećati na nekog važnog, ko vam je nekad bio drag i može se činiti kao čudna osnova za romansu, ali nećete zažaliti. 

POSAO: Proverite uslove koji su već ugovoreni u nekom poslovnom aranžmanu – možete otkriti informaciju koja vam je promakla, a sada vam je potrebna. Dobro razmotrite svoje ciljeve, pre nego što se posvetite i uložite energiju. Promene na vidiku, koje će vam doneti prosperitet. 

ZDRAVLJE: Ne iscrpljujte se – to je čest savet Ovnovima, a vi dobro znate zašto je na mestu i koliko je važno da ga sada poslušate. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 14. avgust   20. avgust

LJUBAV: Vaši partnerski odnosi su skladni i komunikacija je na prvom mestu. Sve što preti da poremeti vaše odnose, možete sprečiti otvorenim razgovorom i poverenjem koje ćete ukazati partneru. Slobodni Bikovi su avanturistički raspoloženi. Puni ste entuzijazma i spremni na impulsivne odluke i postupka, što je razlog više da preduzmete osnovne mere opreza. 

POSAO: Izbegnite haos i neefikasnost dobrom pripremom, i svakako smislite plan B, naročito ako radite sa većom grupom ljudi. Uspeh je pred Bikovima koji se bave poslom koji vole – vaša strastvena energija uložena u posao doneće vam popularnost i zaradu. 

ZDRAVLJE: Dobar trenutak za pojačanu fizičku aktivnost, vežbanje i detoksikaciju. Održavajte uredan ritam života i osnažite imunitet. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 14. avgust   20. avgust

LJUBAV: U komunikaciji sa partnerom budite strpljivi i praktični – izrazite se konkretno, tražite ono što vam treba i držite se smernica jednostavnosti i strpljenja u odnosu na partnera. Prema sebi slobodno budite malo stroži – analizirajte svoje postupke i ponašanje. Slobodni Blizanci mogu doživeti emotivni uzlet i intenziviranje neke romantične priče. Ali, imajte u vidu da planetarni uticaj pogoduje održavanju iluzija i da postoji šansa da vaše procene nisu realne. 

POSAO: Komplikovan period na poslu, pa zato udahnite duboko i spremite se da razmišljate logično i da sačuvate strpljenje. Napredak predstoji onima koji se bave trgovinom, a svi Blizanci treba da analiziraju i preispitaju svoje ciljeve, kojima je možda potrebno preoblikovanje. 

ZDRAVLJE: Dobar period za opuštanje u društvu bliskih osoba. Idelano bi bilo da odete na izlet, ili se sa prijateljima bavite sportskim aktivnostima, kako biste povećali kretanje (i potrošnju kalorija).

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 14. avgust   20. avgust

LJUBAV: Pozitivan razvoj situacije u partnerskim odnosima – ako ste imali utisak da stojite u mestu, da vam veza ne napreduje i ne razvija se, sada će se stvari pokrenuti u željenom pravcu. Ne požurujte razvoj događaja. Slobodni Rakovi bi mogli da se zaljube u nekog novog, ili da razviju osećanja prema nekome koga do sada nisu posmatrali kao potencijalnog romantičnog partnera. Šta god da se dešava, budite ukljčeni, ali bez drame i – zabavljajte se. 

POSAO: Ne preuzimajte na sebe više zadataka nego što ih možete obaviti, naročito ako se oni pojavljuju neplanirano. Ukoliko radite samostalno (nudite sopstveni proizvod, šta god to bilo), imaćete uspeha – stvari će se pokrenuti sa mrtve tačke, pa ćete moći da prestanete da brinete i da se posvetite radu bez dodatnog pritiska. 

ZDRAVLJE: Negujte se i vodite računa o sebi na svaki način, nahranite odgovarajućim sadržajima svoju dušu i tretirajte na adekvatan način svoje telo. 

Comments