nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 14. avgust   20. avgust

LJUBAV: Moguće promene i preokreti u partnerskom odnosu – prihvatite bez straha ono što vam život donosi, čak i ako to znači da neke stvari morate dovesti u pitanje. Odnosi zasnovani na prijateljstvu, razumevanju i privrženosti prebrodiće svako iskušenje. Slobodni Lavovi će se razočarati prilikom boljeg upoznavanja osobe koja im se dopala i ostavila pozitivan utisak. Moguća pojava osobe koja ima moć, znanje i autoritet i koja želi da vam pomogne – na ivici ste da pomešate poslovno i privatno, ali ne brinite zbog toga. Idite za svojim srcem, intuicija vas ne vara. 

POSAO: Ukoliko ste u prethodnom periodu zanemarili neke sitnije probleme, oni su u međuvremenu narasli i sada ćete morati da rešavate krupnija pitanja. Posvetite se tome temeljno i odgovorno, pa ćete razmrsiti čvorove i primaći se ostvarenju svojih ciljeva. 

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni za sve što vas čeka. Održavajte taj nivo vibracije vežbanjem i urednim životom – telo i duh traže jednaku negu. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 14. avgust   20. avgust

LJUBAV: Sumnja diže glavu i preti da zatruje partnerske odnose Devica – možda vaš partner ima svoje tajne, a to što ste ih saznali znači da imate priliku da shvatite odnos sa njim na dubljem nivou. Slobodne Device će biti probirljive i nestrpljive sa onima koji ne ispunjavaju njihove kriterijume. Pokušajte da ne budete arogantni i grubi, radije ostanite na distanci i posvetite se sebi, aktivnostima koje vas ispunjavaju i prijateljima. 

POSAO: Svoje ideje podelite sa onima koji mogu da vam pomognu da ih realizujete. Možete postaviti neke planove i razmatrati korake do cilja, ali ovo nije dobar period za trgovinu, poslovna putovanja i sklapanje novih poslova. U ovom periodu ulazite u ciklus kada ćete shvatiti lekciju iz svojih neuspeha i pokupiti nagrade za ono što ste dobro uradili. 

ZDRAVLJE: Usponi i padovi energije prate ovaj period – uskoro ćete početi da se osećate stabilnije i spremnije za akciju. Odmarajte se i spavajte koliko vam je potrebno. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 14. avgust   20. avgust

LJUBAV: Vaše strpljenje i upornost biće na ispitu u partnerskim odnosima. Ako ste na ivici i gubite strpljenje, pokušajte da unesete red u svoja osećanja. Razmotrite da li vam je partner potreban i koliko je duboka vaša povezanost – ako jeste, budite spremni na ustupke. Slobodne Vage će uživati u inspirativnim razgovorima sa bliskim ljudima i psihološkom analiziranju nekoga ko vam skreće pažnju. Veoma ste emotivni u ovom periodu, ali vaša očekivanja se mogu okrenuti protiv vas i doneti vam razočaranje. 

POSAO: Ako treba da sklopite povoljan posao, najbolje je da to učinite diplomatski – poslovni ručkovi, taktičnost, razumevanje potreba i interesa druge strane i spremnost na kompromis (uz nagoveštaj inovativnosti za koju ste sposobni) doneće vam uspeh. 

ZDRAVLJE: Osluškujte svoje telo, svoj um i svoje srce i zadovoljite potrebe svih aspekata svoje ličnosti i bića – vaše zdravlje zavisi od te ravnoteže, a ona je u ovom peridu narušena. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 14. avgust   20. avgust

LJUBAV: Masivan planetarni uticaj obećava važne događaje na ličnom planu i u vašem ljubavnom životu, emocije će biti snažne i njihova moć će prodrmati vaš svet. Za partnerske odnose to može da znači produbljivanje bliskosti, ili prelazak veze na sledeći nivo, a može da znači i totalni preokret i novu ljubav. Možda tek sada shvatate šta je ljubav za vas, šta ste sposobni da dajete i šta želite da primate, a svemir odgovara na svoj način, potvrđujući vaše razumevanje. Slobodne Škorpije mogu iznenada razrešiti neke komplikovane emotivne situacije, samom svešću o tome da im one više nisu potrebne i da su iz njih naučile lekciju.  

POSAO: Priliv energija emocija trebalo bi da zauzdate, kada je reč o poslovnom planu – ne dozvolite sebi impulsivne odluke i emotivne reakcije, da ne biste u svom poslovnom okruženju delovali neuravnoteženo i nepouzdano. Najbolje bi bilo da se posvetite nekom samostalnom projektu, jer ćete u tome biti uspešni, a vaša osećanja neće biti u iskušenju da vas uvedu u greške i rade protiv vas. Sve predstojeće promene su povoljne, prihvatite ih. 

ZDRAVLJE: Idealno vreme za opuštanje i boravak u prirodi – u samoći, ili sa bliskim osobama, odvojte vreme za izlete i šetnje, to će vam pomoći da održite mentalnu ravnotežu i fizičko zdravlje. 

Comments