Saznajte nedeljni horoskop: 15. jul – 21. jul za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 15. jul   21. julNedeljni horoskop: 15. jul – 21. jul

LJUBAV: Nemojte da vas zavaraju pritužbe bližnjih i nemojte im pomagati ako to lično od vas nisu tražili, jer će u suprotnom biti uvređeni. Ovo bi mogao biti pomalo turbulentni period u pogledu vaših emocija i odnosa sa partnerom, ali onaj koji će na kraju ipak doneti pozitivan ishod. Budite strpljivi, šta god da se dešava oko vas. Promene koje planirate sa partnerom moraju biti dobro osmišljene. Dobro odmerite predstojeće događaje. Nemojte putovati ako nije hitno. Budite odgovorni, posebno sada. Slobodni Ovnovi, ovo bi mogao biti vrlo povoljan period u pogledu ljubavi, pa budite otvoreni prema prilikama koje se nameću.

POSAO: Vaša sposobnost da se sa kolegama i saradnicima povežete na istinitom, poštenom nivou je ključni deo vašeg uspeha. Novac vam je često veoma privlačan predlog, kao i misao o tome kako steći više. Predano radite na završavanju svojih zadataka i bavite se planovima koje ste zacrtali.

ZDRAVLJE: Rasteretite se emotivnog pritiska kroz zabavu, sport, boravak u prirodi, kulturne događaje i druženja – napunite se pozitivnom energijom. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 15. jul   21. jul

LJUBAV: Pojedine bliske osobe ćete pretvoriti u svoje neprijatelje ako ne popravite svoje ponašanje. U poslednje vreme ste napeti, pa ne prezate da svoje frustracije ispoljite na drugima. Ipak, ovo će se uskoro promeniti, pa ćete ponovo biti svoji i raspoloženi, a izlive pozitivnih emocija ćete prvenstveno ispoljavati pred partnerom, sa kojim ćete uživati u zajedničko provedenom vremenu. Ovo je i savršeno vreme za organizovanje zajedničkog izleta. Slobodni Bikovi, sada je vreme da napravite promene koje će vam doneti dobru prednost i spokoj u narednim mesecima. Usudite se da razmotrite sve moguće opcije koje su vam otvorene.

POSAO: Zvezde vas upozoravaju da je bolje biti strpljiv da biste se spasili od neuspeha. Želite da ostvarite svoje ciljeve, ali ćete se stalno susretati sa tvrdoglavošću kolega. Usmerite više pažnje na sebe i uverite se da ne zanemarujete sopstveni lični rast i finansijsku dobit. Budite uzdržani i hladni kada su vaši interesi u pitanju.

ZDRAVLJE: Nešto vam remeti duševni mir. Ako smatrate da ste se o nekoga ogrešili, izvinite se. I oprostite sebi. Samokažnjavanje bi moglo da vas dovede do pada imuniteta i zdravstvenih problema.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 15. jul   21. jul

LJUBAV: Vaši neočekivani postupci su uzrok komplikacija u odnosima sa bližnjima. Uskoro ćete možda iskusiti veliku neraspoloženje, a ne mnogo sreće, ali to će biti kratko. Porazgovarajte sa partnerom ako vas nešto muči. Jedno drugome morate uvek predstavljati tačku oslonca. U ovom ciklusu, morate biti oprezni kada donosite važne odluke i nepromišljene promene. Pazite da nekoga ne povredite i ne namećete svoje mišljenje. Slobodni Blizanci, možda ćete biti primorani da usporite i razmislite kuda situacija sa potencijalnim partnerom zapravo ide, i koji su vaši motivi u tom odnosu.

POSAO: Mirno razmislite o svemu što ćete početi da radite. Nemojte ići na službeno putovanje. Odgovorno procenite svoju situaciju, pa ako je to bolje, odnesite posao kod kuće i posvetite mu dodatne sate.  Očekuju vas sjajne finansijske nagrade koje će vam omogućiti da napredujete.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena, da biste pokrenuli promenu koja je već započela – izmenite dnevnu rutinu, promenite način ishrane. Oslušnite svoj organizam i znaćete šta treba da izbacite, a šta da uvedete.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 15. jul   21. julNedeljni horoskop: 15. jul – 21. jul

LJUBAV: Ovaj trenutak je prijatan i plodonosan za vas koji ste u vezi. Bez povoda priredite neki lep gest za partnera, koji vam to sigurno neće zaboraviti. Imate potrebu da se osećate emocionalno sigurni, jer se ne možete opustiti ako osetite da postoji bilo kakva poteškoća. Planetarno poravnanje sugeriše da se malo i preispitate, ne bi li možda došli do rešenja za pojedine situacije. Zvezde sugerišu da ovaj trenutak nije pogodan za putovanja. Slobodni Rakovi, uskoro ćete imati potrebu da promenite svoj stav prema jednoj osobi. Pažljivo merite svoje reči i dela. Ne odbijajte pozive prijatelja čak i ako ste umorni. Možda ćete uskoro osetiti potrebu da delimično promenite svoje okruženje jer ćete misliti da imate neprijatelje od kojih želite da se udaljite.

POSAO: Dobro razmislite o svojim sledećim koracima i ne žurite sa njihovom realizacijom. Bićete u nekoj vrsti poslovne krize, ali ćete uspeti da izbegnete gubitke i čak povećate svoj autoritet, ako ostanete smireni i staloženi. Neočekivano ćete poboljšati svoje materijalno stanje – i to sa zadacima koje ćete prihvatiti i završiti otmeno i kulturno.

ZDRAVLJE: Potrudite se da negativnu energiju kanališete kroz fizičku aktivnost, da vam ne bi skočio pritisak.  nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 15. jul   21. jul

LJUBAV: Po svaku cenu pokušajte da budete mirni, iako se dešavaju situacije koje ne želite. Porodica i partner vam ne mogu čitati misli, pa im otvoreno recite sve što vas boli. Ako osećate da postoji neka vrsta barijere za izražavanje vaših stvarnih osećanja, možda ćete morati da to malo dalje istražite samoanalizom. Zato – napravite važnu investiciju danas – uložite u sebe. Ako imate bilo kakve planove koje ste razmišljali da sprovedete u delo, pokrenite ih odmah bez čekanja. Ne pravite nikakve drastične promene, čak ni nakon temeljnog razmišljanja. Nestrpljenje i eksplozivno ponašanje vas povređuju. Slobodni Lavovi, ako vam se ponudi putovanje koje uskoro treba da realizujete, nemojte ga odbiti.

POSAO: Budite spremni da svoje planove prilagodite i pokažite fleksibilnost u pregovorima oko uslova. U ovom periodu će vam se poboljšati finansijsko stanje. Moguća je i promena poslovnog okruženja, ili poslovni put. 

ZDRAVLJE:  Sada je sjajno vreme da krenete u teretanu gde možete da izrazite svoje (ne)raspoloženje na spravama, i da ujedno malo vežbate. Ležite ranije kako biste ujutru ustajali neuporedivo energičniji nego inače.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 15. jul   21. jul

LJUBAV: Nosićete se i sa najvećim problemima samo ako niste impulsivni. Nebeski uticaji pomoći će vam da usmerite pažnju na svoja osećanja. Bavite se starim porodičnim problemima koji ne podležu novom odlaganju. Bez obzira da li neko blizak odobrava vaše planove ili ne, to ne bi trebalo da vas spreči da ih dovedete do kraja. Verujte svojoj proceni. Znajte da imate sve šanse da napravite onoliko promena koliko želite. Možda ćete se toliko uključiti u proces analitičkog razmišljanja da zaboravite da vaša prava snaga leži u vašoj intuiciji i osetljivosti. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše. Slobodni Device, budite otvorene za nova poznanstva, jer je vrlo izvesno da će se jedno od njih izdvojiti i prerasti u nešto više.

POSAO: Očekujte poteškoće u postizanju uspeha iz snova. Suzdržite se od svake vrste impulsivnog reagovanja i ne pokazujte da vas je određeni poslovni predlog pridobio na osnovu ličnih simpatija. Ostanite suzdržani i sačekajte pravu priliku, koja će se uskoro pojaviti iz neočekivanog pravca.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate određene zdravstvene smetnje, ne odlažite posetu lekaru, da problem ne bi eskalirao.

 

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za jul 2022 i ljubavni horoskop za jul 2022.

Comments