nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 15. oktobar   21. oktobar

LJUBAV: Ljubav i bliski odnosi su u centru pažnje u ovom periodu i zvezde vam obećavaju nezaboravne trenutke prisnosti i zajedništva u partnerskim vezama, kao i harmoniju i sklad u svim bliskim odnosima. Ako ste sami, možete sresti svoju srodnu dušu.

POSAO: Budite praktični i konkretni u komunikaciji u poslovnom okruženju – imate mentalnu snagu da jednostavno i neposredno sprovedete svoje ideje, kao najizvodljivije i najjednostavnije. Imaćete podršku nadređenih i pomoć kolega, a uspeh je neminovan. Može se otvoriti dodatni izvor zarade.

ZDRAVLJE: Usmerite svoju energiju, strast i ljubav u ono što želite i ništa vam neće stajati na putu. Stabilni ste i zdravi.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 15. oktobar   21. oktobar

LJUBAV: Romantika je uz vas – ukoliko ste pronašli svoju srodnu dušu, zajedno ćete uživati u intimi i novim iskustvima i proširićete svoje vidike. Kroz podršku za međusobni lični razvoj osetićete onaj suptilni smisao zajedništva. Ako ste sami, bićete veoma podložni emocijama, na način koji vas zapravo sputava da doživite to za čim čeznete. Vreme je da razbijete stare obrasce i prevaziđete ih.

POSAO: Spremni ste da uradite sve što je potrebno kako biste uneli željene promene i rešili određene probleme. Pojedini sastanci mogu biti odloženi, pa vam zvezde savetuju da budete strpljivi. Svoju odvažnost koristite diplomatski; ljubaznošću i saradnjom postižete mnogo više nego nametanjem i zahtevanjem. Držite se svojih vrednosti i principa – u nekim stvarima ne treba da pravite kompromise.

ZDRAVLJE: Snažni ste mentalno i fizički i možete sve što hoćete. Intuicija vam je jaka i jasno vam govori šta je za vas dobro, a šta treba da izbegavate.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 15. oktobar   21. oktobar

LJUBAV: Planete vam donose laganu i lepršavu energiju, iskoristite je da izrazite emocije koje su vam već duže vreme zaglavljene u grlu i grudima! U periodu kada gotovo svi imaju određene zastoje u komunikaciji, vi imate otvoren put – iskažite sve što vam je na duši i srcu, podelite, požalite se, izrazite ljubav i zahvalnost. To će doneti rasterećenje u partnerskim i svim bliskim odnosima, a ako ste sami, privući će osobu koja vas razume i ceni.

POSAO: Uslovi su povoljni za nove mogućnosti koje treba da razmotrite. Ako se nađete u situaciji da znate da ste u pravu, a to vam se ne priznaje, ne pokušavajte da terate „mak na konac“, ne sukobljavajte se, klimnite glavom i vozite dalje, po svome. Imaćete prilike da dokažete svoje sposobnosti bez ikakvog posebnog truda i isticanja svojih stavova i rezona.

ZDRAVLJE: Dnevna dinamika vas prilično iscrpljuje. Pronađite balans provodeći večeri u opuštenoj atmosferi sa ukućanima, prijateljima, ili u samoći.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 15. oktobar   21. oktobar

LJUBAV: Dok drugi uzleću u romantične visine, vi se spuštate na zemlju, što je u ovom trenutku za vas vrlo zdravo i dobrodošlo. U partnerskim odnosima je dobar period za zajedničke aktivnosti, pokretanje zajedničkog posla i investiranje u budućnost. Ako se sami, privući će vas neko ko uopšte nije vaš tip, što znači da možete da iskoračite iz obrasca (samo)povređujućih odnosa.

POSAO: Setite se da vaš razum sasvim dobro sarađuje sa vašim srcem i pratite svoj osećaj – kad znate da ste na dobrom putu, lako će vam biti da osmislite planove i projekte. Možda ćete morati da se prilagodite očekivanjima drugih, ali to je izazov za vašu kreativnost i ispit vaše fleksibilnosti. Ukoliko imate priliku da putujete, nemojte je propustiti, možete razviti poslovnu saradnju i unosna partnerstva na putovanjima.

ZDRAVLJE: Uskladite dnevnu rutinu sa zahtevima svog organizma – to možda znači da treba da ležete i ustajete ranije, ili da promenite način ishrane, pravite redovne pauze…

Comments