nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 16. april – 22. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima zvezde vam preporučuju strpljenje i taktičnost, što je veliki izazov za vas. Možete se osećati preplavljeno i uznemireno, a potrebno je da ostanete sabrani i mirni, jer ćete tako zadobiti divljenje i poštovanje partnera. Slobodni Ovnovi se mogu osećati frustrirano. Ako osoba za koju ste zainteresovani ne uzvraća i čak pominje neku drugu osobu kao predmet svog interesovanja, bolje je da odustanete i usmerite svoju pažnju na drugu stranu, da se ne biste na kraju osećali kao budala. 

POSAO: Na poslu nećete imati problema sa svojim temperamentom, fokusirani ste, pažljivi, odgovorni i samopouzdani. Ako ste preusmerili svoje planove i krenuli novom stazom, ona će vas dovesti do uspeha. Razmišljajte temeljno i analitično o svojim narednim koracima i ne žurite sa realizacijom. 

ZDRAVLJE: Moguće su manje meteoropatske ili smetnje povezane sa hormonima, nervoza, glavobolja, nesanica. Pružite sebi dovoljno opuštanja i umirujućih aktivnosti.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 16. april – 22. april

LJUBAV: Na ličnom nivou, Venera utiče na vašu samospoznaju i produbljivanje osećanja, pa ćete hteti da to podelite – ukoliko ste u partnerskom odnosu, želećete da pružite partneru više i ako ste do sada davali sve od sebe, sada ćete davati sebe preko granica koje ste postavljali, a kojih možda niste ni bili svesni. Slobodni Bikovi će takođe biti preplavljeni ličnim uvidima i razrešenjem nekih emotivnih blokada. I do sada ste želeli da nađete nekog i da započnete da gradite stabilan odnos, ali sada će vaši motivi biti prečišćeniji i bolje ćete znati šta hoćete u ljubavi. 

POSAO: Mogu vam se obratiti za saradnju oni sa kojima ste se već razišli u interesima i vrednostima, a to ne treba da zaboravite. Ostanite dosledni svojim principima. Osećate priliv nove energije, veoma ste praktični i konstruktivni i uspećete drugima da nametnete svoje ideje i rešenja. Nemojte postati pohlepni i postavljati sebi prevelike zahteve, da biste izbegli gubitke. 

ZDRAVLJE: Potrebni su vam uživanje, bezbrižnost i luksuz – to su lekovi koji obnavljaju vašu energiju i podižu vam samopouzdanje. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 16. april – 22. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete u ovom periodu lako prevazilaziti teškoće i nesporazume, komunikacija je pod povoljnim uticajem rasporeda planeta. Ono što vam trenutno smeta, odnosi se na okolnosti i nije pod vašim uticajem, pa pokušajte da se ne nervirate zbog stvari koje ne možete da kontrolišete. Slobodni Blizanci se mogu zaljubiti – imate veliku šansu da upoznate zanimljivu osobu, prema kojoj ćete osetiti snažnu privlačnost. Možete imati sumnje i nesigurnosti na ličnom nivou, ali nemojte se povlačiti, niti požurivati – neka se stvari odvijaju svojim tokom.

POSAO: Mnogi Blizanci će biti nezadovoljni profesionalnim postignućima. Ne žurite i ne dozvoljavajte sebi agresivne akcije, samo da biste dokazali da ste u pravu. U ovom periodu, timski rad je presudan za uspeh. Novi planovi mogu biti uspešni, ukoliko oko njih vodite naporne i dugotrajne pregovore. Ukoliko ste samostalni u poslu, proverite arhivu u računovodstvu, da vas inspekcija ne bi neprijatno iznenadila. 

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije i osećanje konstantnog umora. Radije preduzmite neku rekreaciju (u prirodi), nego da se pasivno prepustite ležanju. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 16. april – 22. april

LJUBAV: Planetarni uticaji mogu izazvati sumnju u ljubavnom odnosu. Možete otkriti da vaša osoba ima neke tajne, koje će vas neprijatno iznenaditi. Ipak, njihovo razotkrivanje može dovesti do dubljeg razumevanja i razvijanja odnosa na dubljem nivou. Slobodni Rakovi će proći kroz neku vrstu testa – neće vas testirati možda određena osoba, koliko neke životne situacije. Pokažite samokontrolu i pogledajte duboko u sebe, tamo se pokreću i bude neke najosetljivije emocije, koje ste do sada prikrivali.

POSAO: Imaćete prilike da vodite vrlo konstruktivne i produktivne sastanke sa kolegama i saradnicima. Dozvolite svojoj intuiciji da preuzme vođstvo i bićete uspešni. Dobićete dugo očekivane informacije, a ako vam neko ponudi pomoć, nemojte je odbiti. Suzdržite se od impulsivnog trošenja novca i povedite računa o budžetu. 

ZDRAVLJE: Manje smetnje – alergija, nervoza, nesanica – prolazne su prirode i lako ćete sa njima izaći na kraj. Unesite konstruktivne promene u dnevnu rutinu.

Comments