ovan 1 Nedeljni horoskop: 16. avgust – 22. avgust

LJUBAV: Strastven period za Ovnove – kakav god da vam je status, ljubav će vam ove nedelje biti na prvom mestu! U partnerskim odnosima buđenje strasti, koja nekontrolisano pršti na sve strane, što uglavnom znači bučne svađe i strastvena pomirenja. I da pokušate da razgovarate sa partnerom, ne ide, komunikacija je u zastoju, osećanja preuzimaju i ove nedelje ništa ne možete da “iskulirate”. Slobodni Ovnovi će biti zainteresovani, angažovani, ustreptali. Uživajte u tom osećanju koje vas pokreće i oživljava, ne razmišljajući o tome kuda će vas odvesti. Možda je letnja avantura, možda početak veze, ovog momenta je jedino bitno kako se vi osećate – a osećate se sjajno i poletno.

POSAO: Neće vam se ići na posao, ali ćete morati, znajući da ćete se dnevno suočavati sa nekim neprijatnostima i morati da se borite i to bez pravog ubeđenja i volje. Rokovi pritiskaju, dogovori i planovi se menjaju u poslednjem trenutku, tenzija među kolegama… Ipak krajem nedelje pojavljuje se neočekivana šansa (predlog, ponuda), koji je treba da propustite! Priliv novca je standardan, ali vam prolazi kroz prste i svakog dana se pitate na šta ste potrošili tolike pare.

ZDRAVLJE: Osećate su uglavnom dobro i zdravlje vas služi, malo ste preopterećeni na mentalnom nivou, a to zna da smeta. Mozak neće da se “isključi” i da vas pusti da se odmorite.

bik 1 Nedeljni horoskop: 16. avgust – 22. avgust

LJUBAV: Polje emotivnih odnosa je puno naboja – preosetljivi ste u ovom periodu, a raspoloženje vam varira između besa i suza. Moguće su ogorčene svađe, koje se okončavaju vašim suzama, posle čega ste opet besni jer sebi dozvoljavate da se ponašate bez kontrole, kao da vam neko pritiska prekidače. Ne optužujte partnera da to radi namerno, nego posmatrajte sebe i pokušajte da naučite lekciju o kanalisanju emocija. Slobodni Bikovi će možda biti osvojeni na prepad, gerilski – neko upada u vaš život, baš kao da je iskočio ispred vas na ulci, ili vam uskočio i kuću kroz odžak. Jake emocije, burna dešavanja, koja se mogu završiti iznenadno kao što su i otpočela i ostaviti vas da se pitate “šta ovo bi?”.

POSAO: Ako imate nadređene u svom poslu, predočite im probleme sa kojima se susrećete i pustite ih da oni to reše. Vi imate dovoljno dnevnog posla, papirologije, klijenata, rokova. Ako ste sami svoj gazda, ovo nije period kada je mudro povlačiti neke krupne ili radikalne poteze, pa prosto probajte da odugovlačite i kupite malo vremena, dok se stvari stabilizuju. O novcu nemate kad ni da razmišljate – pare dolaze kad su potrebne i odlaze istog trenutka.

ZDRAVLJE: Ove nedelje vas može mučiti glavobolja, ili kočenje u leđima – svakako ste opterećeni i preosetljivi, pa to vaše telo reflektuje i traži da obratite pažnju, odmorite se, opustite, usporite.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 16. avgust – 22. avgust

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je bolja nego u prethodnom periodu, ali partner nije tako brz kao vi, pa ne čita između redova, a misli ne čita uopšte. Obuzdajte nestrpljenje i pokušajte da izgovorite precizno, ali ukratko ono što hoćete da kažete i nastojte da se uverite da vas je partner razumeo. Ako vas je pogrešno razumeo, preispitajte se malo – da li mu šaljete pomešane poruke, pa on jasno čita vašu nervozu i negativnost, umesto onoga što vi želite da on vidi. Slobodni Blizanci će imati puno lepih momenata u ovoj nedelji – provod, kretanje, dešavanja, druženje, interesantne osobe oko vas, a vi u centru njihove pažnje. Puno prilika za emotivno povezivanje, samo da klikne ono nešto, zbog čega vam je neko poseban, a neko neupadljiv.

POSAO: Brza i dinamična nedelja pred vama – biće dobrih poslovnih prilika, uskakaćete na prava mesta u pravom trenutku, pravićete dobre dogovore, lako završavati zaostale poslove… A ako ste nezaposleni, možete potpuno neočekivano dobiti veoma primamljivu poslovnu ponudu. Pokušajte da ne brzate u poslu, da biste izbegli moguće greške, upozoravaju zvezde. Vi ste brzi i efikasni, ali ne dozvolite da vam preterana žurba ometa pažnju, moguće su grube greške. Neka potraživanja pristižu ove nedelje, izmirite svoje obaveze!

ZDRAVLJE: Zbog žurbe i jurcanja, Blizanci mogu ove nedelje da se povrede (onako glupo i bolno, kao što to obično biva), što možda i ne možete da sprečite. ali zato možete da povedete računa ako ste vozač – budite pažljivi!

rak 1 Nedeljni horoskop: 16. avgust – 22. avgust

LJUBAV: Bićete malo mračni, ćudljivi i pretrano emotivno zahtevni ove nedelje. Vi ste navikli na svoje promene raspoloženja, a verovatno je navikao i vaš partner, pa se neće preterano čuditi vašoj uznemirenosti i nezadovoljstvu, koje ćete ispoljavati zbog svakakvih sitnica. Bitno je da ni sami sebe ne shvatite previše ozniljno. Slobodne Rakove očekuje uspostavljanje komunikacije sa osobom koja se pojavljuje kroz poslovne ili prijateljske kontakte. Ta osoba vas posmatra već neko vreme i pokušava da vam skrene pažnju, ali vi ste suviše arogantni, hladni, sarkastični – izađite malo iz svog tripa i dajte šansu onome što vam se velikodušno nudi.

POSAO: Ove nedelje stvari se komešaju i pokreću – nove informacije, vesti, dešavanja. Ne dozvolite da vam se od tog kovitlaca zavrti u glavi, pa da izgubite orijentaciju. Ako napravite jednu grešku, nove će uslediti spontano. Dakle, ne gubite glavu, razmišljajte, osluškujte, povezujte – koristite spregu svoje inteligencije i osećaja, dobri ste u tome. Povoljnu ponudu koja može da se pojavi u drugoj polovini nedelje nemojte propusiti! Rezultati vašeg rada iz prethodnog perioda počinju da se materijalizuju – stižu isplate (i one koje kasne).

ZDRAVLJE: Nesanica je vaš klasičan problem kada ste u stanju preosetljivosti i napetosti. Moraćete da se borite sa iscrpljenošću, ali to je samo jedna od vaših uobičajenih faza.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments