7 vaga Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Vagama koje su ušle u svež odnos će biti potrebno da se naoružaju strpljenjem (druga strana nije nužno toliko uviđavna i pažljiva kao vi). Ukoliko vam to smeta na samom početku dejtinga, možda bi trebalo da razmislite da li vam dotična osoba uopšte odgovara za “ozbiljnu” vezu. Vage u dugoj vezi bi mogle da koče perfekcionističke tendencije – setite se da vaš partner nije “projekat”, već ljudsko biće. Ako ste single, vaša preterana potreba za partnerskim odnosom bi mogla da vam naškodi. Razmislite šta je ono što vam zaista fali, pre nego što po svaku cenu počnete da izlazite s nekim.

POSAO: Nemojte da pokazujete frustraciju svaki put kada vam poslodavci nešto prigovore, možda vam nekad zapravo govore korisnu informaciju koja će vam pomoći u daljem poslovanju. Zakažite sastanak sa nadređenima kako biste bili sigurni da ste “na istoj strani”. Ukoliko shvatite da ne možete da pronađete zajednički jezik, potražite drugi posao na kome ćete moći da karijerno napredujete (prema astro prognozama, naredni period je povoljan za promenu kompanije).

ZDRAVLJE: Ne osećate naročite promene u zdravstvenom stanju, a prolazne tegobe su moguće zbog trenutne vladavine virusa. Fokus bi trebalo da bude na jačanju imuniteta.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Nerešeni porodični problemi bi mogli da se mešaju u vaš ljubavni život, što je situacija koju po svaku cenu želite da izbegnete. Iz tog razloga, važno je da sa partnerom iskomunicirate kako vam je potrebna podrška – u tome leži suština zdravog romantičnog odnosa. Šetnja po kiši ili odlazak u bioskop bi mogli da vas opuste i zbliže. Slobodne Škorpije će pogledati duboko u sebe i otkriti osećanja koja su potiskivale, a naredna nedelja je period kada će s njima moći da se suoče efektnije nego inače. Nemojte da se bojite da svoje emocije prihvatite i “prigrlite” takve kakve jesu.

POSAO: Ovo nije povoljan trenutak za potpisivanje ugovora, naročito kada su u pitanju banke i krediti. Takođe, savetuje se da usporite, nije sve tako hitno – firma neće propasti bez vaše pomoći. Upamtite, vi ste odgovorni za svoj pristup poslu, a vaša rezilijentnost i asertivnost će vas odvesti dalje od uloge “potrčka”.

ZDRAVLJE: Redovno se krećite i budite umereni u konzumaciji brze hrane i alkoholnih pića, a naročito duvanskih proizvoda.

9 strelac Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Strelci u vezi imaju moć da burnu situaciju transformišu u još veću bliskost, samo uz adekvatne reči i pristup. Upamtite, niste u ringu, a vaša nestrpljivost i takmičarska nastrojenost čini da emotivni odnos pati, te se zato potrudite da to promenite (koliko možete). Slobodni Strelci će biti primorani da detaljno analiziraju svoja osećanja, kako bi razumeli šta im je dalje činiti. Nekada se ljubav nalazi tamo gde se najmanje nadate, dajte šansu “drugaru” koji već neko vreme pokušava da vas osvoji, šta možete da izgubite?

POSAO: Više nego ikad ranije vapite za privatnošću i razumevanju, a srž vaših poslovnih problema leži u nedostatku pomenutih stvari. Da biste postali uspešniji i ostvareniji, morate da naučite da ne bežite od pravljenja grešaka. Upamtite, jedina osoba koja nikada nije pogrešila je ona koja nikada nije ni pokušala.

ZDRAVLJE: Spolja delujete stabilno i staloženo, ali ste u suštini – napeti i isfrustrirani. Potrebno vam je da kanališete svoj potisnuti bes kroz fizičku aktivnost (joga, aerobik, zumba) ili ipak kreativni hobi – poput crtanja ili pisanja.

10 jarac Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Prema astro prognozama, naredni period je povoljan za Jarčeve u vezi, koji će se potruditi da iskoristite slobodno vreme kako bi se se dodatno zbližili sa drugom polovinom. Potrudite se da vikende provedete zajedno, uživajući u zajedničkim aktivnostima i avanturama. Slobodni Jarčevi, ako ste nedavno prekinuli emotivan odnos, savetuje se da malo sačekate pre nego što uđete u novu vezu. Budite otvoreni za nova poznanstva, ali isto tako – budite sigurni da ste prvo preboleli staru ljubav.

POSAO: Ukoliko imate važne sastanke sa klijentima, usredsredite se na svoj praktičan pristup rešavanju problema i kreativne ideje – ne zaboravite, vi ste ravnopravan član diskusije kao i svi ostali. Imajte na umu da je profesionalan odnos sa kolegama ključni deo vašeg napretka. U drugom delu nedelje, neočekivani poslovni pozivi će preokupirati vašu pažnju i potencijalno vam doneti veću zaradu.

ZDRAVLJE: Pred Jarčevima je povoljan period – hronične tegobe će se umiriti, možda i u potpunosti nestati, a na vama je da se posvetite sportu i balansiranoj ishrani.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Vodolijama u vezi se savetuje da ne reaguju burno na partnerove provokacije, već da ga asertivno pitaju zašto postupa na taj način. Niste dužni da trpite bilo šta što vam ne odgovara, uvek možete da izađete iz toksičnog odnosa i fokusirate se na svoje lične ciljeve. Slobodne Vodolije, možda ćete promeniti mišljenje o toj jednoj osobi s kojom već mesecima neobavezno komunicirate. Nije sve crno-belo, a vama bi mogla da se smeši uzbudljiva ljubavna avantura koju ćete pamtiti.

POSAO: Ne dozvolite da vas ikakve distrakcije koče na putu do ostvarenja profesionalnih ciljeva. Budite strpljivi i odbacite svoj ego, suočavaćete se sa poteškoćama i neuspesima koje ste sami izazvali i zato preuzmite odgovornost. Nemojte da trošite uzaludno, već razmislite o stvarima na koje dajete novac, kao i da li su vam zaista potrebne.

ZDRAVLJE: Stresna situacija na poslu vas iscrpljuje, zbog čega se osećate umorno i bezvoljno. Razmislite o razgovoru sa psihoterapeutom, kao i o češćem izlaganju svežem vazduhu.

12 ribe Nedeljni horoskop: 16. februar   22. februar

LJUBAV: Slobodne Ribe mogu da očekuju nova i zanimljiva poznanstva, među kojima će se jedna osoba izdvojiti – i biti savršen match za “ozbiljniji” odnos. Zračite samouverenošću i zadovoljni ste svojim trenutnim stilom života, što privlači nove ljude. Ribe u vezi, možda će vaš partnerski odnos doživeti kritičan period, i zato se spremite da svakodnevno preispitujete ono što ste mislili da znate. Pažljivo slušajte svoju stranu, čak iako vam se ne dopada to što ima da kaže.

POSAO: Ako smatrate da su vaše ideje profitabilne, pokažite inicijativu i izborite se za to da ih klijenti čuju. Vodite se intuicijom i radite temeljno pre nego što prezentujete novi projekat (ne želite da se potencijalna greška nađe između vas i vašeg daljeg napretka). Sada nije pravi trenutak za promenu radnog mesta.

ZDRAVLJE: Mogući sezonski virusi koje možete da prevaziđete uvođenjem stabilne dnevne rutine – ustajte u isto vreme, ležite ranije i unosite više vitamina.

Naslovna fotografija: pinterest.com/lightanddwell.com

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Comments