ovan 1 Nedeljni horoskop: 17. april – 23. april

LJUBAV: Pokušajte da se ne raspravljate ove nedelje sa partnerom, jer će vam to samo oduzeti energiju i emotivno vas iscrpsti, a neće dovesti ni do kakvog rešenja. Zadržite smirenost, čak i ako partnera to dodatno iritira (i baš bi hteo da vas uzdrma i da reagujete). Slobodni Ovnovi će se osećati usamljeno, pa čak i napušteno. Nesporazumi će se pojaviti na liniji komunikacije sa osobama koje smatrate bliskim i sa onima kojima se tek zbližavate. Izbegnite samosažaljenje i pozabavite se svojim osećanjima.

POSAO: Uspešna poslovna nedelja, naročito ako se bavite rešavanjem starih problema, koji već neko vreme ometaju vaše planove. Nije dobar trenutak za započinjanje novih aktivnosti, pa zato samo nastavite istrajno, putem kojim već idete. Ne prihvatajte predloge koji vam deluju primamljivo i zanimljivo, ako se zasnivaju samo na entuzijazmu i želji da se nešto radi.

ZDRAVLJE: Bićete prilično nervozni, jer ne možete da potrošite svoju energiju onako kako ste navikli, a strpljenje vam nikako nije jača strana. Moguće tegobe vezane za zglobove i kičmu, ako ne uspostavite kontrolu nad emocijama.

bik 1 Nedeljni horoskop: 17. april – 23. april

LJUBAV: Povoljan period za partnerske odnose – poverenje je snažno, partner vam predstavlja oslonac i podršku, emocije su stabilne, a strast spremna da bukne u svakom trenutku. Uživajte. Slobodni Bikovi će biti u veoma romantičnom raspoloženju i uživaće u svojim osećanjima – bliske osobe i one sa kojima ste na pragu romantičnih odnosa (ili samo flertujete), ukazuju vam poverenje i poštovanje i to vam veoma prija.

POSAO: Vaše profesionalne dužnosti zahtevaju da pronađete nekonvencionalna rešenja za probleme sa kojima se srećete. Budite pritom taktični i ne pričajte mnogo o svojim idejama – ne objašnjavajte svoje poteze i ne pravite kompromise (upotrebite svoju tvrdoglavost konstruktivno).

ZDRAVLJE: Napetost koju osećate, može uzrokovati probleme u vratnom delu kičme, glavobolju i nestabilan pritisak. Čim se opustite, smetnje će proći.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 17. april – 23. april

LJUBAV: Možda ćete morati da donesete neke presudne odluke vezane za partnerski odnos, koje već neko vreme izbegavate. Uvek možete da sačekate još malo, ali svakako znate šta je ono što treba da uradite, samo vam se to uopšte ne sviđa. Slobodni Blizanci će biti u iskušenju da se upuste u avanturu, samo da bi osetili da su poželjni. Vaša potreba za pažnjom i za prisnim kontaktom može vam doneti neprilike, ali i sami ste toga svesni. Ipak, razmislite još malo.

POSAO: Poslovni partneri sa kojima ste prekinuli odnose, mogu vas ponovo potražiti. Ovaj put, vi ćete postavljati uslove i imati prilike da dobijete i moralnu i materijalnu satisfakciju. Krenite sa novim zadacima bez žurbe, temeljno i postupno, kako biste izbegli greške.

ZDRAVLJE: Držite se dalje od toksičnih osoba i pratite svoja osećanja i svoje unutrašnje stanje. Možda se osećate malo otupelo i usporeno, ali to je prolazno, takva je energija ovog perioda za vas.

rak 1 Nedeljni horoskop: 17. april – 23. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima miran period, u kome ćete se zabrinuti da ste možda dosadili partneru. Promenite nešto što se tiče vašeg izgleda, da biste se bolje osećali i da biste partneru poslali signale da vam je potrebna njegova pažnja. Slobodni Rakovi će biti preplavljeni svojim osećanjima i nespremni da se uklope u zahteve okoline – sve posmatrate iz svoje perspektive koja je u ovom periodu vrlo sužena i vaša čuvena empatija je gotovo neupotrebljiva.

POSAO: Vaši planovi će se menjati od trenutka do trenutka, naročito ako se bavite kreativnim i nekonvencionalim zanimanjem. Završite najvažnije zadatke i setite se da je ključ vašeg uspeha svest o onome što ste sposobni da postignete. Delujte planski, a ne impulsivno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada vam nalet zbunjujućih emocija donosi nekontrolisane promene raspoloženja.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments