lav 1 Nedeljni horoskop: 17. april – 23. april

LJUBAV: Venera je uz vas, pa možete očekivati dobar period u partnerskim odnosima. Nastojte da ne budete suviše zahtevni prema partneru, radije pokažite velikodušnost i primite kao nagradu partnerovu zahvalnost i toplinu. Slobodni Lavovi će biti poneti osećanjima, ali i nerealnim očekivanjima, pa su moguća razočaranja, tamo gde ste upravo ugledali veliki potencijal i pomislili da možete ostvariti duboku povezanost.

POSAO: Ukoliko razmatrate predloge o partnerstvu i zajedničkim ulaganjima, nastojte da svi vaši uslovi budu ispunjeni – a to možete postići svojom sposobnošću da brzo razmišljate i pronađete najbolju mogućnost u datoj situaciji. Ako slušate savete, ne žurite da ih poslušate, nego prvo dobro razmislite o njima.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni na sve izazove – ostanite aktivni, ali se ne iscrpljujte i vodite računa o sebi.

devica 1 Nedeljni horoskop: 17. april – 23. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima neće biti tako udobno tokom ovog perioda, moguće da će partner uneti neprijatnost, zbog svojih problema, na koje vi nemate uticaja. Pokažite strpljenje i razumevanje, čak i ako ih baš ne osećate. Slobodne Device će biti veoma tražene i mogle bi da uspostave komunikaciju sa vrlo zanimljivom osobom, sa kojom će imati više zajedničkog, nego što očekuju. Prijatno iznenađenje za vas (i vaše visoke standarde).

POSAO: Ne gubite dragoceno vreme uzaludnom brigom zbog budućnosti – bavite se onim što je na dnevnom redu, jer je vaša upornost i strpljenje na testu. Nestrpljivi ste da završite započeto i započnete novo, ali ništa ne može preko reda.

ZDRAVLJE: Zvezde vam kažu da slušate dobre savete, a jedan od njih je da smanjite obroke i pojačate fizičku aktivnost!

vaga 1 Nedeljni horoskop: 17. april – 23. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima je potrebno da pokažete strpljenje i razumevanje, koje obično imate i partner ih očekuje od vas – ali vama je potrebno da oslušnete glas svog srca i iznesete ono što je vama bitno. Partner će biti neprijatno iznenađen vašom “sebičnošću” ali dajte mu vremena, shvatiće. Slobodne Vage će u ovom periodu privlačiti stabilne, pažljive i pouzdane osobe, ali nećete realizovati neki odnos, niti će vam se probuditi osećanja – osim poštovanja i prijatnosti, ne osećate pravi emotivni angažman.

POSAO: Ne preuzimajte na sebe više od planiranog posla i ne radite prekovremeno, da se ne biste preopteretili i pregoreli. Radite onako kako i inače najbolje radite – jedno po jedno, sa dovoljno pažnje na svakom koraku i završićete sve obaveze na vreme. Očekujte početak ciklusa u kome ćete dobiti zaslužene nagrade i priznanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada ste se malo ulenjili. “Promrdajte” kako biste pokrenuli energiju i uravnotežili se, onako kako vam je potrebno. Držite se dalje od toksičnih osoba.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 17. april – 23. april

LJUBAV: Prepreke u partnerskim odnosima, kao i u svim kontaktima na emotivnom planu, koje imaju slobodne Škorpije. Poruka za vas je da se ne možete sakriti od svojih osećanja, niti ih možete sakriti od bliskih osoba i onih koji su zainteresovani za vas – maske vam jednostavno ne stoje i ne kriju ono što biste želeli da sakrijete. Za vas je najvažnije da se suočite sa svojim osećanjima i da ih prihvatite kakva god da su. Nećete moći da prođete neuznemireno kroz ovaj period, pa ga onda barem iskoristite da izvučete na površinu sve što pokušavate da izbegnete već neko vreme.

POSAO: Pozitivne promene su pred vama, ali ne preterujte sa radovanjem unapred, jer to vas može dovesti do ležernosti, koja vodi u površnost, a to nije vaš stil. Pokažite malo ozbiljnosti i strpljenja, naročito ako je bitno da ostavite utisak na pretpostavljene. Pokažite kako umete da budete sistematični i temeljni.

ZDRAVLJE: Nedefinisane smetnje koje osećate mogu vas uplašiti, ali to su prolazne tegobe, izazvane više vašim osećanjem da ste sputani i ne možete da se izrazite onako slobodno i široko kao što želite, ali ipak se konsultujte sa lekarom. 

Comments