ovan 1 Nedeljni horoskop: 17. avgust   23. avgustZa one u vezi – krajnje je vreme da pokrenete neprijatne teme koje ste već neko vreme zanemarivali, a koje se provlače kroz vaš odnos i remete vam mir i stabilnost. Treba da obratiš više pažnje na voljenu osobu i to na pravi način. Slobodni Ovnovi će ove nedelje biti vrlo društveni, željni pokreta i izalazaka, a steći će i brojna nova poznanstva. Ima potencijala da se nešto što shvataš kao neozbiljan i prolazan flert, pretvori u nešto ozbiljnije. Na poslu, dobra saradnja sa onima sa kojima već radiš, ili si ranije sarađivala, ali sav novac odlazi na dugove i nepredviđene troškove.

bik 1 Nedeljni horoskop: 17. avgust   23. avgustNategnuta ljubavna situacija se nastavlja po sistemu toplo – hladno. Čas si sa partnerom u najvećoj ljubavi i strasti, čas se svađate, a čas udaljavate. Ne znaš šta se dešava u vezi, ali to je zato što ne znaš ni šta se dešava sa tobom, pa zato nije vreme da donosiš neke bilo kakve odluke vezane za partnerstvo. Ako si slobodna, situacija će ove nedelje biti statična – postoji neko ko ti se sviđa i ko je zainteresovan, ali niko od vas dvoje nikako da se odvaži i učini odlučujući korak. Ni na poslu stvari nisu pod tvojom kontrolom, potrudi se da se ni sa kim ne posvađaš. Radni elan ti je prilično u minusu i treba ti odmor i opuštanje (ako si već bila na odmoru, nije ti doneo očekivano punjenje baterija).

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 17. avgust   23. avgustPartnerstvo nešto slabo funkcioniše – tu ste, zajedno ste, ali se ne razumete i ne primećujete međusobne potrebe. Svako gleda svoja posla i svoj život i ako se ove nedelje ne potrudite oko odnosa i ne okrenete jedno drugom, propustićete priliku da stabilizujete odnos. Slobodni Blizanci sipaju varnice na sve strane – više udvarača je oko tebe, a ti si raspoložena za neobavezne odnose i prolazne strasti. Neko međutim ima moć da te upeca na tu neobaveznost i uvuče u vezu koju nisi priželjkivala. Na poslu se osećaš iskorišćeno – drugi „hvataju krivine“ a ti izvlačiš deblji kraj. Ali to je tvoj subjektivni doživljaj, možda nije baš stvarno tako. Manje se nerviraj i čuvaj saradničke odnose.

rak 1 Nedeljni horoskop: 17. avgust   23. avgustTi i partner ste ili fizički i prostorno udaljeni, ili je u pitanju neka distanca među vama i preokupiranost poslovima i stvarima koje vam ne dozvoljavaju da se više posvetite jedno drugom. Naporna nedelja je pred vama, pa ako ne „prsnete“ i odlučite da se rastnete, imate šanse da stabilizujete odnos. Ako si slobodna, aktiviraj društveni život da se malo opustiš i skreneš sebi pažnju sa aktuelnih problema. Neko čeka na tebe. Poslovna komunikacija će „škripati“ ove nedelje, pa obrati pažnju na saradnike, poslovne partnere, ali i na komunikaciju sa nadređenima.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments