Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

strelac 1 Nedeljni horoskop: 17. avgust   23. avgustU emotivnim relacijama se pojavljuje očita potreba da se ti i partner više posvetite jedno drugom i da shvatite da ste zaista zajedno jači i sposobniji da efikasno rešavate probleme koji se pojavljuju. Ako se ne udružite, suočićete se sa dodatinim teškoćama i udaljiti se jedno od drugog. Bilo bi dobro da zajedno negde odete i pomerite se od svega. Ukoliko si sama, verovatno te još uvek „drži“ neka priča iz prošlosti, ili si više u fazonu neobaveznih i neozbiljnih druženja i flertova. Poslovna nedelja donosi spremnost da se posvetiš u potpunosti svojim ciljevima, što ne znači da ćeš brzo i uspeti da ih ostvariš. Sve će se odvijati sporije nego što misliš, zato se naoružaj strpljenjem i tolerancijom.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 17. avgust   23. avgustU odnosu sa emotivnim partnerom ove nedelje je neophodna potpuna iskrenost i otvorenost, da se poverenje ne bi trajno narušilo, zbog sumnje u vernost. Ne treba vam još jedna briga, pa se bolje potrudite da učvrstite odnos i jedno drugo uverite u odanost i posvećenost. Ako si solo, misli su ti usmerene na nekoga iz prošlosti, jednostavno ne možeš da staviš tačku – možda baš zato što među vama nije zaista gotovo. Ove nedelje su povoljni aspekti da o tome sa tom osobom razgovaraš. Nećeš stići da realizuješ sve poslovne planove ove nedelje, iako ti u glavi ključa od ideja i kombinacija. Mnogo briga, koje će se na kraju isplatiti.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 17. avgust   23. avgustU emotivnom odnosu smenjuju se oblačni i sunčani dani – pojaviće se neke zamerke i razmirice, koje ćete brzo zaboravljati, kao da ih nije ni bilo. Ni ove nedelje nema stabilizacije i smirenja, ali promenljivo raspoloženje (i tvoje i partnerovo) neće bitnije uticati na vaš odnos. Ukoliko nisi u vezi, nema ničeg ozbiljnijeg na vidiku za tebe. Puno druženja i kontakata, zanimljivog flerta i razgovora, pa i otvorenosti za prolazne avanture. Poslovne prilike nisu loše ove nedelje, ali bićeš u žurbi i gužvi, bez predaha i stabilne atmosfere. Otvara se mogućnost saradnje sa inostranim partnerima.

 

ribe 1 Nedeljni horoskop: 17. avgust   23. avgustIli od partnera ne dobijaš onoliko vremena i pažnje koliko ti to želiš, ili nisi zadovoljna vašom komunikacijom u poslednje vreme. A možda i sumnjaš da partner nešto krije od tebe. Vreme je za iskren i otvoren razgovor sa partnerom. Ukoliko si sama, simpatija postoji, ali je kontakt sa njom povremen i površan i nikako da ostvariš neku povezanost i da se približiš osobi koja ti se sviđa. A možda i bezuspešno pokušavaš da stupiš u kontakt sa bivšim partnerom. Pozicja na poslu ti je stabilna, ali ti želiš da napreduješ ili ostvariš neku konstruktivnu promenu, za šta ima mogućnosti, ali ne onako brzo kako očekuješ. Vodi računa da ne napraviš neke greške sa papirima i dokumentacijom.

Editors choice