Saznajte nedeljni horoskop: 19. avgust – 25. avgust za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 19. avgust   25. avgust

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, budite oprezni, u toku ovog perioda imate tendenciju da u svoju intimu date pristup onima koji to ne zaslužuju. Trenutni nebeski uticaji pomoći će vam da usmerite pažnju na svoja osećanja. Budite staloženi u komunikaciji i ne opterećujte atmosferu svojom negativnom energijom i ishitrenim reakcijama. Ako osećate da postoji barijera da izrazite svoja stvarna osećanja prema partneru, možda ćete morati da to malo dalje istražite samoanalizom. Ako ste pravili planove sa partnerom, možda ćete uskoro morati da ih revidirate. U iskušenju ste da se upustite u promene samo zato što ste slučajno bili u centru zbivanja koje vam je otvorilo oči. Posvetite više pažnje svojim bližnjima.

POSAO: Uspeh je vaš sve dok imate veru i dozvolite kolegama i saradnicima da tačno znaju ko ste i kako radite. Finansijski gubici i neuspeh vaših aranžmana su mogući ako niste dovoljno fleksibilni i ako se saglasni sa svakim predlogom koji vam se nađe na putu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želucem. Zvezde predlažu izlazak na jedno od vaših omiljenih mesta lepote. Uveče pokušajte da uživate u miru u društvu svojih voljenih.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 19. avgust   25. avgust

LJUBAV: Nepokolebljiva sreća će vas voditi do emotivnog uspeha. Partner vas u poslednje vreme iznenađuje lepim gestovima, pa se potrudite da mu uzvratite. Sa druge strane, trudite se da ne razmišljate negativno i svaku sledeću situaciju dočekajte spremno, s osmehom na licu. Ako budete strpljivi, sve će biti u redu. Radeći na svojim problemima, najverovatnije razgovorom o njima, dogodiće se neverovatne promene. Obratite se partneru i dragim ljudima za koje znate da su uz vas bez obzira na sve, a potom detaljno procenite razgovore sa njima. Slobodni Bikovi, od vaše intuicije zavisi da li ćete izabrati ispravne radnje u svakoj situaciji. Uskoro ćete biti odlučni da svoja osećanja iskažete simpatiji.

POSAO: Očekujte prihode. Na novim sastancima ne propustite priliku da stvorite korisna partnerstva. Budite timski igrač, jer ćete time kolegama pokazati da ste otvoreni za saradnju i da mogu računati na vas, a potom i vi na njih. Uskoro će vam se isplatiti projekat na kom ste davno radili – i to na krajnje neočekivan način.

ZDRAVLJE: Ako se u poslednje vreme osećate prilično loše, vreme je da pokušate da organizujete putovanje. Samo to će vas na najlepši način preporoditi i mentalno i fizički. Moguće glavobolje.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 19. avgust   25. avgust

LJUBAV: Samo budite strpljivi i pažljivi i situacija sa partnerom će se poboljšati. Oboje ste nervozni u poslednje vreme zbog nagomilanih obaveza, ali to je rešivo otvorenim, blagim razogovorima. Možda bi bila dobra ideja da se smirite uz neke putne brošure i isplanirate odmor negde na egzotičnom mestu. Planete vas podržavaju u svim vašim nastojanjima. Slobodni Blizanci, razmislite o uspostavljanju novih odnosa. Promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali takođe mogu započeti novu fazu u vašem životu. Pokušajte da preterano ne razmišljate o svom trenutnom emotivnom statusu, već se posvetite ličnom razvoju.

POSAO: Odlučni ste i blistate svojim sposobnostima. Očekuju vas divne finansijske nagrade koje će vam omogućiti da napredujete. Ozbiljno prihvatite svoje zadatke koji vam pomažu da ostvarite svoje planove.

ZDRAVLJE: Trudite se da odmarate u svakom slobodnom trenutku, ali ne zaboravite i da održavate kontakt sa dragim ljudima. Redovni unos vitamina i spavanje će vas okrepiti za svaki naredni poduhvat.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 19. avgust   25. avgust

LJUBAV: Ovaj trenutak je nepovoljan za prepirke sa partnerom jer ste impulsivni i nestrpljivi. Osećanja su intenzivna, što dovodi do turbulentnih situacija koje vas obostrano zamaraju. Zato, pokušajte da smirite stanje iskrenom, mirnom komunikacijom, u kojoj ćete jedno drugome jasno staviti do znanja da ste u svemu zajedno. Ako treba da putujete, budite posebno oprezni. Slobodni Rakovi, dajte sebi priliku da se promenite kada i ako je potrebno. Ne očekujte da će brzo rešavanje problema u vezi sa vašim ličnim planovima doći lako.

POSAO: Ako se bavite preduzetništvom ili kreativnim poslom, ovo će biti vrlo povoljan period za vas. Stižu vam neočekivani novi kontakti i možda nećete moći da ih izbegnete, ali ako odlučite da ih sačuvate, steći ćete opšte divljenje. U ovom trenutku je od najveće važnosti da predlozi koji su vam dati budu pravilno ocenjeni.

ZDRAVLJE: Svako jutro pre posla potrudite se da odete na džoging, ili meditirajte, vežbajte kod kuće. Ovo će vam dati dovoljno pozitivne energije da se nosite sa svim izazovima dana. Uveče uživajte u društvu dragih ljudi, čitajte knjige, gledajte serije i filmove. 

 nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 19. avgust   25. avgust

LJUBAV: Slobodni Lavovi, nestrpljivi ste da započnete nešto novo, ali ne brinite – zvezde nalažu da će vam se želja uskoro ostvariti. Ne dozvolite da pokvarite svoje raspoloženje zbog neke žurbe koja vas je omela. Dobro procenite svoje nove poznanike ako razmišljate o tome da ih trajno privučete u svoj život. Za one koji su u vezi, poravnanje planeta vas ohrabruje da odredite svoje ciljeve i planove koje uključuju partnera. Događaji i promene koje nisu posebno prijatne počinju da osvajaju vaš stabilan i zaštićen svet, zato budite oprezni. Putujte samo ako imate dovoljno novca i to neće loše uticati na vaš budžet. Očekujte lepe vesti koje se tiču članova vaše porodice.

POSAO: Bavite se problemima koji zahtevaju hitno rešenje. Imate moć da ispravite umiruću situaciju i pretvorite je u potpunu priču o uspehu. Budite otvoreniji za saradnju, ali nemojte preterivati u priči i drugima otkrivati sve svoje namere.

ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja. Uživate u kvalitetno provedenom vremenu sa sobom i bližnjima, što vam puni baterije za sve stresne situacije. U miru ste sa sobom. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 19. avgust   25. avgust

LJUBAV: Čuvajte se nepoverljivih ljudi koje ste isprovocirali svojim postupcima i vaše opsesije veličinom koja vas često povređuje. Teško vam je da kontrolišete svoje emocije. Sada je sjajno vreme da usporite i sagledate svoju vezu sa strane. Planirajte svoje vreme u skladu sa prioritetima. Secirajte svoje postupke iz proteklih dana i pokušajte da izbegnete problematično ponašanje, jer ono remeti i vas i vaš odnos sa partnerom. Ako je potrebno, pravite kompromise. Slobodne Device, možda se osećate kao da balansirate na ivici provalije, ali možete preduzeti brzu akciju da napravite promenu i to na takav način da ono što se dešava zaista poboljša vaš život.

POSAO: Vaša nadmoć je razlog za zavist kod drugih ako preterujete sa hvalisanjem. Ne morate biti dominantni u svakom razgovoru sa kolegama, već se u ovom periodu povucite i pustite druge da budu primećeni. Bićete iznenađeni finansijskim uspehom postignutim kroz davno završene zadatke.

ZDRAVLJE: Ako se niste organizovali za odlazak na more, potrudite se da (barem vikendom) odete u prirodu, na plivanje ili na sportske aktivnosti kroz koje ćete odstraniti svu negativnu energiju iz svog organizma. 

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za avgust 2022.

Comments