nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 19. februar – 25. februar

LJUBAV: Ovnovi u partnerskim odnosima imaće šanse da unaprede zajedništvo. Vreme je da budete pragmatični i praktični, jer se stabilizacija odnosa uglavnom tiče finansijskog stanja. Pozabavite se budžetom, stavite sve na papir i zajedno sa partnerom razmotrite sve prihode i rashode. Slobodni Ovnovi će imati potrebu da se povuku i razmišljaju. Možda treba da napravite neke kompromise, s obzirom na to koliko ste razdražljivi i nepopustljivi u poslednje vreme. Ukoliko težite ka promeni, imaćete svu podršku i pomoć koja vam je potrebna.

POSAO: Uspeh na poslu zavisi od toga koliko ste smireni i koliko uspevate da ne dozvolite osećanjima da utiču na vaše rezonovanje. Ne umišljajte probleme kojih nema. Zvezde obećavaju stabilizaciju, a vi samo ostanite smireni i ne preduzimajte nikakve akcije i odluke kada ste u afektu. Uspeh je pred vama, ali neke planove ćete morati da menjate.

ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe, oslušnite svoj organizam i promenite neke navike u ishrani. Bavite se sobom na sve načine.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 19. februar – 25. februar

LJUBAV: Promene na svim poljima imaju podršku zvezda u ovom periodu, pa to važi i za partnerske odnose. Da biste ostvarili napredak i kvalitetniji odnos, suzdržite se od izliva eksplozivnih osećanja, pokušajte da ostanete uravnoteženi i da imate na umu ono što želite. Slobodni Bikovi se kreću u romantičnoj atmosferi – ili je sami stvaraju. Imate prilike da se družite i dobro provodite sa poznatim osobama i vrlo je moguće da ćete u svom bliskom krugu prepoznati nekoga sa kim možete da ostvarite romantičan odnos.

POSAO: Bićete okruženi zanimljivim i uticajnim ljudima koji mogu da vam pomognu da ostvarite svoje planove i realizujete svoje ideje. Moguć manji finansijski gubitak, ili nepredviđen trošak, ali nemojte se brinuti – posao će krenuti i dodatni novac će stići baš kada vam bude potreban.

ZDRAVLJE: Mesto vas ne drži i ako ne možete na put, organizujte izlet da se izmaknete iz svakodnevice i izbalansirate tu nervoznu energiju, koja vas noću drži budne.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 19. februar – 25. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima Blizanaca u ovom periodu stanje je nepromenljivo – to može da znači da vlada harmonija, ali moguće je i da je preovladala rešenost da ostanete u odnosu, iako niste zadovoljni. Svakako, dobro je za vas da budete strpljivi i temeljnije istražite šta hoćete i procenite šta možete. Slobodni Blizanci će biti opušteni i radoznali – pred vama su nova iskustva, flert i zabava, a zvezde savetuju da se ponašate odmereno i da ne preterujete ni u čemu. Ako vam neko poseban skrene pažnju, nemojte žuriti da uspostavite blizak odnos, pustite da se stvari same razvijaju.

POSAO: Vaš profesionalni uspeh zahteva da budete skromni, u trenucima kada biste radije bili drski i previše skloni da namećete svoje mišljenje. Dobro je što se osećate samouvereno, ali nemojte biti arogantni, nego prijatni. Ne ponašajte se nonšalantno i ne pokušavajte da posao obavite za najkraće moguće vreme, nego budite temeljni i pokažite pouzdanost.

ZDRAVLJE: Moguće manje zdravstvene smetnje, vezane za vaše uobičajene sezonske slabosti i reakcije. Krećite se na svežem vazduhu, hranite se zdravije, pijte više tečnosti.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 19. februar – 25. februar

LJUBAV: Rakovi u partnerskim odnosima u ovom periodu skloni su dubokom preispitivanju. Pokušavate da razumete uzrok problema i nezadovoljstva u odnosu i jasno vam je da je do vas. Problem verovatno proizilazi iz nekog starog obrasca, koji oganičava vaše emotivno izražavanje i dublju povezanost sa partnerom. Slobodni Rakovi neće imati uspeha u komunikaciji sa novim osobama, zato je bolje da se u ovom periodu povučete i bavite ugađanjem sebi, kao što umete. U svim potencijalno romantičnim odnosima, uspećete da budete pogrešno shvaćeni, pa zato sačekajte povoljniji period za uspostavljanje novih veza.

POSAO: Ne ulazite ni u kakve rasprave i sporove na radnom mestu, čak i ako vas prozivaju i kritikuju. Težak period je pred vama, zato morate razmišljati jasno i biti smireni – naći ćete rešenje ukoliko se oduprete drami. Uspeh predstoji Rakovima koji se bave nekretninama i trgovinom. Planovi se neočekivano menjaju, ali na kraju, to vam ide u korist. Budite oprezni sa novcem!

ZDRAVLJE: Zabavite se, idite na kratak put, izlet, pronađite radost i mir u iskoraku iz svakodnevice, to je ključno za vaše zdravlje i mentalnu ravnotežu u ovom periodu.

Comments