Saznajte nedeljni horoskop: 19. januar – 25. januar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, ovaj period ima sve šanse da postane jedan od najpovoljnijih za vaš ljubavni život, jer će vas Venera učiniti privlačnim i podariće vam optimistično raspoloženje koje će drugi primetiti. Vaša osetljivost raste, pa vas ponos može sprečiti da razne potencijalno dobre odnose sečete u startu, samo zato što druga strana nije uradila nešto kako ste očekivali. Ne zaboravite da smo svi različiti i da iste stvari radimo na različite načine. Ovnovi u vezi, ako ste zapostavili partnera u poslednje vreme, ne dozvolite da se to nastavlja, već ga stavite kao prioritet – pokažite mu da može da računa na vas. Biće vam zahvalan.

POSAO: Ne započinjite zadatke koje ćete imati poteškoća u obavljanju, jer možda u toj branši niste kompetentni, pa mogu blokirati vaše uobičajene dužnosti. Ne morate se stalno drugima dokazivati. Opustite se i savesno obavljajte svoje dužnosti – to je sasvim dovoljno. Dobro razmislite da li potencijalne promene idu u vašu korist. Imate snagu i istrajnost da se nosite sa svime.

ZDRAVLJE: Čuvajte se, podložni ste virusima u ovom periodu. Ukoliko imate hroničan problem koji držite pod kontrolom, možda će u ovom periodu biti potrebno da promenite terapiju – možda čak i da je smanjite ili prekinete.

2 bik Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Možda ste trenutno prilično frustrirani partnerom, ali to je kratkog daha, jer vas čekaju velike promene, poručuju zvezde. Tačno procenite kako se osećate jer je to ključ za pravi izbor, a možete potražiti i savet iskusnijeg. Period je povoljan za zabavne aktivnosti sa partnerom, a to je idealan način za produbljivanje i jačanje odnosa. Slobodni Bikovi, ako ste doživeli razočaranje i neko vas je izneverio ko vam je obećavao “kule i gradove”, energija planeta je povoljna da misli usmerite u kreativne aktivnosti koje će vam obogatiti svakodnevicu. Posvetite se sebi i onima koji zaslužuju vašu pažnju.

POSAO: Ne dozvolite sebi da budete opterećeni obavezama drugih samo da biste dokazali svoju profesionalnost i sposobnost. Postoje određene promene koje vas mogu sprečiti da se nosite sa zadacima, uprkos vašem samopouzdanju. Ne brinite, bićete na pravom mestu u pravo vreme i – da biste bili uspešni – potrebno je da sledite svoju intuiciju. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše.

ZDRAVLJE: Moguće intenziviranje starih zdravstvenih problema i slabosti, kao i osećanje umora i apatije. Osluškujte sebe i pružite svom umu, srcu i organizmu ono što traže od vas.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Venera vas vodi do misterioznih i nedokučivih fenomena, jer možda ćete želeti da pronađete nekoga sa kim ćete podeliti svoja interesovanja, ili ako ste već pronašli svoju drugu polovinu, poželećete da joj pružite još više. Energija planeta donosi veoma opušten osećaj – prija vam druženje, obnavljanje kontakata, kao i komunikacija sa rođacima. Slobodni Bliznaci će možda želeti da isprobavaju nepoznate stvari kako bi privukli pažnju simpatije, dok će Blizanci u vezi biti otvoreni za nove aktivnosti sa partnerom o kojima ranije nisu razmišljali.

POSAO: Na vaše iznenađenje, možda ćete dobiti ponudu za novu poziciju koja obećava profesionalni razvoj u novom smeru. Ako imate sopstvenu proizvodnju, smeši vam se uspeh na način koji niste očekivali. Učite iz propusta i situacija iz prošlosti, kako biste danas gradili jake temelje za budućnost.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i dobro se osećate – možete sebi da dopustite malo hedonizma, jer to vam neće poremetiti rezultate discipline koju ste usvojili. Ne zaboravite da ni u čemu ne treba da preterujete!

4 rak Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Ako su stvari između vas i vašeg partnera nedavno dostigle kritičnu tačku, vaša veza može proći kroz promenu – i vreme je da prihvatite novo. Ako ste napeti i nervozni, rešenje možete pronaći u iskrenoj komunikaciji, a ako to urodi plodom, možete otići na zajedničko putovanje koje će vam pomoći da učvrstite odnos. Slobodni Rakovi bi mogli da se osećaju preplavljeno, a obilje osećanja mogu da iskoriste konstruktivno, u samoposmatranju i razotkrivanju određenih obrazaca ili kroz neku vrstu umetničkog angažovanja. Nemojte dozvoliti da vas definiše to što trenutno nemate partnera. Ne čekajte nikoga i ništa i život gradite prema sebi i svojim mogućnostima.

POSAO: Upravo sada ste spremni za nove radne podvige i ispunjeni ste željom za radom. Uz ovo, ne zaboravite da je timski rad neophodan za uspeh. Budite umereni u rečima koje utiču na kolege iz vašeg neposrednog okruženja. Ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koju želite i koja vam je potrebna od trenutnog planetarnog poravnanja. Stvarajte saveznike.

ZDRAVLJE: Moguća prolazna preosetljivost disajnih puteva – vodite računa o sebi i jačajte imunitet, a bilo bi dobro i da pređete na zdraviji način ishrane.

5 lav Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Vaš znak će u ovom periodu biti uspešan u ljubavi jer ćete osetiti zainteresovanost privlačnih osoba suprotnog ili istog pola, ili će u vezi sa partnerom biti više romantičnih zadovoljstava i radosnih aktivnosti. Strpljenje će produbiti vaš osećaj unutrašnjeg mira. Poželećete da bacite oprez u vetar, i da se samo jednom prepustite, dozvoljavajući raspoloženju trenutka da vas preplavi. Slobodni Lavovi će se na razne načine potruditi kako bi privukli pažnju simpatije, dok će oni u vezi iznenaditi partnera kroz aktivnosti za koje znaju da voli.

POSAO: Ako oklevate, produžićete vreme potrebno za obavljanje zadataka i stvoriti probleme sa kolegama. Budite strpljivi i uviđavni prema intenzivnim promenama njihovog raspoloženja, uključujući i vašim. Ovo je dobar trenutak da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete. Potrebna je hrabrost da se bude iskren, otvoren i ranjiv da bi se promena omogućila.

ZDRAVLJE: Jaka osećanja ostavljaju fizičke posledice, pa ćete se u ovom periodu možda osećati bolesno, a moguće su i tegobe koje su inače za vas karakteristične. Opuštanje potražite u zagrljaju voljene osobe.

6 devica Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Tokom ovog perioda doživećete emocionalni uzlet, bićete zadovoljni svime što se dešava u vašem životu – ljubav i odnosi za vaš znak će cvetati jer imate podršku Sunca i Venere. Ipak, slobodne Device će možda želeti da požure određene stvari, maštajući o vezi sa simpatijom, ali morate pokazati strpljenje, dok je moguće da će se Device u vezi uključiti u prepirke u odnose koji ih se, zapravo, ne tiču, što može negativno uticati i na odnos sa partnerom.

POSAO: Ne verujte informacijama svojih saradnika ako vam ulivaju i najmanju sumnju, već proverite ispravnost na pouzdan način. Bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada. Ključ prosperiteta je vaša savesnost. Nebeska energija ciklusa otkriva da je vašim planovima potreban novi pravac, a otkrićete ga kroz situacije koje ne očekujete.

ZDRAVLJE: Moguć pad energije i osećanje apatije, delom zbog uzburkanih emocija, a delom zbog osetljivosti na meteorološke prilike. Primirite se, odmarajte i uživajte u sadržajima koji vam okupiraju i angažuju um.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments