7 vaga Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Slobodne Vage, ovaj period bi mogao da bude prilično strastven, pa ako idete na dejt, budite spremni na sve, jer se mogu osloboditi intenzivna obostrana osećanja. Budući da je drugačija, ova veza će vam biti veoma korisna ako možete da idete u korak sa njom. Vage u vezi, ako imate osećaj kao da se udaljavate od partnera, odnosno, on od vas, planete savetuju da ne pokušavate da se približite – sam će vam prići i otvoriti se kad bude mogao, jer zna da ste mu najbolji prijatelj.

POSAO: Ne dozvolite probleme na radnom mestu zbog nedostatka saradnje sa kolegama. Sada nije vreme za važne odluke, pokažite smirenost i strpljenje. Uspeh je vaš ako se ne plašite da rizikujete. Bez oklevanja pokrenite promene koje ste razmatrali proteklih dana. Ako se ipak nađete u određenim nerešenim situacijama, ostanite odlučni, ali taktični, dokazaćete svoju ispravnost.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate – ovo je period za nakupljanje pozitivne i pokretačke energije i sve što preduzmete, prija vam. Idealan trenutak da vežbanje i dijeta pokažu zadovoljavajuće rezultate.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Trenutna nebeska energija mogla bi ukazivati na to da, što se tiče budućnosti, može postojati izvor napetosti između vas i vašeg partnera. Događaji se dešavaju drugačije od onoga što ste zamislili, ali će vam novi obrti koristiti. Nemojte sebi dozvoliti da previše očekujete, jer ćete se sigurno razočarati, a onda ćete partnera kriviti zbog toga. Umesto gomilanja negativnih osećanja, mirno i dobronamerno o svemu razgovarajte. Škorpije u vezi ne treba da gube vreme na površne i privremene odnose – jer su u potrazi za kvalitetnim odnosom. Seks za jednu noć će vam doneti trenutno opuštanje, ali ne i trajan odnos za kojim tragate (mada, nikad se ne zna).

POSAO: Posao rasporedite prema prioritetima, da se ne biste preopteretili i doveli u situaciju da ne znate šta ćete pre. Možete dobiti zanimljive ponude, koje uključuju putovanje, što svakako treba da prihvatite. Sve što započnete u ovom periodu, imaće podršku planeta za ostvarivanje u budućnosti. Svoje namere nemojte poveravati onima kojima ne verujete.

ZDRAVLJE: Puni ste energije. Mogu vas ometati alergije ili drugi problemi sa kožom, kojima će se manifestovati vaša emotivna preosetljivost.

9 strelac Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Strelci u vezi, planetarni sastav donosi emocionalnu poteškoću u odnosu sa partnerom, ali to ne znači da sve odmah mora da se završi, već da treba da sednete i razgovarate. Budite strpljivi i ne odvraćajte se od puta koji ste zajedno gradili. Nemojte biti razdražljivi ako primetite da se planirano dešava sporije nego što se očekivalo. Slobodni Strelci, nemojte preterano analizirati svaki mali detalj koji vam se nađe na putu, tj. svaku reč koju vam druga strana uputi, pogotovo ako se to odvija u prepisci preko društvenih mreža. U tom slučaju ne očekujte mnogo, jer ćete posle biti ljuti što ste sebi dopustili da se razočarate.

POSAO: Imate moć da ispravite umiruću situaciju i pretvorite je u priču o uspehu. Možete dobiti zanimljive ponude, koje uključuju putovanje, što svakako treba da prihvatite. Sve što započnete u ovom periodu, imaće podršku planeta za ostvarivanje u budućnosti. Nemojte biti naivni i pohlepni i trudite se da ne trošite novac na kockanje, jer sreća nije sa vama i neće vam umnožiti finansije.

ZDRAVLJE: Slušajte svoju intuiciju i svoje telo, vi uvek najbolje znate šta vam škodi, a šta vam prija. Kroz unos tečnosti i vitamina, kao i vežbanje i redovan san, borite se protiv virusa koji trenutno vladaju.

10 jarac Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, izvesno je da ćete naleteti na osobu koja će vam promeniti stav prema ljubavi i odnosima. Počećete stvari da posmatrate drugim očima, što će povoljno uticati na vaš celokupni način razmišljanja. Jarčevi u vezi, moguće su nesuglasice koje će otkriti razlike u vrednostima koje vam do sada nisu smetale. Nemojte donositi nikakve zaključke, niti odluke, pozabavite se razumevanjem i prihvatanjem.

POSAO: Razmirice u timskom radu, povoljno vreme za razvijanje projekata koji će vam biti osnova poslovanja u budućnosti. Budite odgovorni i suzdržani u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima i pokažite spremnost da napravite određena prilagođavanja. Istrajni ste – s lakoćom ćete se nositi sa svakim izazovom.

ZDRAVLJE: Pronađite ravnotežu između uma, tela i emocija, proširite svoja interesovanja i aktivnosti, mislite pozitivno i osnažite imunitet.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Iskrena i otvorena komunikacija, ljubaznost, dobronamernost i promišljenost doneće mnogo koristi u odnosu sa voljenim. Često ste skloni da zaboravite da je vaša impulsivnost ponekad nerazumna i da traumatizuje druge. Vaše akcije će biti dobro cenjene ako niste nagli. Slobodne Vodolije se možda suočavaju sa osećanjima koja nisu očekivale da će razviti – i sa idejom da bi možda trebalo da ih saopšte drugoj osobi. Skupite hrabrost, imate podršku planeta za otvoren i iskren pristup.

POSAO: U izgledu je korisno poslovno putovanje. Odredite prioritete i počnite da se bavite preispitivanjem dosadašnjih koraka i poteza. Vreme je da pokrenete promenu koja vam je potrebna i ako nastupite samouvereno i snažno, planete će vas podržati.

ZDRAVLJE: Moguće prolazne tegobe vezane za vremenske prilike. Pojedine hronične smetnje se mogu pojačati. Vodite računa o sebi i budite disciplinovani.

12 ribe Nedeljni horoskop: 19. januar   25. januar

LJUBAV: Zaboravite na iskušenje, pogotovo ako ste sa partnerom, nemojte započinjati paralelnu vezu jer vam to neće doneti ništa dobro. Moguć je sukob s partnerom, ali ako oboje ne odustanete od traženja pravog uzroka i rešenja, do kraja nedelje biste mogli da postignete dublje razumevanje i veću toleranciju. Slobodne Ribe, stvari se moraju promeniti, a zakopavanje glave u pesak neće pomoći – i ovde ne mislimo samo na ljubavni deo. Ako ste išli na dejt, a prošao je tako da niste sigurni da li treba da nastavljate komunikaciju, pokušajte da procenite događaje objektivno i bez predrasuda.

POSAO: Imaćete dobre ideje za buduće planove, pa pustite svoj um da mašta, ne obazirući se na ono što je realno u ovom trenutku – jer to se može promeniti. Vodite računa o rokovima, moguće je da nešto previdite kad su u pitanju zakazani sastanci poslovne prirode.

ZDRAVLJE: Ovo je vreme samoposmatranja i analize, to će vas umiriti i pomoći vam da održite ravnotežu i izbegnete fizičke posledice brige i nervoze.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments