nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 19. mart – 25. mart

LJUBAV: Planetarni aspekti mogu vam doneti čitav niz emocija – ono potiskivano izaći će na površinu, a za vas i vaše odnose sa partnerom to će biti oslobađajuće, ukoliko rešite da osećanja sagledavate i podelite svoje utiske sa njim. Razumevanje i tolerancija su naglašeni u ovom periodu, pa se zato nemojte povlačiti – poverite se i podelite svoja proživljavanja. Slobodni Ovnovi imaju šansu da dožive uzbudljive romantične susrete. Ako već dugo tragate za onom pravom osobom, u ovom periodu bi ona mogla da pronađe vas, na najneočekivaniji način. 

POSAO: Budite spremni da pomognete kolegama u njihovim dužnostima – vama je jasno i jednostavno ono što mnoge oko vas opterećuje i zbunjuje i vaša pomoć će biti cenjena. Ključ uspeha u ovom periodu je fokus na jednu od mnogih ideja i poduhvata koje imate u glavi. Zvezde podržavaju usredsređenost i koncentraciju. 

ZDRAVLJE: Slušajte sebe, svoj organizam i svoju intuiciju. Vi najbolje znate šta treba da izbegavate, a šta vam prija i doprinosi vašem opštem zdravlju i duševnom miru. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 19. mart – 25. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima moguće su teškoće i nesporazumi uzrokovani sudarom na tradicionalnom nivou muško-ženskih odnosa. Ne prepuštajte se emocijama, ne ljutite se i ne pokušavajte da nametnete svoja uverenja, nego iskoristite ovu priliku da sagledate svoje obrasce i rešite neke probleme na dubokom nivou i trajno. Slobodni Bikovi mogu osećati pad energije i životne radosti. Možete se osećati veoma usamljeno i odbačeno i shvatite svoja osećanja kao putokaz, ona vam govori da treba da osvestite svoju vrednost i shvatite da zaslužujete najbolje za sebe. 

POSAO: Otvoren razgovor sa kolegama i saradnicima pomoći će da uklonite napetost i oslobodite se stresa. Ključ uspeha je proaktivnost i fleksibilnost – takav stav će osloboditi u vama energiju koja vam je potrebna da ostvarite neku želju ili cilj, koji odavno imate na umu. Budite smireni, temeljni i odgovorni u svom pristupu poslovnim pitanjima. 

ZDRAVLJE: Proširite polje svojih interesovanja i aktivnosti, pružite svaku podršku svom telu – kroz ishranu, negu, odmor i fizičke aktivnosti, kao i kroz pozitivne misli i sadržaje. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 19. mart – 25. mart

LJUBAV: Kontrolišite svoja osećanja i pokušajte da se ne sukobljavate, bolje ćete rešiti neka pitanja i probleme u partnerskim odnosima, ako sačuvate mir i širu perspektivu. Ako vam je potrebno da se usamite i distancirate, objasnite partneru da se ne udaljavate od njega, već da vam je potreban mir da se dublje povežete sa sobom. Slobodni Blizanci neće imati nikakve prepreke u tome da se osame – vi cenite sopstveno društvo i svesni ste momenata kada ste potrebni sebi i kada svu svoju pažnju morate da okrenete ka unutra. Vaša osećanja, romantične želje i potreba za partnerstvom, prolaze kroz bitnu transformaciju. 

POSAO: Nemojte postupati impulsivno – o svemu razmislite jasno i trezveno i analizirajte situaciju u kojoj ste. Možda se osećate kao da balansirate na ivici provalije, ali promene koje se dešavaju, biće u vašu korist. Možete dobiti iznenađujuće dobru i profitabilnu ponudu, koja će vam pomoći da razvijate svoja znanja i kompetencije u željenom pravcu. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve što je pred vama. Reorganizujte svoju dnevnu rutinu, tako da obuhvata jednake segmente aktivnosti, zabave i odmora. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 19. mart – 25. mart

LJUBAV: Postaćete ozbiljniji i odgovorniji u partnerskim odnosima, što će vam pomoći da osnažite ljubav i zajedništvo. Možete se povremeno saplitati o svoju impulsivnost i kvariti sebi raspoloženje, prebacujući sebi da je trebalo da znate bolje. Ali, sve češće vam uspeva da stanete i razmislite. Slobodni Rakovi su skloni da očaravaju sve oko sebe, flerta i zabave radi. Možete delovati magično privlačno, ali niste spremni nikoga da pustite da vam priđe suviše blizu, niti ste spremni za dublje odnose. Oprezno – u svojoj igri nekome možete nehotično slomiti srce.

POSAO: Bićete u prilici da se od vas traži da upotrebite svoju kreativnost i sposobnost improvizacije i pronađete nekonvencionalna rešenja za poslovne probleme. To je prilika da zablistate, jer ste tu na svom terenu. Vodite računa o novcu u ovom periodu – izbegnite svaku priliku za impulsivnu kupovinu, da ne biste došli u nezgodnu situaciju. 

ZDRAVLJE: Osetljivi ste u ovom periodu, možete reagovati na vremenske promene, mogu vam se aktivirati alergije i druge hronične smetnje. Vodite računa o sebi, s ljubavlju i nežnošću. 

Comments