nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 2. april – 8. april

LJUBAV: Stabilan period u partnerskim odnosima – imaćete potrebu da izrazite svoja osećanja, a i vas će iznenaditi ono što će izaći na površinu. Posmatrajte sebe i donesite ispravne zaključke o svom ličnom razvoju. Partner vam je više ogledalo, nego podrška, ali voljan je da sa vama podeli bliskost samospoznaje. Slobodni Ovnovi će biti nestrpljivi da započnu neku novu priču, flert je u vazduhu, puni ste naboja nekanalisanih osećanja i skloni da “zgrabite” prvu priliku da na nekog usmerite svoju strast i pažnju. Zvezde savetuju da ne žurite, jer možete da birate i nema razloga da se zaletite i odbacite mogućnost da se povežete sa kompatibilnom osobom. 

POSAO: Na poslu možete biti vrlo svojeglavi i hiroviti, što može rezultirati sukobom sa nadređenima. Ako je taj sukob i inače prisutan, sada će izaći iz stanja mirovanja i naterati vas na akciju. Nastojte da pridobijete podršku istomišljenika i u svom delovanju ne odstupajte od svojih principa. Ne verujte neproverenim informacijama, preispitajte sve što čujete. Moguć je trošak, veći od prihoda, pa će vam to oduzeti dosta energije. 

ZDRAVLJE: Osećate nemir i hteli biste da se desi nešto lepo, ali nemojte bežati od problema, da ne biste pobegli na pogrešnu stranu – u bolest i iscrpljenost.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 2. april – 8. april

LJUBAV: U ljubavnom životu morate preuzeti inicijativu, ako želite da se stvari pokrenu i ožive u partnerskim odnosima (kao i u odnosima sa potencijalnim partnerom). Nemate strpljenja, željni ste uzbuđenja, pa je najbolje da organizujete ili uzmete učešća u nekim aktivnostima zajedno sa partnerom (prijateljima, simpatijom). Kod Slobodnih Bikova energija ovog perioda je iskričava i tera vas na pokret, ne možete da podnesete stagnaciju, ali ne bi trebalo da pravite revolucionarne poteze i akcije. Samo počnite, pokrenite stvari i onda posmatrajte šta se dešava. Budite inspiracija tim dešavanjima i ostanite slatki i taktični kao što umete. 

POSAO: Budite oprezni sa novim poslovnim saradnicima, jer nećete moći odmah da ih tačno procenite. Sagledavajte stvari jasno, ne podležite samoobmanama i ne pravite prenagljene poteze, savetuju zvezde. Promene koje predstoje, doneće poboljšanje za vas i za sve oko vas, ali nemojte ih „gurati“ dok ne prikupite sve relevantne informacije. Budite oprezni sa novcem – ograničite troškove i sačekajte sa većim ulaganjima, izbegavajte haotično i impulsivno delovanje, da ne pokvarite sebi šanse za uspeh.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i željni ste nove energije i uzbuđenja. Pridružite se nekoj grupi koja organizuje izlete, planinarenje, boravak u prirodi, to vam je lek za dušu i telo. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 2. april – 8. april

LJUBAV: U ovom periodu u prvom planu je aspekt veze koji se odnosi na sigurnost i jednakost ulaganja. Bićete vrlo svesni svega što ste učinili za odnos i za partnera (naročito onoga čega ste se odrekli) i zahtevaćete poravnanje. Partner je voljan da vam uzvrati na način koji smatra adekvatnim, ali neće trpeti da ga uslovljavate i opominjete. Slobodni Blizanci mogu biti zbunjeni na emotivnom planu. Raspoloženje vam je sveukupno smireno i pažljivo, a neke misli i emocije se nameću i traže razmatranje. Možete se razočarati u osobu za koju vam se činilo da vas razume i podržava, jer ona ne deli vašu potrebu za produbljivanjem odnosa. 

POSAO: Fokusirajte se na dnevno ispunjavanje obaveza i pokušajte da obuzdate nestrpljenje. Prvo morate da se trudite i ulažete energiju i pažnju, a rezultati stižu kasnije – nećete biti nezadovoljni, iako sada niste baš optimistični u tom pogledu. Budite oprezni sa predlozima u koje niste sigurni, moguće je uplitanje u finansijsku prevaru, koje vas mogu destabilizovati za duži period. 

ZDRAVLJE: Potreban vam je aktivan odmor povezan sa sportom, odlaskom u prirodu ili kulturnim dešavanjima – ili sve to zajedno. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 2. april – 8. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima nećete uspeti da ostanete zatvoreni u sebe i da pređete preko nekih stvari sa slatkim izrazom lica, ili da se distancirate cinizmom. Osećanja traže da budu izražena, a vama je potrebno da pokažete partneru svoju ranjivost i da imate poverenja u njega da će to shvatiti na pravi način. Slobodni Rakovi bi mogli da intenziviraju razvijanje odnosa sa osobom koja ih zanima već neko vreme, ali morate rizikovati i otvoriti se, umesto da čekate da vam druga osoba pročita misli i osećanja. Možda sve vreme šaljete oprečne signale, a da toga niste svesni. 

POSAO: Morate biti praktični u ovom periodu i preći sa razvijanja dalekosežnih planova, na rešavanje aktuelnih i hitnih (i dosadnih) zadataka. Dok se bavite trenutnim problemima, vaše ideje će se razvijati i bujati. Nemate potrebe da se borite za useph, samo radite ono što radite i dajte sve od sebe. Možete zaraditi pristojnu sumu u ovom periodu, van onoga što očekujete. 

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kretanja, a boravak u prirodi će učiniti čuda za vaše raspoloženje i nivo energije. Takođe, promenite rutinu i hranite se zdravije.

Comments