Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

2/4

rak2111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april
Ove nedelje budite pažljivi na poslovnom planu, jer se na radnom mestu pojačava tenzija, pa uz pritisak šefa možete napraviti izvesne greške. Zato usporite tempo, povedite računa o tome šta pričate i izbegavajte rasprave. S druge strane, na ljubavnom planu se situacija ne menja, jer slobodni Rakovi i dalje priželjkuju fatalnu ljubav, a očekuju ih i interesantni emotivni susreti, dok će zauzeti Rakovi biti prijatno iznenađeni gestom voljene osobe, te će osećaj bliskosti među vama biti jači nego ikada pre.

lav2111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april

Lavovi će ove nedelje imati velika očekivanja na poslovnom planu, ali za sada stvari idu polako. U ovom periodu možete obnoviti ili učvrstiti veze sa saradnicima, ali ne počinjite ništa novo dok bar nešto ne privedete kraju. Očekuju vas interesantna emotivna dešavanja u ovom periodu. Slobodni Lavovi bi mogli da upoznaju nekoga na poslu, preko prijatelja, Interneta ili na nekom kraćem putu, dok će zauzeti Lavovi konačno normalizovati komunikaciju sa svojim partnerom. Napokon ćete razrešiti nesuglasice od ranije, a bilo bi poželjno i da negde otputujete zajedno.

devica2111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april

Device će se ove nedelje osećati kao da su u nekom sendviču, jer će nastojati da udovolje svima, dok će saradnici imati potpuno različite prohteve. Zato odredite prioritete! Finansijsko stanje vam se popravlja, ali vodite računa o tome šta potpisujete krajem nedelje. Ovo je naglašeniji period za zauzete Device, koje treba da izbegavaju rasprave sa partnerom i ne reaguju previše burno na mešanje treće osobe. Slobodne Device, pak, maštaju o stabilnoj emotivnoj vezi. Iako ćete razmišljati o svojim bivšim ljubavima i vezama, povratak na staro nije dobra opcija za vas.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice