Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

jarac2111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april

Ove nedelje će Jarčevi raditi punom parom, a neki će, zbog nezadovoljstva trenutnim poslom, početi da razmišljaju o promeni posla ili pokretanju sopstvenog biznisa. U proteklom periodu ste dosta razmišljali o svom emotivnom odnosu, pa je sada pravo vreme da konkretizujete svoju odluku. Neki slobodni Jarčevi mogu ući u tajnu i po mnogo čemu komplikovanu vezu, dok će zauzeti Jarčevi imati potrebu da flertuju. Ipak, pazite da to ne primeti vaša voljena osoba, jer će ona u ovom periodu biti veoma sumnjičava, s razlogom.

vodolija2111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april

Vodolije će u ovom periodu konačno moći da odahnu na poslovnom planu, jer ćete postati mnogo organizovaniji, kockice će se polako sklapati i sve će vam ići mnogo lakše. I na emotivnom planu se situacija polako poboljšava. Slobodnim Vodolijama se može udvarati osoba koju smatraju prijateljem, ali se one neće obazirati na to. Stalno ćete se kretati, pa vam neće nedostajati ni pažnja suprotnog pola. Zauzete Vodolije, pak, treba da se okrenu voljenoj osobi i konačno se opuste. Raspoloženje je pozitivno i sada je pravo vreme da uživate.

ribe2111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april

Emocije su vam u prvom planu šta god da radite. To za sada nije dobro, jer ne razmišljate trezveno. Međutim, situacija se na poslovnom planu popravlja krajem nedelje. Kada je o ljubavnom planu reč, partner vas previše kritikuje i vi više ne znate šta je najpametnije uraditi. Sačekajte sledeću nedelju da donesete konačnu odluku. Slobodne Ribe mogu sasvim slučajno sresti osobu iz prošlosti, ali se nemojte vraćati na staro, jer vam se može desiti da upoznate interesantnu osobu preko posla. Ipak, ne počinjite ništa pre vikenda.

Jasna Đorđević

Editors choice