Saznajte nedeljni horoskop: 22. decembar – 28. decembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Vaša veza bi sada mogla biti intenzivna, tako da, ako ste odlagali važan razgovor, sad je idealan trenutak da to učinite, kako bi u sledeću godinu ušli mirne glave. Ako ne, pripremite se za period ispunjen neprijatnim emocijama, poručuju zvezde. Ne oklevajte i, ako treba, izvinite se partneru za svoje greške. Nije preporučljivo sada putovati jer ste rasejani – informacije stižu sa raznih strana, a vi ponekad ne uspevate sve da ih “obradite”. Slobodni Ovnovi, držite se dalje od onih koji su vas više puta razočarali. Suviše ste vredni da biste gubili vreme na one koje vas ne poštuju i shvataju zdravo za gotovo. Posvetite se sebi i svojim potrebama, kao i onima koji zaslužuju vašu pažnju.

POSAO: Uzmite u obzir zahteve radnog mesta koji igraju važnu ulogu u stvaranju zdravih kolegijalnih odnosa. Ako već niste, potrudite se da kažete NE svemu što vas uznemirava i što se kosi sa vašim uverenjima i načinom rada. Ako treba, obavite razgovor sa nadređenim u četiri oka, kako biste na miru rešili sve što ne štima i unapredili poslovanje. Uzmite odmor oko praznika kako biste se na posao vratili energični.

ZDRAVLJE: U ovom periodu, za vaše zdravlje najvažnija je mentalna stabilnost – održavajte kondiciju, meditirajte, napravite mentalni, emotivni i fizički balans, pa ćete održati potreban nivo energije i vitalnosti.

2 bik Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Slobodni Bikovi, ako vam je trenutno teško da sklapate nova poznanstva, nemojte to ni činiti. Nemojte se siliti ni na šta što vam ne odgovara; nikoga niste dužni da “ispoštujete” ako biste radije da se povučete i odmorite. Doći će period kad ćete ponovo biti raspoloženi za društvo. Bikovi u vezi, ako imate planove o kojima sa partnerom treba da razgovarate, morate biti osetljivi i saslušati i njegove potrebe. Ovo je dobar period za zajednički rast i razvoj – možda kroz sadržaje koji vas oboje zanimaju, ili jedno drugo možete upoznati sa aktivnostima i interesovanjima prema kojima individualno gajite ljubav.

POSAO: Vrlo je izvesno da ćete u ovom, ili periodu nakon praznika, dobiti nove poslovne predloge. Bićete na pravom mestu u pravo vreme i, da biste bili uspešni, potrebno je da sledite svoju intuiciju. Ne rizikujte, ali suptilno usmeravajte situaciju i budite strpljivi, a rezultati će doći.

ZDRAVLJE: Pokušajte da umirite nervozu nekom opuštajućom aktivnošću. Moguće glavobolje i nesanica, kao posledica unutrašnje napetosti.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Možda ćete morati da pristupite tom mestu u svom srcu gde gajite pojedine od svojih najdelikatnijih emocija, što će vam doneti nove uvide u pogledu vaše veze. Trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje probleme i smislili načine da ih rešite, ali ne zaboravite da u ceo proces uključite i svog partnera. Slobodni Blizanci, ukoliko vas neka osoba već izvesno vreme zanima, sada je trenutak da joj kažete kako se osećate i šta želite. Ne zaboravite da ništa ne treba da silite, već svemu dajte vreme.

POSAO: Ne rizikujte, nestandardni pristup rešavanju poslovnih problema trenutno vam neće pomoći. Analizirajte reči novih saradnika kako biste sprečili da proživite još jedno razočaranje. Pred vama dolaze izazovi koji će vam pomoći da pronađete novi pristup u rešavanju problema. Vaše raspoloženje i ponašanje kreira radnu atmosferu, pa zato budite svesni svog uticaja i upotrebite ga za svoje i opšte dobro.

ZDRAVLJE: Moguće prolazne tegobe vezane za kičmu ili zglobove. Ako redovno vežbate, možda treba da promenite vrstu vežbi, ili da ih privremeno zamenite laganom šetnjom.

4 rak Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, zvezde poručuju da će se pozitivni događaji dogoditi, samo treba da bude strpljivi. Naći će se dobre prilike za sudbonosni susret koji će pokrenuti čitavu lavinu emocija, ali ne zaboravite da svemu pristupite racionalno – kako se slučajno ne biste razočarali jer vam očekivanja nisu ispunjena. Rakovi u vezi, nepredviđena promena planova može vas u trenutku rastužiti, ali nemojte da dozvolite da to dublje utiče na vaš odnos sa partnerom. Problemi su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Iako vam isprva možda ovaj period izgleda pomalo depresivno, zapravo je vrlo povoljan za ostvarenje vaših želja. Radije se preusmerite na novogodišnje rezolucije – i oraspoložite se.

POSAO: Dosadne obaveze će vam pokvariti raspoloženje, ali ćete uskoro dobiti priznanje od svojih kolega. Uprkos mogućim problemima, naći ćete izlaz iz teške situacije i izbeći gubitke i povećati svoj autoritet. Sa trenutnom nebeskom energijom u igri, veliki korak bi vas mogao približiti vašim dugoročnim ciljevima i planovima. Tokom ovog ciklusa imaćete priliku da promenite određene oblasti svog poslovanja, što će pozitivno uticati i na kvalitet vašeg života.

ZDRAVLJE: Pravi je trenutak da se zaputite u teretanu, ne morate čekati nakon praznika, jer raspoloženje koje vam je potrebno pronaći ćete u vežbanju na spravama. Zdravlje je stabilno.

5 lav Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Slobodni Lavovi, zvezde imaju zanimljivu prognozu za ovu sedmicu – pojaviće se osoba sa kojom ste već imali vezu, i moguće je, ako se kockice poklope, da će se i zadržati. Lavovi u vezi, sa partnerom se uključite u diskusiju o budućim zadacima koje ste dugo planirali, ali još niste počeli. U ovom ciklusu, morate biti oprezni kad donosite važne odluke i promene – sve radite promišljeno i, koliko god bilo izazovno, pustite da prenoći. Uspećete da pronađete zajednički jezik oko pojedinih ključnih stvari koje su vas brinule.

POSAO: Nemojte previše verovati onima koje ste tek upoznali, a obećavaju vam “kule i gradove” ako se priključite njihovom timu. Raspitajte se i potražite savet iskusnijeg u pogledu svake nedoumice. Ako ste nervozni, nemojte se prepirati sa onima na radnom mestu, već ostanite mirni, inače rizikujete da stvorite ozbiljne probleme. Osećaćete se u dovoljno snažnoj poziciji da možete da pravite određene buduće planove. Promene koje planirate moraju biti dobro osmišljene.

ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i nervoza, zbog napetosti, koju vam je potrebno da transformišete kroz fizičku aktivnost. Ne razmišljajte previše, već počnite da vežbate. Nemojte se prejedati poneseni prazničnom atmosferom.

6 devica Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Uredite svoja osećanja i razmislite da li vam se druga osoba dopada ili ne. Nije fer prema partneru, ni prema sebi, da zavlačite, jer što više odugovlačite – teže će biti. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete, provedete izvesno vreme u planiranju i donošenju određenih odluka. Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude prekasno. Slobodne Device, ako se već izvesno vreme dopisujete sa simpatijom, možda je trenutak da napravite prvi korak i predložite izlazak na piće ili večeru. Niko ne voli besciljno dopisivanje unedogled.

POSAO: Poštujte zahteve postavljene na radnom mestu. Vaše ideje će biti podržane ako ih taktički i ne previše uporno iznosite na diskusiju, a Nova godina je idealan povod za donošenje novih predloga. Stižu informacije koje ste čekali, a vaši planovi mogu neočekivano da se razviju u sasvim novom pravcu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve što vam može narušiti ravnotežu. Držite se svog ritma života i nastojte da vežbate, kao i da se odmarate onoliko koliko vam odgovara.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments