7 vaga Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Budite više na usluzi onima koje volite – i nakon praznika; trenuci podrške i darivanja treba da budu sveprisutni u toku cele godine. Imate o čemu da razgovarate sa partnerom – međusobno se zasmevate i dopunjujete, a ako je došlo do prepirke – naći ćete način za pomirenje. Upornost i strpljenje su uvek nagrađeni. Slobodne Vage, svaka transformacija će samo promeniti stvari nabolje i poboljšati vašu svakodnevicu. Ako ste raspoloženi za flert i zabavu, ne ustežite se, ali poštujte granice drugih.

POSAO: Poslovni razgovori i sastanci su uspešni, naročito kada je u pitanju kreativan posao i pravljenje inspirativnih planova za budućnost. Kada su u pitanju tekući poslovi, neophodan je timski rad, koji će vam doneti dobar protok energije i harmonično raspoloženje.

ZDRAVLJE: Pratite padove i nalete energije – umirite se kada osećate malaksalost i ubrzajte se kada ste puni energije. Održavajte kondiciju.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Slobodne Škorpije, planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikad pre. Prija vam pažnja drugih, a polako vas obuzima i euforija praznika. Ako ste bili usredsređeni na druge stvari, pravi je trenutak da se posvetite sebi i dragim ljudima. Škorpije u vezi, iskoristite slobodno vreme da razmislite o putovanju sa partnerom – unutar ili van zemlje. Razmišljajte pozitivno i trudite se da iz svake situacije izvučete ono najlepše. Iznenadite partnera nečim za šta znate da će mu se dopasti – ipak je vreme darivanja!

POSAO: Vaš um je sada mnogo više usredsređen i fokusiran, pomažući vam da energiju usmerite u jednu stvar umesto u više – što vam pomaže da posao obavljate temeljno i posvećeno. Možda će vas propusti i greške saradnika iznenaditi, ali ako nije vaš posao da ih ispravljate, ipak uradite to, bez ljutnje i pozivanja na odgovornost. Tako će biti efikasnije, a ti problemi bi mogli da vas uspore.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije i skloni da je rasipate. Nemojte se iscrpljivati, da vam ne bi opao imunitet.

9 strelac Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Slobodni Strelci, možete očekivati nova, zanimljiva poznanstva, ali pokažite samokontrolu i ne upuštajte se u nove aktivnosti ako vam nije prijatno, čak i ako vas neko dovodi u iskušenje. Strelci u vezi, u ovom trenutku morate da rešite svoje probleme, ali ste preplavljeni emocijama koje vaše akcije preusmeravaju u drugom pravcu, pa prvo morate da ih savladate. Nastojte da produbite bliskost i povezanost s partnerom, jer će vam sadašnja stabilnost poslužiti u narednom periodu, kada vas očekuje vreme promena i turbulencija na ličnom planu.

POSAO: Budite fer ako morate da razgovarate o greškama na svom radnom mestu i ne krivite svoje kolege. Moći ćete da realizujete određene planove koji su stagnirali, ili bili privremeno obustavljeni. Budite odvažni i odlučni, u svemu što radite.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena dnevne rutine, da biste živnuli i pokrenuli energiju – vaš senzibilitet je ključ vašeg zdravlja i ravnoteže, zato poštujte poruke svog organizma i intuicije.

10 jarac Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, trenutno ste u periodu kada je moguće privući one koji imaju kvalitete Saturna – pažljive, pouzdane, predvidljive i starije od vas. Započinjanje odnosa sa takvom osobom može doneti nove uvide. Sagledaćete svoj život iz potpuno nove perspektive. Jarčevi u vezi, iskreno govorenje o tome kako se osećate moglo bi da promeni stvari brže nego što mislite. Nemojte ništa da trpite ako vam ne odgovara, već o svemu s partnerom razgovarajte – ali ne zaboravite da zauzvrat saslušate i poštujete njegove želje i težnje.

POSAO: Ne odbijajte unosnu ponudu za posao. Samo strpljenjem moći ćete da stabilizujete ono što je do sada postignuto. Ovo je vreme kad morate da razmislite o praktičnijim i materijalističkim aspektima svoje svakodnevice, koji će vam pomoći da dobijete perspektivu, što bi moglo biti upravo ono što vam treba. Promene koje bi se mogle desiti sa trenutnom nebeskom konfiguracijom mogle bi biti veoma duboke, zato širom otvorite oči i budite spremni i na pozitivan i na negativan ishod.

ZDRAVLJE: Vlada sezona virusa, pa morate dodatno da vodite računa o sebi – osetljivost vam je povećana (i emotivna i mentalna i fizička) i zato nastojte da živite uredno.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Privući će vas želja da sa partnerom osetite nove senzacije – vaša senzualnost i težnja za intimnim kontaktom i seksualnim iskustvima će se značajno povećati. Ukoliko ste u odnosu u kome postoje duboka osećanja i povezanost, doživećete nove nivoe te povezanosti i bićete nesebični u davanju sebe. Slobodne Vodolije, ne žurite da uletite u odnos ako u potpunosti ne verujete potencijalnom partneru, iako vas privlači. Budite odmereni i pokažite istrajnost – na taj način ćete zaslužiti poštovanje, a možda i divljenje.

POSAO: Vaš rad je uspešan, iako ste napeti pred praznike, želeći da zaokružite godinu time što ćete sve završiti. Period je ispunjen planovima i novim nadama. Promene su pred vama, pa budite oprezni i pažljivi – one će vam omogućiti da ispunite odavno započete zadatke, ali držite se svojih principa i to na taktičan način, bez sukobljavanja.

ZDRAVLJE: Nastavite da se odgovorno ponašate i brinete o sebi. Ne iscrpljujte se da vam ne bi opao imunitet, i vodite računa o tome šta jedete.

12 ribe Nedeljni horoskop: 22. decembar   28. decembar

LJUBAV: Okolnosti oko vašeg ljubavnog života će se verovatno usporiti, a zvezde vam savetuju da ne pokušavate da ubrzate događaje, pa pustite da sve ide svojim redom, a kasnije ćete videti da je to bila najbolja strategija. Komunikacija sa rođacima donosi vam radost koju mogu da poremete nerešene neprijatne obaveze. Nabijeni ste novom snagom i uspećete da ubedite partnera da vam ostvari želje, ali to nemojte zloupotrebljavati. Slobodne Ribe, razmislite o tome da uradite nešto improvizovano. Ne morate uvek postupati onako kako su vas spoljašnji uticaji naučili. Pozovite simpatiju na piće ako vam do toga u trenutku dođe.

POSAO: Uspeh je vaš sve dok verujete i dozvolite drugima da tačno znaju kako radite. Uskoro ćete odlučiti da se dublje posvetite sebi tako što ćete izgraditi planove za sigurniju budućnost. Odlučujuće za vas je da se suzdržite od naglih postupaka i odluka. Ukoliko se bavite kreativnim poslom, lakše ćete kanalisati višak energije.

ZDRAVLJE: Može vas stići “zimski umor”, koji će zameniti dosadašnju nervozu i potrebu da trošite višak energije. Dozvolite sebi da se najzad naspavate.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments