Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom i porodicom – nepromišljene i teške reči izrečene u nervozi, mogu da ostave dublji trag nego što mislite. Vašim bližnjima je dosadilo da vas tolerišu, ponekad ste zaista naporni. Iskažite svoju ljubav i brižnost tako što ćete uvažiti njihove razloge i načine i pustiti ih na miru. Slobodni Ovnovi će osećati privlačnost prema stabilnim i verovatno starijim osobama – to može biti prolazna zanesenost, a može vas uvući i u komplikovane odnose, koji vam nisu potrebni.

POSAO: Upotrebite svoje analitičke sposobnosti da sagledate trenutnu situaciju i svoju poziciju u njoj. Ima stvari na koje ne možete da utičete, a koje vas izbacuju iz takta, ali u ovom periodu je potrebno da se usredsredite na ono što možete da uradite, a to je uglavnom ono što se od vas očekuje. Ma koliko vas to nerviralo, uradite dobro ono što morate, zbog sopstvenog mira i odgovornosti.

ZDRAVLJE: Skloni ste da ove nedelje “pucate kao pedarda” pa zato pokušajte da kanališete svoju eksplozivnu nervozu kroz neku zahtevnu akciju preuređenja doma, ili neku napornu fizičku aktivnost.

bik 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Kompleksan period za Bikove u partnerskim odnosima, jer ih energija Venere pobuđuje i donosi neželjene emocije – može vam skrenuti pažnju druga osoba, možete se čak i zaljubiti i bićete veoma zbunjeni tim osećanjima. Shvatite to kao prolazni period, u kome treba bolje da sagledate sebe i svoje potrebe. Slobodni Bikovi će tragati za emocionalnom harmonijom, nastojeći da proniknu dublje i da razumeju bolje – sami sebe. I to je pravi način da privučete pravu osobu, sa kojom ćete moći da se razvijate i usklađujete.

POSAO: Odredite prioritete, a oni su, u ovom trenutku možda na strani vašeg privatnog života. Odložite poslovne sastanke i razgovore za koje niste spremni, jer ne treba ništa da forsirate, niti da “odrađujete”, da ne biste izazvali štetu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam šetnje i vežbanje u prirodi i pomoći će vam da pronađete balans u ovom periodu koji je emotivno zahtevan i iscrpljujući.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Imate podršku planeta za ozbiljne razgovore i rešavanja osetljivih pitanja u partnerskim odnosima, tamo gde ne postoji razumevanje, a potreban je kompromis. Pokušajte da savladate emocije, jer mirnim i nedramatičnim prisustvom možete vrlo lako da rešite probleme koji vam već duže vreme deluju nerešivo. Slobodni Blizanci će imati uspeha u društvu – vaš šarm će biti zapažen, a i vi ćete možda nekoga zapaziti. Ne prenagljujte, čak i ako osećate leptiriće, sačekajte da dobijete potvrdu, da ne ispadne da ste sve izmislili.

POSAO: Morate da održite stabilne i korektne odnose na poslu, da bi se vaši planovi odvijali kako ste zamislili. Budite strpljivi i smireni i nemojte se ljutiti na ljude i okolnosti koje ne možete da kontrolišete. Imate puno dobrih ideja i ako mudro postupate, uspećete neke od njih da pokrenete.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da budete u miru i dogovoru sami sa sobom, a navala osećanja i nervoza vas ometaju – preduzmite neke umirujuće aktivnosti, meditaciju ili lagane šetnje i vežbe.

rak 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Preduzmite neke zajedničke aktivnosti i akcije sa partnerom – najbolje ćete se osećati i dodatno se zbližiti, u nekoj oblasti javnog života, organizovanjem ili učešćem u nekim društvenim aktivnostima. Slobodni Rakovi će imati šanse da kroz društveno angažovanje upoznaju zanimljive osobe – vi tražite ljubav i privrženost, a ponekad vam se čini da to ne postoji. Pogledajte tamo gde do sada niste, a to može da bude i u vašem bliskom okruženju.

POSAO: Napetost na poslovnom planu – ako radite timski, potrebno je da razgovarate sa kolegama i da nastupate pomirljivo. Ako ste samostalni, samo morate prevazići navalu suprotstavljenih osećanja i pritisak koji izazivaju u vama – radite polako, planski, korak po korak, dobri ste u tome.

ZDRAVLJE: Možete se osećati slabo i iscrpljeno, vremenske prilike veoma utiču na vaš nivo energije i raspoloženje. Poštujte ono što vam poručuje organizam, odmarajte kad ste umorni, budite aktivni koliko možete.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice