ovan 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom i porodicom – nepromišljene i teške reči izrečene u nervozi, mogu da ostave dublji trag nego što mislite. Vašim bližnjima je dosadilo da vas tolerišu, ponekad ste zaista naporni. Iskažite svoju ljubav i brižnost tako što ćete uvažiti njihove razloge i načine i pustiti ih na miru. Slobodni Ovnovi će osećati privlačnost prema stabilnim i verovatno starijim osobama – to može biti prolazna zanesenost, a može vas uvući i u komplikovane odnose, koji vam nisu potrebni.

POSAO: Upotrebite svoje analitičke sposobnosti da sagledate trenutnu situaciju i svoju poziciju u njoj. Ima stvari na koje ne možete da utičete, a koje vas izbacuju iz takta, ali u ovom periodu je potrebno da se usredsredite na ono što možete da uradite, a to je uglavnom ono što se od vas očekuje. Ma koliko vas to nerviralo, uradite dobro ono što morate, zbog sopstvenog mira i odgovornosti.

ZDRAVLJE: Skloni ste da ove nedelje “pucate kao pedarda” pa zato pokušajte da kanališete svoju eksplozivnu nervozu kroz neku zahtevnu akciju preuređenja doma, ili neku napornu fizičku aktivnost.

bik 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Kompleksan period za Bikove u partnerskim odnosima, jer ih energija Venere pobuđuje i donosi neželjene emocije – može vam skrenuti pažnju druga osoba, možete se čak i zaljubiti i bićete veoma zbunjeni tim osećanjima. Shvatite to kao prolazni period, u kome treba bolje da sagledate sebe i svoje potrebe. Slobodni Bikovi će tragati za emocionalnom harmonijom, nastojeći da proniknu dublje i da razumeju bolje – sami sebe. I to je pravi način da privučete pravu osobu, sa kojom ćete moći da se razvijate i usklađujete.

POSAO: Odredite prioritete, a oni su, u ovom trenutku možda na strani vašeg privatnog života. Odložite poslovne sastanke i razgovore za koje niste spremni, jer ne treba ništa da forsirate, niti da “odrađujete”, da ne biste izazvali štetu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam šetnje i vežbanje u prirodi i pomoći će vam da pronađete balans u ovom periodu koji je emotivno zahtevan i iscrpljujući.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Imate podršku planeta za ozbiljne razgovore i rešavanja osetljivih pitanja u partnerskim odnosima, tamo gde ne postoji razumevanje, a potreban je kompromis. Pokušajte da savladate emocije, jer mirnim i nedramatičnim prisustvom možete vrlo lako da rešite probleme koji vam već duže vreme deluju nerešivo. Slobodni Blizanci će imati uspeha u društvu – vaš šarm će biti zapažen, a i vi ćete možda nekoga zapaziti. Ne prenagljujte, čak i ako osećate leptiriće, sačekajte da dobijete potvrdu, da ne ispadne da ste sve izmislili.

POSAO: Morate da održite stabilne i korektne odnose na poslu, da bi se vaši planovi odvijali kako ste zamislili. Budite strpljivi i smireni i nemojte se ljutiti na ljude i okolnosti koje ne možete da kontrolišete. Imate puno dobrih ideja i ako mudro postupate, uspećete neke od njih da pokrenete.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da budete u miru i dogovoru sami sa sobom, a navala osećanja i nervoza vas ometaju – preduzmite neke umirujuće aktivnosti, meditaciju ili lagane šetnje i vežbe.

rak 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Preduzmite neke zajedničke aktivnosti i akcije sa partnerom – najbolje ćete se osećati i dodatno se zbližiti, u nekoj oblasti javnog života, organizovanjem ili učešćem u nekim društvenim aktivnostima. Slobodni Rakovi će imati šanse da kroz društveno angažovanje upoznaju zanimljive osobe – vi tražite ljubav i privrženost, a ponekad vam se čini da to ne postoji. Pogledajte tamo gde do sada niste, a to može da bude i u vašem bliskom okruženju.

POSAO: Napetost na poslovnom planu – ako radite timski, potrebno je da razgovarate sa kolegama i da nastupate pomirljivo. Ako ste samostalni, samo morate prevazići navalu suprotstavljenih osećanja i pritisak koji izazivaju u vama – radite polako, planski, korak po korak, dobri ste u tome.

ZDRAVLJE: Možete se osećati slabo i iscrpljeno, vremenske prilike veoma utiču na vaš nivo energije i raspoloženje. Poštujte ono što vam poručuje organizam, odmarajte kad ste umorni, budite aktivni koliko možete.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments