lav 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Pokušajte da ne pravite ljubomorne ispade u ovom periodu, ako vas nešto muči, razgovarajte sa partnerom otvoreno, tražite da vas umiri i objasni vam ono što vas zbunjuje. Nemojte optuživati i napadati, i ne dozvolite da se otrov ljubomore skuplja u vama. Slobodni Lavovi će imati priliku da osete kako im srce brže kuca u prisustvu određene osobe – možda ćete biti iznenađeni svojim osećanjima, ali uživajte u njima. Sposobni ste za ljubav – opet – i to je možda dovoljno u ovom trenutku.

POSAO: Na poslu ćete se suočiti sa nekim greškama koje ćete morati da ispravljate, iako ih niste vi načinili. Budite strpljivi i ne odustajte, ne podležite ljutnji i nastojte da osigurate i stabilizujete ono što ste do sada postigli, a to nije malo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate dovoljno energije, mada vas strpljenje često izdaje. Moguće manje zdravstvene smetnje vezane za stres i uznemirenost.

devica 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Osećate naboj u partnerskim odnosima, kao da se od vas očekuje više nego što ste spremni da pružite – a možda je i obrnuto. Možda su vaša očekivanja porasla, a partner se ponaša kao da ništa ne primećuje. Otvoren razgovor, pa čak i svađa, raščistiće situaciju. Slobodne Device imaće aktivniji društveni život, ali više u planovima i dogovorima, nego kroz akciju. Smireni ste i nikuda ne žurite, pa vam sasvim odgovara da se sve oko vas odvija usporeno.

POSAO: Dovoljno vam je ono što postižete na poslovnom planu – najmanji uspeh vas ispunjava optimizmom, a vaš duh je inspirativan, svojim stavom motivišete sve oko sebe. Samo nastavite, korak po korak i fokusirano, pa ćete uspešno privesti kraju sve što ste započeli.

ZDRAVLJE: Dobar period za pojačanu fizičku aktivnost i promenu načina ishrane. Dobro se osećate i zdravi ste.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: Rešili ste da “isterate svoje” ali vi to radite na vrlo ubedljiv i pravičan način, pa se partner neće dugo opirati vašim zamislima i pomoći će vam da ih ostvarite. Zajednički projekti koje pokrenete u ovom periodu, mogu biti vrlo uspešni. Slobodne Vage imaju visoke standarde, a vaš emotivni život se u ovom periodu prepliće sa poljem karijere. Možete sresti u poslovnom okruženju nekog ko će vas zaintrigirati, a možete se i udružiti u nekom projektu sa nekim ko vam se već sviđa.

POSAO: U prilici ste da dokažete svoje sposobnosti, a poslovni napredak zahteva da budete taktični i uzdržani kada govorite o svojim idejama i planovima. Preispitajte svoje planove za budućnost – uočićete njihovu nerealnost u nekoliko stavki, a sada možete to da ispravite.

ZDRAVLJE: Povremeni padovi energije i raspoloženja, verovatno imaju veze sa vremenskim prilikama. Preosetljivi ste, ali nemojte otići u paranoju i anksioznost, samo ostanite otvoreni i pribrani.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 22. maj   28. maj

LJUBAV: U ovom periodu moguća je kriza u partnerskim odnosima, ali planetarni aspekti upućuju na napredak kroz kriznu situaciju. Šta god da se dešava, pronaći ćete rešenje zajedno. Slobodne Škorpije će biti sklone da se prepuštaju impulsima – trenutno dobro raspoloženje vas može odvesti u avanturu, a možete se i zaljubiti. Razmišljaćete kasnije, analizirajući svoje postupke i saznanja.

POSAO: Niste dovoljno koncentrisani, pa neke važne razgovore i pregovore odložite za kasnije, da biste izbegli greške i loše odluke. Nailazićete na sijaset sitnih prepreka u radu, ali ostanite strpljivi i rešavajte jedno po jedno. Otvoriće vam se nove mogućnosti za zaradu.

ZDRAVLJE: Mislite pozitivno i budite opušteni, pa ćete izbeći stres i sačuvati živce. Povedite računa o kondiciji i zdravom načinu života. 

Comments