nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 23. jul   29. jul

LJUBAV: U partnerskim odnosima možete se naći u situaciji da preispitujete zajedničke interese i ciljeve, da biste utvrdili kuda idete i da li tamo idete zajedno. Vaš problem u ovom periodu je što se više udubljujete u sopstvene emocije, nego što ste prisutni u vezi. Slobodni Ovnovi su prilično emotivni, ali stabilni – realno procenite osobe koje vas okružuju, ali se suzdržite od komentarisanja i konfrontiranja.

POSAO: Rešavajte jedno po jedno, a prvo ono najvažnije – u ovom periodu prioritet su ugovori i dokumentacija koju treba da potpišete. Možda nećete u svim svojim potezima uspeti da se držite svojih principa, ali ostanite smireni i zaštitite svoje interese bez agresivnosti. Dovršavajte planirane zadatke, budite odgovorni, umereni i suzdržani.

ZDRAVLJE: Raspoloženje vam je na klackalici i nervozni ste i pod stresom. Nađite zdrav način da se opustite i relaksirate, idite na izlet, meditirajte, trčite…

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 23. jul   29. jul

LJUBAV: Uskoro dolazi povoljnije vreme za ljubav. Ako ste sami, upoznaćete nekog posebnog, sa velikim šansama za razvoj i produbljivanje odnosa. Negujte svoja prijateljstva i postojeće odnose (uključujući i partnerske) i nemojte potcenjivati ili uzimati zdravo za gotovo ono što imate. Nemojte davati obećanja pre nego što napravite procenu o tome koliko je realno da ćete ih ispuniti.

POSAO: U poslovnom okruženju ne vlada baš zdrava atmosfera, pa vam zvezde savetuju da obratite pažnju na postupke konkurencije, kao i na način na koji kolege reaguju na vas. Bićete puni energije i željni akcije, što će vam doneti uspeh ukoliko ste samostalni u poslu. Vodite računa o novcu, nemojte ulaziti ni u kakve neplanirane troškove. Takođe, ne prihvatajte poslovne predloge koji nisu razrađeni i potvrđeni.

ZDRAVLJE: Aktivan odmor je za vas – izlet, boravak u prirodi, plivanje, šetnja, ne treba vam ništa drugo da biste održali zdravlje i kondiciju.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 23. jul   29. jul

LJUBAV: Okolnosti u vašem ličnom i ljubavnom životu će omogućiti usporavanje i zvezde vam savetuju da ne pokušavate da ubrzate događaje, iako ćete osećati poriv da to činite. Strategija održavanja važnih osnosa, kao i započinjanja i razvijanja novih, jeste smirenost, strpljenje, puštanje da se stvari odvijaju svojim tokom, ali bez distanciranja, uz izražavanje ljubaznosti i brižnosti.

POSAO: Poslovni sastanci i razgovori će biti uspešni. Razmišljajte smireno o svemu što nameravate da radite i ako osećate iskušenje da uradite nešto radikalno i drastično, obuzdajte se i zadržite razuman pristup. Na taj način ćete postići uspeh i ostvariti mnoge svoje ambicije. Imate prilike da uvedete u svoj život promene koje priželjkujete, ali to morate činiti postepeno.

ZDRAVLJE: Napetost, frustracija, stres – to vam narušava mentalnu čvrstinu, a vaš organizam reaguje kao da je zatrovan. Zvezde savetuju mentalnu i telesnu detoksikaciju.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 23. jul   29. jul

LJUBAV: Skloni ste da vrlo ozbiljno razmatrate ljubavna pitanja, ali Venera vrši svoj uticaj i uskoro ćete osećati neodoljivu želju za slobodom, lakoćom, ležernošću. Možete sebi dozvoliti romantične avanture, ako ste slobodni, ali možete se i naći u iskušenju da prevarite partnera, a to će vam iskomplikovati život. Razmislite dobro o tome šta vam je važno i šta rizikujete.

POSAO: Dobićete podršku za svoje ideje, ako ih izložite taktički i ne insistirate na raspravi. Imate priliku da ostvarite neke svoje zamisli o kojima dugo maštate, a može se desiti i da promenite okruženje. Budite ozbiljni i odgovorni, da ne biste napravili gubitke koje nećete moći da pokrijete i slušajte upozorenja svoje intuicije.

ZDRAVLJE: Analitičan period za vas – možete se zabavljati i opuštati u društvu, ali potrebno vam je i vreme mirovanja i samoće. Moguće glavobolje i stomačne smetnje.

Comments