nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 30. jul   5. avgust

LJUBAV: Jak planetarni uticaj najavljuje važne događaje u vašem ličnom i ljubavnom životu, emocije će biti snažne i duboke i njihova moć će okrenuti svet oko vas. Ostanite po strani od svih sukoba ljudi oko vas, gledajte samo ono što se tiče vas lično i pustite druge da sami rešavaju svoje nesporazume. Kontrolišite izlive ljutnje, nestrpljenja, straha – sve će to biti pojačano i pomešano sa svim ostalim osećanjima. Možete rešiti neke bitne stvari sa partnerom, u bilo kojoj fazi odnosa, a ako ste sami, možete upoznati nekog ko će vas pokrenuti i inspirisati.

POSAO: Traženje novog posla nije preporučljivo u ovom periodu, jer vas može frustrirati i razočarati. Slušajte sebe i ne prihvatajte ideje i primedbe drugih, to vam je najbolja strategija za uspeh. Ako pripremate neku promenu, možete se osloniti na pomoć uticajnih osoba, koje će vam pomoći da ostvarite svoje zamisli. Rešite probleme koji zahtevaju hitnu intervenciju i budite pažljivi u novčanim transakcijama i pitanjima dugovanja, mogući su gubici zbog nečijeg nepoštenja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i raspoloženi ste za druženje i zabavne akcije sa prijateljima. Prijaće vam aktivno opuštanje, tako najbolje kanališete stres.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 30. jul   5. avgust

LJUBAV: Ovo je period kada ćete želeti da se osamite i posvetite sebi. Sve je u redu u vašim partnerskim i bliskim odnosima, ali vi imate potrebu da se osamite i bavite se ličnim previranjima i preispitivanjem. Potrebno je da partneru jasno kažete da se ne udaljavate od njega, već da vam je potrebno da se približite sebi. Ukoliko ste sami, mogli biste biti u iskušenju da dopustite da vam u život uđe neko neadekvatan, ko ne zaslužuje vašu pažnju i vreme.

POSAO: Imate puno obaveza i potrebno vam je da se dobro organizujete i postavite prioritete. Poslovno putovanje će biti uspešno, u smislu ostvarivanja korisnih kontakata i povezivanja sa potencijalnim saradnicima i klijentima na duže staze. Izbegavajte svaku raspravu u poslovnom okruženju i sledite svoj osećaj – projekat koji u ovom trenutku smatrate neuspešnim, može vam se neočekivano isplatiti. Ključ uspeha je postupanje sa jasnom perspektivom, bez impulsivnih reakcija i bez nepotrebne i opterećujuće brige zbog mogućih negativnih ishoda.

ZDRAVLJE: Zabava, opuštanje, uživanje i odbacivanje svih strahova i briga – recept je za zdravlje i lepotu u ovom periodu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 30. jul   5. avgust

LJUBAV: Planetarni uticaj donosi zaokruženja i završetke – ako vam bliska osoba najavljuje da je vreme da svako krene svojim putem, nemojte se tome opirati iz sentimentalnih razloga, zbog lepe prošlosti za koju ste vezani. Pogledajte u svoje srce i znaćete šta je ispravno, prihvatite promenu i posvetite se sebi i svom ličnom razvoju i evoluciji. U ovom peridou postoji tendencija da privlačite i upoznajete neprikladne osobe. Ne upuštajte se nepromišljeno u romantične avanture.

POSAO: Završite zadatke koje ste započeli, da biste mogli da se pozabavite planovima i ciljevima koje ste postavili. Budite otvoreni za saradnju i priskočite u pomoć kolegama oko njihovih zaduženja, tako ćete potvrditi svoju kompetenciju i autoritet i sačuvati dobre kolegijalne odnose. Imate puno dobrih ideja, pustite da sazru i razviju se one koje su najrealnije i najizvodljivije u praksi. Ne ljutite se zbog neadekvatne materijalne nadoknade za vaš trud, mogu vam se otvoriti nove mogućnosti, upravo zbog nezadovoljstva mestom na kome se nalazite.

ZDRAVLJE: Negujte samopoštovanje i ljubav prema sebi, ne obraćajte pažnju na perspektivu drugih, koja može biti sužena i iskrivljena. To će vam sačuvati mentalnu ravnotežu i duševni mir. Zdravi ste, mada umorni.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 30. jul   5. avgust

LJUBAV: Posvetite se porodičnom okruženju, uređenju doma i izbacivanju svega suvišnog iz svog okruženja, prostornog i mentalnog. Udaljite se od toksičnih osoba, pobacajte sve što vam nije potrebno i ne koristite u kući, uključite porodicu i prijatelje u akciju praktičnog i emotivnog raščišćavanja. Uz vas su oni koji se i sami razvijaju i nalaze se u osetljivom procesu lične transformacije i zajedno ćete lakše proći kroz izazovne trenutke. Svi bliski odnosi, stari i novi, mogu pretrpeti promene – na bolje – produbiti se i razvijati sa novom energijom. Prihvatite pomoć onih u koje imate poverenja i držite se na distanci od onih koji su vas već izdavali i pokazali se kao nepouzdani.

POSAO: Moraćete da korigujete svoje planove, ili se oni uopšte neće ostvariti. Promene koje projektujete moraju biti dobro osmišljene, a to zavisi od vašeg samopouzdanja i realne procene svojih sposobnosti. Uspostavljanje novih poslovnih kontakata može vam otvoriti mogućnosti za dodatnu zaradu i prosperitet na duže staze. Pokažite više incijative i insistirajte na onome u čemu ste sigurni i što želite da uradite na svoj način, ali nemojte ići ispred događaja, pratite ih.

ZDRAVLJE: Sledite svoju potrebu za nonšalantnim zaobilaženjem rasporeda i planova i prepustite se uživanju i zabavi, da biste obnovili energiju i sačuvali zdravlje.

Comments