Saznajte nedeljni horoskop: 24. mart – 30. mart za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, ako steknete utisak da zainteresovana osoba ne prihvata NE za odgovor, onda ćete možda morati da pribegnete drugom metodu – a samo vi znate na koji način se možete iščupati iz neprijatne situacije. Kad donesete odluku – ostanite dosledni. Ovnovi u vezi, postoji mogućnost komplikacija u odnosu s partnerom ako ste nedelikatni. Nestrpljivi ste i impulsivni, što ga može zamoriti i odbiti, pa se potrudite da se iskontrolišete u trenucima kad nema potrebe za nepromišljenim rečima i postupcima. Raspoloženi ste za ozbiljnu raspravu o budućim zajedničkim planovima i obavezama, pa o svemu komunicirajte na miran, staložen način.

POSAO: Shvatite da, ako pretrpite finansijske gubitke, ne treba se nadati brzom oporavku, pa pokušajte da ih izbegnete, a ne da kasnije izglađujete situaciju koja nepovoljno može uticati i na vaše kolege i saradnike. Morate biti sistematičniji i utemeljeniji da biste bili uspešni. Postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima – koje utiču i na posao.

ZDRAVLJE: Umerenost u svemu je ključ stabilnosti i zdravlja u ovom periodu. Nemojte suviše jesti, ali ni gladovati, krećite se, ali se ne zamarajte, naročito ako ste u fazi oporavka.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Slobodni Bikovi, zvezde poručuju da je verovatno da će vam se javiti bivši ljubavnik, koji će vam izazvati davno zaboravljena osećanja. Ovo važi i u slučaju zauzetih Bikova, koji dobro moraju da razmisle da li je bivši vredan rizika. Ako se odlučite da ga ipak zaboravite, organizujte aktivan odmor sa partnerom, izlet, vezan za sport, planinarenje ili kulturnu zabavu, koji će vam misli usmeriti u drugom pravcu. Moguće je da ćete se toliko uključiti u proces analitičkog razmišljanja da ćete zaboraviti da vaša prava snaga leži u vašoj intuiciji i osetljivosti.

POSAO: Možda vas očekuju pokušaji prevare vaših bivših poslovnih partnera ako radite u privatnom poslu, pa budite obazrivi. Ne možete da pogodite šta neko misli, tako da je najbolje da razgovarate sa dotičnom osobom kako biste dobili jasniju perspektivu. Pronađite najkraći način da poboljšate svoj materijalni status. Uspeh je vaš ako se ne plašite da rizikujete.

ZDRAVLJE: Rasejani ste u ovom periodu, pa se morate čuvati od povreda prilikom fizičkog posla, u kuhinji, ili vožnji. Meditirajte da pojačate koncentraciju.nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Zapamtite da zajedno sa svojim partnerom uvek možete rešiti svaki problem i prevazići svaku prepreku, a za to je najvažnija komunikacija. Rizikujete da upadnete u problematičnu situaciju ako o svojim poduhvatima i planovima ne razgovarate sa bliskim ljudima. Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve presude, već sačekajte vreme kad odluku budete mogli da donesete ‘ladne glave. Putovanje sa partnerom će sada biti dobro za vas. Slobodni Blizanci, nedavne promene vam pomažu da shvatite da vaše nade neće odgovarati vašim očekivanjima. Nemojte se previše dati u potencijalni odnos ako niste “ispitali” teren – možda druga strana ne želi ništa ozbiljno.

POSAO: Radite samo svoj rutinski posao. Možda ćete biti prilično frustrirani sa kolegama, ali vredi istrajati u započetim poduhvatima, jer će oni na kraju shvatiti poruku i biće zapanjeni vašom hrabrošću. Poravnanje planeta vas ohrabruje da odredite svoje ciljeve i planove – na duže staze. Uskoro za vas počinje izuzetno povoljan trend u kome imate mogućnost da zaradite značajnu sumu novca.

ZDRAVLJE: Moguće manje zdravstvene smetnje, vezane za određene hronične tegobe koje se mogu pojačati u ovom periodu. Ako imate redovnu terapiju, možda je potrebno korigovanje ili promena.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Pažljivo slušajte svoje unutrašnje ja i ništa manje pažljivo ispitajte onoga ko tvrdi da ima ulogu u vašoj sudbini. Pokušajte da sa partnerom uživate u tišini, ne morate uvek o nečemu da razgovarate. Uskoro će doći smirenost u odnosima sa najmilijima, iskoristite ovo da se prepustite porodici na najlepši način – pun nežnosti i uviđavnosti. Slobodni Rakovi, zračite svojom osobenošću i harizmom i u ovom periodu možete privlačiti osobe koje imaju posebne kvalitete i visok status u društvu. Slušajte svoje srce, ono vam sve vrlo razgovetno govori.

POSAO: Vaš rad je uspešan, iako ste napeti. Neka vaše ideje rastu polako i budite strpljivi – trud i rad se uvek isplati. Držite se svojih principa i svojih vrednosti, a ako ste u poslovnom partnerstvu, pokažite se kao partner na koga je moguće osloniti se.

ZDRAVLJE: Održavajte formu, vežbajte, krećite se, boravite u prirodi, radite na sebi, hranite se zdravo, odmarajte i zabavljajte se – sve u pravim dozama i u pravo vreme.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Na putu do svake bajke mogu postojati prepreke i isprva nije jasno koje su, ali ih svakako ubrzo možete prepoznati i naslutiti, pa budite na oprezu. Budite oprezni u komunikaciji sa bližnjima, posebno u vašoj porodici, jer iz vaše želje za pažnjom, možete ih povrediti na način na koji ne očekujete. Isto važi i u slučaju partnera, jer uživate da na sebe usmerite svu pažnju društva, što mu, ali i drugima, ne prija uvek. Slobodni Lavovi, s početkom proleća, period je povoljan za izlaske i zabavu, pa ne prezajte da svojim prijateljima predlažete zanimljive aktivnosti – na kojima potencijalno možete privući osobu koja će zaokupiti vašu pažnju.

POSAO: Strah od neuspeha je vaš najveći neprijatelj u ovom trenutku, ali pokušajte da pažnju usmerite na proces izvršavanja zadataka, a ne u njihov ishod. Planetarno poravnanje čini da želite da požurite određene stvari, ali morate pokazati strpljenje, jer žurba može izazvati nepovoljan rezultat. Ako imate veliki poriv za kupovinom, nemojte srljati u nepromišljene poduhvate, već budite sigurni da zaista imate sredstava.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i puni ste energije, koju imate potrebu da trošite. Nemojte to činiti tako što nećete spavati, već pojačajte fizičku aktivnost.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Ovo je idealno vreme za sve vrste društvenih aranžmana i angažmana – planetarna energija tog perioda vas podstiče da razmišljate o svom partneru (sadašnjem ili budućem) i o izlasku iz kuće i susretu sa drugima. Uskoro ćete možda morati da revidirate i promenite svoje planove za budućnost. Device u vezi bi trebalo da budu obazrivije prema potrebama partnera, a ne da donose odluke za oboje, dok će se slobodne Device naći u situacijama da ne znaju da komuniciraju s onima koji nisu na njihovoj talasnoj dužini – u pogledu vrednosti, shvatanja, stavova i interesovanja. Potražite nekoga sa sličnim osnovnim uverenjima kako biste izbegli da se osećate kao vanzemaljac.

POSAO: Za sve one koji rade u bankarskoj i finansijskoj sferi, zvezde poručuju da ne potpisuju finansijska dokumenta koja se odnose na investicije. Možda ćete morati da se smirite tokom ovog ciklusa – nema žurbe, strpljenje je ključ. Promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali takođe mogu započeti novu fazu u vašem životu. Ovaj period nije pogodan za nepromišljeno trošenje.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem i stomakom mogu biti uzrokovani nervozom i napetošću, pa se postarajte da se dovoljno odmarate i zdravije hranite.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 24. mart – 30. mart, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart.

Comments