nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Slobodne Vage, biće dobre prilike da upoznate nekog posebnog – zvezde će vam dati priliku da se oslobodite praznine u srcu. Ali pazite, ujedno ćete biti u iskušenju da silite započeto, zato budite strpljivi za sada, kako ne biste upropastili nešto što je potencijalno stabilno. Vage u vezi, često partneru prećutite ono što bi trebalo da mu kažete i izrazite svoje nezadovoljstvo, ali sad imate tendenciju da izgovorite ono što vam je na duši – ali to učinite na miran, pažljiv način. U bliskoj budućnosti, određeni događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje zanimljivih promena.

POSAO: Možda će vas ponovo potražiti poslovni partneri sa kojima ste se odavno rastali – saslušajte ih pre nego što unapred donesete odluku. Sa najvećim problemima ćete se nositi samo ako niste impulsivni. Da biste izbegli stres, nemojte se previše mešati u slučaju tuđih neprijatnih vesti, već procenite koliko možete pomoći bez preteranog uplitanja.

ZDRAVLJE: Slušajte svoju intuiciju i osluškujete svoje telo i svoja osećanja, pa ćete tačno znati kako da izbalansirate svoje duhovno i telesno blagostanje.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Ako uspete da uskladite svoju dnevnu rutinu sa partnerom, neće više biti mimoilaženja i ljubomornih ispada. Napravite obostrani kompromis, pa vidite da li to pije vodu. Astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cenite ono što imate, a energija sa planeta vam donosi veoma opušten osećaj. Ovo je idealan trenutak da se prepustite zajedničkim planovima na kojima ste odavno odlučili da radite. Slobodne Škorpije, radujete se korisnim promenama. Budući da ste impulsivni i ponekad bez razloga pametujete, procena sopstvenog ponašanja će vas zaštititi od grešaka u pogledu potencijalno novog odnosa, a simpatiji će biti prijatno u vašem društvu.

POSAO: Ako vam je potrebna pomoć u novom poduhvatu, razmislite da savet potražite kod onih sa dovoljno iskustva u toj oblasti. Ne tražite momentalne rezultate, već se ojačajte s više strpljenja. Ovo je odličan trenutak da razmislite o tome da se odlučite za određenu akciju koju već duže vreme planirate.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste imali neke zdravstvene smetnje, ovo je period u kome ćete se brže oporavljati. Ako ste zdravi, vodite računa o sebi, osluškujte svoje telo.

nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Proleće vas inspiriše na razne aktivnosti sa partnerom – od maženja i seksa, do gledanja filmova i serija i odlaska na put. Idite na planinu gde ćete uživati u zagrljajima i svežem vazduhu, a duge šetnje su uvek dobrodošle.  Planetarna energija perioda donosi poprilično bezbrižan period u vašim intimnim odnosima, pa ćete uskoro možda morati da pristupite onom mestu u svom srcu gde gajite svoje najkrhkije emocije. Slobodni Strelci, postoje određene promene koje vas mogu sprečiti da izađete na dejt sa simpatijom, uprkos vašem samopouzdanju. Ipak, pazite da ga ne povredite i pažljivo birajte reči.

POSAO: Na radnom mestu ćete ostvariti svoje ciljeve ako prihvatite pomoć svojih kolega. Vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme doneće vam veliku korist i priznanje. Budite strpljivi sa saradnicima i pokušajte da napravite kompromis – ako je to moguće. Ako morate da obavite veću kupovinu, ponesite sa sobom samo dovoljni iznos novca – kako ne biste bili u iskušenju da ponovo kupite stvari koje će vam ugroziti budžet.

ZDRAVLJE: Pravi je trenutak da krenete u teretanu, ili na drugi način povećate fizičku aktivnost. Vodite računa o ishrani.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, vaši standardi u ljubavi su dovoljno visoki i imate velika očekivanja, a sa druge strane ste skloni da imate problem sa postavljanjem granica, što znači da drugi ponekad osećaju kao da mogu da gaze po vama. Jarčevi u vezi, u toku ovog perioda ste uravnoteženi i unosite osećaj stabilnosti i harmonije u svoj, ali i u partnerov život. Stvari se trenutno mogu razvijati drugačije od vaših ideja i planova, ali ne dozvolite da vas to poljulja – jer ne možete uticati na spoljne sile, već se strpite za bolji trenutak da ostvarite ono što ste zamislili. Iskreno govorenje o tome kako se osećate moglo bi da promeni stvari brže nego što mislite.

POSAO: Na poslu se zauzmite za određeni zadatak koji vam je dodeljen ako želite da pokažete svoje sposobnosti. Da biste izbegli razočaranje, ni sa kim ne razgovarajte o svojim namerama – vaša lakovernost i podložnost uticaju mogu biti razlog da se odreknete svojih principa i ne uspete u onome što je planirano. Sastanak praćen dobrim vestima pokrenuće očekivane, male, ali obećavajuće promene u vašem životu.

ZDRAVLJE: Stabilni ste zdravstveno. Imate potrebu da dublje istražite svoj emotivni svet, nova saznanja su vam dostupna.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Postoji mogućnost novih obaveza kod voljene osobe, koje dodatno mogu poljuljati vaš odnos, a ako osećate da zbog toga vaš odnos stagnira, potrudite se da otvoreno o svemu pričate, kako ne bi došlo do neprijatnog kraja. Zajedno postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Slobodne Vodolije, nastavite da promišljate i ne donosite ishitrene zaključke i odluke u pogledu nove simpatije, savetuju zvezde. Ostanite na distanci, pa ako zaključite da je osoba vredna truda – go for it!

POSAO: Budite spremni da pomognete svojim kolegama u nekoj od njihovih dužnosti. Naići ćete na poteškoće, ali budite smireni i tolerantni – u suprotnom naginjete ka uvredljivom ponašanju. Možda ćete se toliko uključiti u proces analitičkog razmišljanja da zaboravite da vaša prava snaga leži u vašoj intuiciji i osetljivosti. Racionalnost će vam doneti uspeh.

ZDRAVLJE: Večeri provodite uz drage ljude, film ili knjigu, umesto što besomučno skrolate po mobilnom telefonu.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 24. mart   30. mart

LJUBAV: Slobodne Ribe, ako osećate da postoji neka vrsta barijere za izražavanje svojih stvarnih osećanja, možda ćete morati da to malo dalje istražite samoanalizom. Nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene avanture koje će vam kasnije zadati bol i brigu. Sačekajte trenutak kad zaista budete spremni za novu vezu. Ribe u vezi, ako ste se u prethodnom periodu sukobljavali sa partnerom, sada ćete se povući, jer imate potrebu da se posvetite sebi, da razmislite o svemu i sagledate svoj udeo u neravnoteži koju osećate.

POSAO: Nemojte očajavati, jer ćete otkriti da neuspešan projekat možete pretvoriti u uspešan. Planetarno poravnanje nudi priliku da se dublje upoznate i pronađete taj najvažniji emocionalni sklad kako biste posao obavljali bez propusta. Ovo je dobar trenutak da svoj novac uložite u nešto značajno – nešto što će vam pomoći. Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Rasporedite svoje snage, da ne biste svaki dan završavali iscrpljeni. Promenite način ishrane.

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 24. mart – 30. mart, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart.

Comments