nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 25. decembar – 31. decembar

LJUBAV: Vaše strpljenje i istrajnost biće na iskušenju, kao što se to često dešava u poslednje vreme. Pokušajte da ne ulazite u svađe sa partnerom, radije postupajte diplomatski, a moraćete možda da priznate i da niste uvek u pravu. Preispitajte sebe, šta vas to toliko izaziva i nervira – uzrok je u vama. Slobodni Ovnovi bi mogli da se nađu u romantičnoj priči, kojoj treba vremena da se razvije. Ne žurite da definišete i konzumirate odnos, radije se družite i pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Od vitalne je važnosti da uspostavite dobru komunikaciju. 

POSAO: I na poslovnom planu, komunikacija je – u prvom planu. Poslovni razgovori i komunikacija sa kolegama i saradnicima mogla bi da donese uspeh, ukoliko vam uspe da se suzdržite od naglih reakcija, da ne iznosite svoje mišljenje suviše oštro i ultimativno i da se ni sa kim ne posvađate. Moraćete da unesete neke promene u svoj život, da biste mogli da dosegnete uspeh koji priželjkujete. 

ZDRAVLJE: Odvojte privatni od poslovnog dela dana i obezbedite sebi uveče mirne trenutke i opuštanje, da se ne biste isrcpli, što može negativno da se odrazi na vaše zdravlje. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 25. decembar – 31. decembar

LJUBAV: Skloni ste sukobima u partnerskom odnosu, jer želite da dominirate i da sve kontrolišete – to je trenutni uticaj Marsa, koji treba da ublažite tolerancijom i popustljivošću. Ne dozvolite osećanjima da nadvladaju zdrav razum i ne reagujte na svaku sitnicu. Slobodni Bikovi će takođe morati da pokažu strpljenje i toleranciju – slušajte svoje srce i ne žurite da donesete odluku, bilo da želite od nekog da se udaljite, ili da mu se više približite. Preosetljivi ste i svašta vas može isprovocirati, nervira vas što se stvari ne odvijaju onako kako vi mislite da treba. 

POSAO: Biće vam korisna saradnja sa osobama koje imaju više uticaja i uspeha od vas, u poslu kojim se bavite. Neki planovi će krenuti drugačije od onog što ste zacrtali, budite spremni da se prilagodite. Vaše ideje će dobiti podršku, ukoliko iz izložite taktično i ne insistirate na raspravi. Nove mogućnosti na vidiku – ukoliko težite nekoj promeni, uskoro će vam se ukazati povoljna prilika. 

ZDRAVLJE: Ne potiskujte osećanja i ne pokušavajte sve da kontrolišete – to bi vas moglo uvesti u stres i oslabiti vam imunitet. Koristite meditativne tehnike za opuštaje i umirivanje uma. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 25. decembar – 31. decembar

LJUBAV: Da biste prevazišli probleme u ljubavnom odnosu, morate biti fleksibilni i strpljivi i prilagoditi se situaciji. Nemojte se previše uživljavati u partnerova osećanja – dovoljno je da ga saslušate i razumete, umesto da pokušavate da utičete na njega. Slobodni Blizanci bi se mogli razočarati – ne ulažite svoju energiju i osećanja, tamo gde vam se ne uzvraća na isti način, da se ne biste loše osećali zbog sebe. Usmerite svoju pažnju na nekog drugog, ko čeka da bude primećen. 

POSAO: Šta god da ste smislili da uradite, otkrićete da se vaši planovi menjaju i da vaša očekivanja ne poklapaju sa realnošću. Kreiraju se izazovne situacije, nad kojima nemate uticaja, pa se zato usredsredite na rešavanje trenutnih problema i završavanje započetih poslova. Samo ćete strpljenjem stabilizovati ono što ste do sada postigli. Dobar je trenutak za potpisivanje ugovora i dokumenata vezanih za finansije. 

ZDRAVLJE: Zvezde savetuju opuštanje i preispitivanje i procenjivanje sopstvenih osećanja i postupaka. Pronađite ravnotežu između napora i odmora, nemojte se previše naprezati, a nemojte se ni ulenjiti. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 25. decembar – 31. decembar

LJUBAV: Rakovi u stabilnim vezama i brakovima imaće potrebu za podrškom i saosećanjem partnera i porodice. Provedite što više vremena sa bliskima, podelite sa njima svoja osećanja, nade, planove i bojazni, a ukoliko planirate bilo kakve promene i poteze, uključite sve članove porodice i tražite njihovo mišljenje i savet. Slobodni Rakovi će se osećati odsečeno i odbačeno – period sumnje i osećanja izolovanosti pokušajte da prebrodite povlačeći se u meditativnu samoću i tražeći mir u sebi. Izbegavajte nova poznanstva, jer vam neće ništa dobro doneti u ovom trenutku. 

POSAO: Promena perspektive na poslovnom planu, doneće vam uvid u širu sliku, a mogu i sasvim iznenada stići predlozi za novi posao ili projekat, koji će vam omogućiti da se razvijate u novom i zanimljivom pravcu. Uspeh zavisi od vas i ako se prilika ukaže, ne smete je propustiti – propuštene mogućnosti za materijalizaciju štetiće vam na duže staze. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve izazove koji vam predstoje. Više se krećite. 

Comments