Saznajte nedeljni horoskop: 27. oktobar – 2. novembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Zvezde savetuju da u vezi budete otvoreni za dijalog i razmenu uverenja i mišljenja, jer će vam samo komunikacija pomoći da ojačate sve ono što ste dosad zajednički postigli. Uskoro će doći smirenost u svim odnosima, iskoristite ovo da se prepustite porodičnim obavezama. Slobodni Ovnovi, smeši vam se izlazak sa simpatijom i zbog toga ne treba da imate tremu – budite svoji, ali i dobar slušalac – a potencijalni partner će se zadržati ako to bude poštovao.

POSAO: Na vaše iznenađenje, možda ćete dobiti ponudu za novu poziciju koja obećava profesionalni razvoj u novim pravcima. Bićete obogaćeni novim saznanjima koja će vam doneti veliku korist. Neće vam nedostajati dobrih vesti za buduća zanimljiva iskustva. Svakom problemu priđite “hladne glave” i bez ustručavanja potražite pomoć ako vam je potrebna.

ZDRAVLJE: Mogući skokovi i padovi srčanog pritiska, kao i ukupnog nivoa energije, zbog čega ćete se osećati nestabilno i vrtoglavo. Na telesnom planu manifestuje vaše emotivno stanje.

2 bik Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, pa se nalazite u periodu kad razmišljate o svojoj vezi, ali i prijateljima i onima sa kojima ste izgubili kontakt, preispitujući se. Zvezde poručuju da se pripremite za promene koje se ne tiču vašeg partnera, ali koje mogu uticati na vaš profesionalni razvoj. Slobodni Bikovi, ne čekajte nikoga da bi vam život “počeo”, već se posvetite sebi i onima koji to zaslužuju, a ko to bude cenio – pružite mu šansu. Krenite na neki kreativni kurs gde se možete opuštati i razvijati sposobnosti, ali i gde možete nekoga upoznati.

POSAO: Neka vrsta bonus novca vam može doći ako napravite adekvatnu strategiju i pravilno rasporedite vreme. Nebeska energija ciklusa otkriva da je vašim planovima potreban novi pravac. Pokušajte da ne analizirate sve što drugi govore, već verujte sebi i radite onako kako smatrate da je validno.

ZDRAVLJE: Uzemljite se – da biste očuvali mentalnu stabilnost i smirenost. To znači više kretanja, boravak u prirodi, sport, fizički rad – aktivna upotreba celog organizma.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Ako ste trenutno sami, zvezde poručuju da ćete dobijati veću dozu pažnje zainteresovanih, pa poravnanje planeta može izazvati čitav niz emocija. Možda nećete znati kakvu odluku da donesete, pa potražite savet prijatelja. Blizanci u vezi, možda će vaš odnos s patnerom izazvati zavist kod drugih, pa pazite kome se poveravate, šta pričate i kako se ponašate pred određenim osobama. Posvetite se partneru i zajedničkim aktivnostima u kojima uživate. Pažljivo birajte prijatelje!

POSAO: Prepustite se poslu i sastancima – ništa nemojte odlagati jer će vas sačekati mnogo teža situacija. Naoružajte se strpljenjem i završite svoje zadatke. Lako napredujete ka svojim ciljevima, a vaša izoštrena osetljivost je na vašoj strani – intuicija vam je nepogrešiva i vrlo jasna.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi produženi vikend, idite negde gde do sada niste bili, ili negde gde uvek volite da odete, da se umirite i izbalansirate.

4 rak Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Moguće su prepirke sa partnerom sa kojim, zapravo, nema potrebe da se suprotstavljate – ili da mu ukazujete na njegove nedoslednosti, nerealna očekivanja ili sputavajuće strahove, jer u ovom trenutku nećete to shvatiti kao dobronamerne opaske, već kao kuđenje i nezadovoljstvo. Sačekajte da prođe period drame, pa ćete nesmetano moći da razgovarate o svemu što vas muči – i to će biti uvaženo. Slobodni Rakovi, budite otvoreniji za ono što vam je strano – izađite iz zone komfora, a to vam može pomoći na više nivoa. Pravite balans u svemu što radite i ni u čemu ne preterujte.

POSAO: Možete očekivati uspeh koji je moguće promeniti u razočaranje ako niste pažljivi. Period je napet, ali vam ipak omogućava da se upustite u razmatranje onoga što već dugo planirate. Ipak, povećana težnja za materijalnim uspehom će vam doneti neprijateljski stav i probleme u komunikaciji, pa budite pažljivi u svemu što radite i da li nekoga time oštećujete.

ZDRAVLJE: Proširite sve aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života – angažujte inteligenciju, osećanja i telo, kako biste harmonizovali energiju.

5 lav Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Doživećete preporod u braku ili vezi, jer je moguće da će vam se dešavati neobične situacije koje će potpomognuti oživljavanje iskre koje vas je povezala. Budite otvoreni za nova seksualna iskustva, iako vam se možda isprva čine čudnim. Slobodni Lavovi, nemojte se drugima previše davati već na početku odnosa, jer ćete se iscrpeti, a potencijalnog partnera možda opteretiti. Trudite se da sve radite izbalansirano, bez pritiska i moranja – a to će vam vremenom doneti stabilan odnos.

POSAO: Vodite računa o svojim profesionalnim zadacima – svakom priđite pažljivo i odgovorno. Obraćajte pažnju da detalje, jer to je ono što će vas izdvojiti u moru konkurencije. Polako, ali sigurno, strpljenje će vam dati samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku. Nemojte se plašiti da pojačate i zatražite ono što znate da ste s pravom zaradili.

ZDRAVLJE: I u pogledu vitalnosti je potrebno da se izbalansirate i smirite – nemojte jesti previše, a nervoznu energiju kanališite kroz fizičke aktivnosti.

6 devica Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Planetarni sastav može stvoriti neku vrstu sukoba između vas i vašeg partnera, ali umesto da to postane veći problem, izaberite miran način komunikacije. Ne možete da pogodite šta neko misli, zato uvek pitajte i razgovarajte! Slobodne Device imaju velike šanse da promene status u ovom periodu. Ipak, ako upoznajete nove osobe, budite distancirani i sačekajte da vreme pokaže njihovo pravo lice, jer u ovom periodu emocije i očekivanja previše utiču na vaše rasuđivanje.

POSAO: Može vam biti naporno zbog poteškoća na radnom mestu, i možda ćete biti skloni da padnete u depresiju, ali potrudite se da se ne ljutite na stvari koje nisu pod vašom kontrolom. Planetarna energija vas može podstaći da analizirate svoje ponašanje, a ako treba – promenite ga! Budite pažljiviji prema kolegama i saradnicima i setite se da i oni imaju želje i osećanja.

ZDRAVLJE: Prolazne tegobe sa varenjem, bolovi u leđima – potrošili ste više vitalne energije na druge, pa je sad vreme da to nadoknadite.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments