7 vaga Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Osećate da dominirate u svojoj vezi, želite da sve bude pod vašom kontrolom, a energija Marsa vas čini zahtevnim, pa ćete biti skloni sukobima. Imaćete savršenu priliku da donesete konačnu odluku, ali ni u čemu nemojte žuriti i pustite da prenoći. Sada se možda osećate prilično emotivno i ranjivo, ali vam nedostaje osećaj jasnoće. Slobodne Vage, ako često doživljavate padove u raspoloženju, vaše samopoštovanje neće dozvoliti da to uzme maha. Nemojte sebi davati značaj prema tome da li ste u vezi ili ne, već pažnju usmerite na lični razvoj i na one koji zaslužuju vaše vreme.

POSAO: Da biste prevazišli svoje probleme, morate biti fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi. Ako nešto ide protiv vaše volje, postajete razdražljivi. Morate imati više razumevanja ako želite da budete uspešni. Poslovno putovanje će vam doneti dobro raspoloženje i opuštanje – promena sredine će vam prijati. Nemojte se iznenaditi ako stignu finansijske vesti koje nisu posebno povoljne.

ZDRAVLJE: Moguće vrtoglavice i umor, možda kao posledica hormonske nestabilnosti. Odmarajte se i ugađajte sebi, to uvek pomaže.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Možda će vam ovaj period biti turbulentan u pogledu ljubavi i romantike, ali ne brinite – neće biti negativnih iznenađenja. Pozitivne stvari se dešavaju, pa uživajte u onome što dolazi, jer ima još mnogo toga nezaboravnog što sledi. Slobodne Škorpije, znate šta osećate, ali ne želite da razmišljate o tome. Dajte sebi vremena, izdvojite se, otputujte, o svemu promislite i napunite baterije – za nove pobede! Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše.

POSAO: Pripremite se za poslovne probleme koje ćete možda morati odmah da rešite. Ozbiljna odgovornost prema svojim obavezama je garancija uspeha. Imate priliku da ostvarite svoje snove, ili da postavite i započnete planove o kojima već duže vreme razmišljate. Preuzmite inicijativu.

ZDRAVLJE: Izvestan nadrealni osećaj pod planetarnim uticajem u ovom periodu, upućuje vas da uzmete predah i da negde otputujete, ili makar odete na izlet, to će vam sačuvati živce i zdravlje.

9 strelac Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Zapamtite da, kad udružite snage sa partnerom, uvek možete rešiti svaki problem i preskočiti svaku prepreku, a za to je najvažnija komunikacija. Neočekivani postupci mogu biti uzrok komplikacija sa bližnjima, pa možda bolje da na njih upozorite nego da ih naprosto načinite. Emotivni ste, ali u isto vreme stabilni. Slobodni Strelci, možete sresti nekog iz prošlosti, koga ste odavno preboleli, ili čak zaboravili i otkriti da je ta osoba prava za vas, ili možete upoznati nekog novog i za vrlo kratko vreme uskočiti u zajednički život.

POSAO: Možda ćete biti iznenađeni greškama na radnom mestu, a ako je vaš posao da ih popravite, nemojte se ljutiti, već ih brzo rešite. Napredak ka prosperitetu je u vašim rukama, a takođe ćete imati priliku da proširite svoje vidike – na načine na koje niste očekivali. Ipak, širom otvorite oči, jer se u narednom periodu možete suočiti sa neprijateljima koji su postavili cilj da vam pokvare planove.

ZDRAVLJE: Planetarni uticaj donosi osećanje usamljenosti i odvojenosti, sumnje i paranoje. Ne shvatajte sebe suviše ozbiljno, pa ćete sačuvati razum.

10 jarac Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i koji su vam inspirativni i u čijem društvu ste istinski opušteni. Tokom ovog ciklusa imaćete priliku da promenite određene oblasti svog života. Planetarna energija podržava ljubav, što znači da ćete u partnerstvu osetiti veću dozu posvećenosti, brižnosti, nežnosti i razmene dobre energije. Uživajte u ovom periodu obnovljene romanse i pojačanih osećanja.

POSAO: Ako imate dogovorene poslovne sastanke, budite oprezni i ne propustite ni najmanji detalj i nijanse u razgovorima. Potrebno je da proanalizirate svoj način rada i da ga prilagodite situaciji, tako da uštedite energiju i vreme. Prepustite se toku događaja i budite strpljivi, naročito sa svojim pomešanim osećanjima – ne pokušavajte da donosite odluke i upravljate, jer trenutno niste baš sasvim prisutni.

ZDRAVLJE: Vraćate se u ravnotežu, ali osetljivost i nervoza prete da vas ponovo izbace iz balansa. Uvedite praksu dnevnog pročišćenja od loših misli i energija, kao i od nezdravih navika.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Vodolije u vezi, ova nedelja bi mogla da vam donese mešavinu avanture i emocionalne dubine. Ako ste u posvećenom odnosu, vi i vaš partner možete zajedno da se upustite u nova iskustva, ponovo rasplamsavajući iskru i strast. Slobodne Vodolije, postoji šansa da upoznate nekoga intrigantnog ko deli vaša interesovanja i vrednosti. Budite otvoreni za nove predloge i mogućnosti – nikad se ne zna šta se iz toga može izroditi.

POSAO: Neophodno je napraviti čvrst finansijski plan i držati ga se. Izbegavajte impulsivnu potrošnju i fokusirajte se na dugoročnu finansijsku stabilnost. Potražite mogućnosti da povećate ili istražite alternativne izvore prihoda. Razmislite o konsultaciji sa stručnjakom kako biste stekli bolji uvid u efikasno upravljanje finansijama.

ZDRAVLJE: Da biste izbegli stres, distancirajte se od neprijatnih vesti koje stalno slušate. Usmerite svoju empatiju i energiju tamo gde možete da pomognete. Nemojte se ulenjiti, krećite se.

12 ribe Nedeljni horoskop: 27. oktobar   2. novembar

LJUBAV: Ova nedelja može doneti mešavinu romantike i emocionalnog intenziteta. Ako ste u posvećenoj vezi, vi i vaš partner možete iskusiti dublji emocionalni nalet i trenutke intime koje će učvrstiti ono što ste dosad postigli. Dozvolite sebi da budete ranjivi i otvoreno izražavajte svoja osećanja. Slobodne Ribe, zvezde nalažu da postoji mogućnost nove romantične veze. Budite otvoreni za nova iskustva i dopustite svojoj intuiciji da vas vodi. Međutim, budite oprezni da ne idealizujete drugu osobu i da stvari procesuirate ujednačenim tempom.

POSAO: Žurba će vas samo uvesti u nervozu i stres, jer će svi vaši planovi kasniti – pa možete i vi da usporite i strpite se. Spremni ste za nove napore, ali veoma je važno da postavite prioritete i da se posvetite ciljevima na kojima ste već počeli da radite i planovima koje već razvijate i to laganim tempom. Držite se svojih principa i ne dozvolite nikome da vas sputava.

ZDRAVLJE: Imate običaj da se iscrpljujete, a da to i ne primećujete – organizujte se tako da uštedite energiju, a ako se mnogo zalažete, onda isto toliko morate i da se odmarate i opuštate. Grlo vam je osetljivo.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 27. oktobar – 2. novembar, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments