nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 29. januar – 4. februara

LJUBAV: U partnerskim odnosima vreme promišljanja i razrešavanja je pred vama. Potrebno vam je da se malo izdvojite, da biste razmislili i procesuirali ono što vas muči i da biste zatim mogli sa partnerom da razgovarate, otvoreno i smireno. Taj važan i težak razgovor koji vas brine, doneće razrešenje i mogući preokret u vašim odnosima – a to može svašta da znači. Slobodni Ovnovi imaju veliku šansu da pod uticajem Jupitera takođe pronađu razrešenje svoje situacije – možete upoznati nekog zanimljivog, prema kome ćete već od prvog susreta osetiti veliku privlačnost.

POSAO: Ne započinjite zadatke i projekte u kojima nemate iskustva i kompetencije, jer vam mogu skrenuti fokus sa tekućih dužnosti, pa zbog toga možete praviti greške i stvoriti probleme. Vaši predlozi i ideje biće podržani i usvojeni, ukoliko ih plasirate taktično, bez nastojanja da ikog ubeđujete i bez raspravljanja.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da negde odete da biste napunili baterije. Organizujte sebi izlet ili vikend na planini, zarad zdravlja i opuštanja.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 29. januar – 4. februara

LJUBAV: U partnerskim odnosima možete biti zaokupljeni zajedničkim planovima, za koje je potrebno konstruisati budžet, a možda se nećete odmah složiti oko toga šta je prioritet i u šta treba da uložite. Držite se onoga što imate na umu, ali ne uslovljavajte i ne ucenjujte, prosto iznesite argumente i objasnite razloge. Slobodni Bikovi bi na ljubavnom planu mogli da dožive iznenađenja, a u igri su i prijatna i neprijatna – moguće čak i povezana. Daleko ste od harmonije za kojom težite, pa možete izgubiti strpljenje i sukobiti se sa nekim koga još ne poznajete dovoljno i čije reči i postupke ne razumete najbolje. Zato budite pažljivi, slušajte i analizirajte.

POSAO: Budite smireni i pokažite svoje najbolje izdanje – vedro, organizovano, delotvorno, spremno na saradnju i kompromise. Ne ljutite se zbog stvari na koje nemate uticaja, samo budite strpljivi i ljubazni, jer ste na putu ka uspehu. U ovom periodu možete bez napora započeti profitabilne poslove, koji će se pokazati veoma unosni, na duže staze.

ZDRAVLJE: Vreme je da se aktivirate na svim poljima – fizički, mentalno, emocionalno. Krećite se, družite se, čitajte, zarad ravnoteže duševnog i telesnog zdravlja.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 29. januar – 4. februara

LJUBAV: Obuzdajte ljubomorna i eksplozivna osećanja u ovom periodu, jer to neće doneti ništa pozitivno partnerskim odnosima. Nećete razrešiti probleme svađom i sumnjom, ali ako imate razloge za nesuglasice, razmislite o tome gde bi rešenje moglo da bude i razgovarajte sa partnerom – kada vam opadne naboj i kad budete u stanju da mirno razgovarate. Slobodni Blizanci mogu očekivati nova zanimljiva poznanstva, koja će ih inspirisati i pokrenuti. Bićete živahni i šarmantni, zbog čega ćete se osećati dobro, bez obzira na to da li druga osoba pokazuje da je očarana i bez obzira na to što vi možda niste naročito očarani – nemojte pogrešiti u proceni, pa nekome (možda sebi) slomiti srce, samo zato što vam je dosadno.

POSAO: Bićete zadovoljni poslovnim uspehom, odnosno, neočekivanom zaradom. Možda se radi o nekom projektu koji ste ranije započeli i koji ste gotovo otpisali, a koji tek sada daje rezultate. Procenite svoj trenutni položaj, da biste mogli da predvidite naredne korake i osmislite cilj koji želite da postignete. Sve što započnete u ovom periodu, biće uspešno.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena dnevne rutine – ako ste zamenili dan i noć, vratite ritam u normalu. Smanjite loše navike, više se krećite, jedite zdravije.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 29. januar – 4. februara

LJUBAV: U partnerskim odnosima postoji i strast i napetost i nezadovoljstvo – pokušajte da stabilizujete svoje emocije, pokažite strpljenje i razumevanje i ne pokušavajte da stvari koje vam se ne sviđaju rešite u ovom periodu. Slobodni Rakovi će imati buran period – nova poznanstva, naleti strasti koji vas mogu odvesti u avanturu, ili uplesti dublje nego što ste hteli. Željni ste događanja, a sada kad ih ima, nestrpljivi ste da ih definišete. Usporite.

POSAO: Vašim poslovnim planovima potreban je novi pravac, ali nećete ga otkriti na standardan način, ili kroz ono što inače radite. Napravite dobru procenu onoga što će se u ovom periodu ponuditi ili pojaviti, prikupite sve informacije do kojih možete da dođete i budite strpljivi. Ako sve uradite kako treba, nagrada će biti veoma konkretna i veoma zadovoljavajuća. 

ZDRAVLJE: Da biste izbegli posledice napetosti i stresa, više se krećite i zdravije hranite – nastojte da vam životni ritam bude uredan i da dovoljno spavate.

Comments