Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

Ovaj priod će biti jako kreativan i produktivan za vas. Čuvajte se pogrešnih poslovnih odluka jer vam mogu napraviti problem. Zato, savet je da dobro razmislite pre nego što donesete neku odluku. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete misliti kako je vaš odnos nesiguran i nedefinisan. Iako ne volite monotoniju kada je ljubav u pitanju, u ovom periodu ćete želeti sigurnost i stabilnost. Ukoliko do toga ne dođe, ne očajavajte. Ovo je samo period koji će proći. Slobodni Ovnovi će uživati u avanturama, a oni koji su tek na početku nove veze, neka imaju na umu to da će u vezi biti više uspona i padova, ali sve će to samo od sebe proći.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

Prethodni period bio je problematičan za vas tako da je najbolje da najpre raščistite sve to što vas koči a dolazi iz prošlosti, pa da tek onda krenete u nove “pobede”. Znajte da morate da rešite problem koji imate kako biste mogli da krenete dalje, u suprotnom, to će vas još dugo pratiti. Kada je reč o ljubavi, niste sigurni šta vam valja činiti – ostati na starom ili uraditi nešto novo. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

Ukoliko su vam potrebni pomoć i podrška, u ovom periodu će se naći mnogo osoba koje uvek mogu biti tu za vas. Ipak, ne možete da očekujete da će vam uvek neko drugi pomoći, morate i sami biti produktivniji kako biste napredovali i bili uspešni. Imaćete manje energije nego inače pa će vam trebati i više napora kako biste završili sve ono što se nalazi na vašoj “to do” listi. Ukoliko ste slobodni, imaćete dosta izbora, a ukoliko ste u vezi, bićete pomalo nesigurni u svog partnera te ni on ni vi nećete znati na čemu ste.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

Umorni ste, ali ne smete posustati – poboljšanje tek dolazi! Potrudite se da pronađete malo vremena za sebe kako biste napunili baterije i spremno dočekali promene na bolje koje vas sasvim izvesno očekuju. Nemojte se nervirati zbog sitnica, živci će vam trebati jer vas očekuje turbulentan period. Ukoliko ste u vezi, bićete razočarani ponašanjem partnera i imaćete utisak da on nešto krije od vas. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja ili čak društvenih mreža.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.trans Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

trans Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

Editors choice