ovan 1 Nedeljni horoskop: 3. januar   9. januar

LJUBAV: Početak godine će vam doneti stabilnost u ljubavnim odnosima. Iskorstite dane praznika i provedite ih sa partnerom, u opuštanju i uživanju. Upijte pozitivnu energiju i živite u sadašnjem trenutku. Slobodni Ovnovi će uživati u krugu bliskih prijatelja i porodice, a izlasci i provodi ne obećavaju mnogo u smislu susreta zanimljivih osoba. Provedite se, opustite se i očekujet zanimljive događaje u narednom periodu.

POSAO: Vaša kreativna energija ne ostavlja vas na miru – vi morate da radite nešto, a pošto ćete raditi sa uživanjem, bićete zadovoljni i sobom i rezultatima. Ovo je trenutak da se igrate i pratite svoju inspiraciju.

ZDRAVLJE: Pošto ne umete da se odmarate, možda bi lekar trebalo da vam naredi da barem ležite osam sati, ako niste u stanju da sve vreme spavate i da vam prepiše tople kupke, lagane šetnje i meditaciju.

bik 1 Nedeljni horoskop: 3. januar   9. januar

LJUBAV: Na samom početku Nove godine, ne bi trebalo da imate problema da odnose sa partnerom očuvate u stabilnom stanju. Ako niste mnogo zainteresovani jedno za drugo, nema veze, opustite se, važno je da nema napetosti. Slobodni Bikovi će imati vrlo aktivan društveni život, a silni izlasci i događanja će vrlo verovatno dovesti u vaš život zanimljivu osobu, koju ćete želeti bliže da upoznate. A možda ćete se i odmah zaljubiti – a da li će potrajati, nema garancija.

POSAO: Dokolica vam prija, posvetićete se kućnim poslovima, ali nećete zapostaviti ni planove za ostatak meseca, kada ćete punom parom nastaviti da radite. Biće važnih telefonskih poziva i dogovora sa klijentima, tako da ne morate da brinete hoćete li imati posla posle praznika.

ZDRAVLJE: Da vam kažemo da treba da povedete računa o ishrani, odnosno, da se ne prejedate? I da treba malo više da se krećete? To i sami dobro znate. Neće vam prijati nekoliko kilograma viška posle praznika, pa predupredite to.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 3. januar   9. januar

LJUBAV: Odnosi sa partnerom nisu savršeni, ali to niste ni vi, ni on. Priliv pozitivne energije u ovoj nedelji iskoristite da partneru oprostite ono što mu u poslednje vreme zamerate i da sa njim podelite uživanje i bliskost. Treba vam nežnost, kao i partneru – a sada je idealna prilika da budete jedno prema drugom nežni i velikodušni. Slobodni Blizanci će se dobro provoditi, a ako vam se neko posebno sviđa, moraćete da preuzmete inicijativu, iako niste sigurni da li su to signali koje ta osoba šalje, ili vi samo želite da ih vidite. Pa, rešite dilemu i priđite, pokrenite komunikaciju. Možete se prijatno iznenaditi.

POSAO: Nema odmora za Blizance – posao se već nagomilao i vi morate da zasučete rukave. A uglavnom se radi o zaostaloj administraciji, ili isporukama koje su čekale da prođe doček. Radićete sa lakoćom, ali biće vam dosadno. Ne odugovlačite.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja i meteoropatski problemi. Vaše raspoloženje mnogo zavisi od količine dnevnog svetla, pa se potrudite da svakog dana udahnete malo svežeg vazduha.

rak 1 Nedeljni horoskop: 3. januar   9. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima imate harmoničnu nedelju – provešćete sa voljenom osobom kvalitetno vreme, koje vam odavno nedostaje i priželjkujete ga. Uživajte u nežnosti i pažnji koju ćete primati i u ljubavi koja će prosto zračiti iz vas. Slobodni Rakovi bi na kraju ove nedelje mogli odjednom ludo da se zaljube – možda je to ljubav vašeg života, a možda samo avantura, to u ovom trenutku uopšte nije važno. Važno je da vi zatreperite i osetite da ste živi i sposobni za ljubav, a posle ćete već videti šta ćete sa tim.

POSAO: Iskoristite praznike da se odmorite i napunite baterije i eventualno, napravite neki plan za početak sledeće radne nedelje. Ali, verovatno plan već imate, tako da – samo se opustite.

ZDRAVLJE: Bićete puni energije, pa ćete se baciti na sve moguće aktivnosti, koje će vam izuzetno prijati. Budite oprezni sa hranom, možete pretovariti stomak.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments