Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

2/3

lav 1 Nedeljni horoskop: 3. januar   9. januar

LJUBAV: Početak godine vam je bolji i življi od njenog kraja – odnosi sa partnerom su dinamični, pa iako je partner zahtevan, prija vam da mu izlazite u susret i inspirisani ste da oživite varnicu koja je uvek postojala među vama.
Slobodni Lavovi će dominirati svakim podijumom za ples, na svakoj žurci na kojoj se nađu, pa će biti veoma zapaženi. Ni jedno novo poznanstvo, međutim, ne obećava ništa naročito – osim dobrog provoda. A šta to sve uključuje, procenite sami.

POSAO: Bilo bi dobro da pripremite neke strategije i obavite neke razgovore neformalno, jer vas posle opuštajuće nedelje čeka puno posla – pripremite teren, pa ćete opuštenije iskoristiti dane odmora.

ZDRAVLJE: Godinu počinjete u dobroj formi, ali nemojte se osloniti na to, jer ćete se ulenjiti. Nema nekih zdravstvenih smetnji, ali možete preopteretiti varenje i nabaciti neki kilogram, pa se posle nervirati zbog toga.

devica 1 Nedeljni horoskop: 3. januar   9. januar

LJUBAV: Mirna nedelja sa partnerom, u slozi i zajedničkim sitnim poslovima oko nabavke, spremanja hrane i sređivanja kuće. Uživaćete u intimi i vremenu koje možete da provedete zajedno opušteni u domaćoj atmosferi. Slobodne Device će se dobro zabavljati i imati velike šanse da upoznaju nekog zaista posebnog. Stvari se međutim, neće odvijati tako glatko, ali vaše interesovanje će rasti, pa je romansa moguća, ali ne tako brzo kao što priželjkujete.

POSAO: Za vas nema praznika i odmora – posao nosite sa sobom i sređujete ono što je zaostalo, pripremajući se za naredni period. Svesni ste da će se sav pritisak rokova i poslovnih zahteva obrušiti na vas čim prođu praznici, pa se pripremate. Pametno.

ZDRAVLJE: Prolazne zdravstvene smetnje, moguće glavobolje i manji pad energije moguć je tokom ove nedelje. Opustite se i odmorite, proći će.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 3. januar   9. januar

LJUBAV: Bićete brižni u partnerskim odnosima i obasućete partnera i porodicu ljubavlju i pažnjom – nemate uvek vremena da ugađate onima koje volite, pa ćete sada nadoknađivati propušteno. Slobodne Vage će se odmarati i opuštati, a flert i nove mogućnosti za romansu vrlo su opuštajuće za vas. Uživajte u naletu dobre energije i zabavljajte se, očaravajući sve oko sebe.

POSAO: Posao može da sačeka, jer ove nedelje imate pametnija posla – da se odmorite od posla. Možda dobijete zanimljive predloge čim prođu praznici.

ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati i odmor će vam prijati, vi umete da se opustite uvek kad za to imate priliku, pa ćete napuniti baterije i puni pozitivne energije započeti Novu godinu.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 3. januar   9. januar

LJUBAV: Iskoristite ovaj period da se posvetite partneru – ne morate da radite ništa posebno, osim da se grlite i ljubite u svakom zgodnom trenutku. Razigranost i romantika vratiće vam onaj osećaj sa početka veze, a partner će biti oduševljen. Slobodne Škorpije će imati zanimljivu komunikaciju sa više osoba, ali ni jedna od njih se neće izdvojiti i probuditi u vama više od obične simpatije. Moguća je avantura, a vi procenite da li će vam to prijati.

POSAO: Čim prođu praznici, posao počinje punim tempom, ali vi ćete biti spremni da krenete u nove radne pobede – stvari su još krajem godine postavljene na čvrste osnove i sada samo treba da uđete u realizaciju. Uspeh neće izostati.

ZDRAVLJE: Ne zaboravite šetnje i vitamine, redovno spavanje i umerene obroke, pa nećete imati nikakvih smetnji. 

Editors choice