nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 3. jun   9. jun

LJUBAV: Zabranite sebi da se mešate u svađe koje vas se ne tiču, pogotovo među prijateljima, jer ćete izvući deblji kraj. Po pitanju partnera, nažalost, daleko ste od harmonije koju danima grčevito pokušavate da postignete. Međutim, energija je trenutno dobra po vas jer vam pruža priliku da se pozabavite starim problemom nakon kog čega ćete pronaći novo rešenje za emotivne turbulencije. U ovom trenutku je važno da se uzdržite od donošenja važnih odluka za dugoročne promene. Ako imate planove o kojima sa partnerom treba da razgovarate, učinite to nežno, osećajno, jer on mora znati da vam je stalo. Poteškoće će vam pomoći da dokažete za šta ste sposobni. Slobodni Ovnovi, nemojte juriti za svakim ko vam uzvrati pogled, već predano radite na sebi i svojoj kreativnosti. Onaj ko treba da se zadrži će se zadržati – bez pritiska.

POSAO: Zvezde vas upozoravaju da je bolje biti strpljiv da biste se spasili od neuspeha. Nemojte se plašiti da uložite svoj novac u investiciju za koju mislite da je vredna. Slušajte savete iskusnijih – moguć poslovni sastanak, na kome će se utemeljiti zajednički interesi i saradnja, koju treba da prihvatite i podržite.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i puni ste energije. Rasporedite svoje snage i prioritete da se ne biste iscrpli i izbacite nezdrave navike koje se tiče ishrane i nespavanja. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 3. jun   9. jun

LJUBAV: Osećanja u vašoj vezi su intenzivna i starastvena, pa iskoristite ovaj period da se jedno drugom u potpunosti posvetite. Pored seksualnog trenutka, zajedno šetajte, idite na put, gledajte filmove, čitajte knjige, ćutite. Ovo je idealno vreme i za duhovno prožimanje. Sa druge strane, budite oprezni u komunikaciji sa ljudima oko sebe, posebno u vašoj porodici, jer vaši komentari mogu biti pogrešno protumačeni. Ono što vam je sada potrebno više nego ikada je smirenost i strpljenje. Slobodni Bikovi, stiže vam poruka iz univerzuma – ostanite svoji, ali se više opuštajte i razmišljajte pozitivno. Koristite sve prilike za lični razvoj.

POSAO: Uspeh vam dolazi vrlo brzo. Prihodi su odlična polazna tačka za stabilizaciju vašeg materijalnog položaja. Period je napet, ali vam ipak omogućava da se upustite u razmatranje onoga što već dugo planirate. Budite pravični u svojim poduhvatima.

ZDRAVLJE: Može vam se javiti neki zdravstveni problem koji vas nije odavno mučio, loše varenje, migrena. Ustalite dnevnu rutinu i uvedite zdravije navike.  nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 3. jun   9. jun

LJUBAV: Ovaj momenat vašeg života je prijatan i plodonosan za vas koji ste u vezi. Nabijeni ste novom snagom i uspećete da drugima nametnete svoje mišljenje i zahteve, ali nemojte to da zloupotrebljavate. Čini se da postoji mnogo turbulencija u ovom periodu, ne samo u vašem opštem okruženju, već i u vašoj porodici, pa budite opušteni i staloženi. Ovaj put vi budite njihov oslonac. Slobodni Blizanci, možda bi bilo bolje da usporite umesto što srljate u nešto u šta uopšte niste sigurni. Ne želite da prebrzo skočite u bilo šta i onda otkrijete da ste pogrešili. Uskoro ćete upoznati nekog novog i drugačijeg, i to se može desiti baš na putovanju koje planirate. 

POSAO: Ako su vaši planovi obećavajući i možete ubediti ljude oko sebe, dobićete podršku i pomoć. Dobićete i informacije koje već izvesno vreme nestrpljivo iščekujete. Morate proceniti situaciju na svoj način, ne dozvolite da vas neko požuruje da povučete potez pre nego što budete spremni. Trud i rad se uvek ispalte, pa očekujte odličan finansijski profit.

ZDRAVLJE: Napetost koju osećate može uzrokovati glavobolju i nesanicu, pa pokušajte da se relaksirate na proverene načine – odlazak u prirodu, pojačan fizički napor, a zatim topla kupka i opuštanje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 3. jun   9. jun

LJUBAV: Počinjete da shvatate zašto je toliko važno da drugima stavljate do znanja koliko možete da tolerišete i gde, zapravo, leže vaše granice. Odnos sa partnerom cveta jer tačno znate šta jedno od drugog možete da očekujete. Sad je trenutak da odete na ono putovanje koje duže vreme planirate. Nemojte biti lenji, malo se pomučite oko organizacije i videćete da je vredelo. Slobodni Rakovi, emotivni uspeh i sreća mogu biti odmah iza ugla. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva. Prekinite sva štetna poznanstva i prijateljstva bez scena i agresije. 

POSAO: Ne smete biti nestrpljivi, samo zbog sitnih prepreka na putu. Trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih planova. Očekujte da ćete dobiti novac za koji se više niste nadali.

ZDRAVLJE: Sada je sjajno vreme da krenete u teretanu gde svoje raspoloženje možete iskaliti na spravama. U ovom periodu se mogu pojačati pojedine hronične smetnje, pa ako koristite redovnu terapiju, proverite sa lekarom da li treba da je promenite ili prilagodite.   nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 3. jun   9. jun

LJUBAV: Eventualne okolnosti sa partnerom će vas primorati da se pridržavate svojih principa, ali možda u tome nećete uspeti u ovom trenutku, zato budite strpljivi. Promena planova može vas dovesti do toga da se opteretite obavezama koje uopšte ne očekujete. Promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali takođe mogu započeti novu fazu u vašem životu. Razmislite da li ste sigurni u tačnost svojih postupaka. Slobodni Lavovi, budite oprezni sa onima koje ste tek upoznali. Astralno poravnanje vas stavlja u veoma optimistično i pomalo nadrealno raspoloženje.

POSAO: U ovom periodu svi vaši poduhvati će biti uspešni ako budete imali hrabrosti da ih realizujete. Finansijski gubici i neuspeh vaših aranžmana su mogući ako niste dovoljno fleksibilni i ako se slažete sa bilo kojim predlogom koji vam se nađe na putu. Ne budite pohlepni.

ZDRAVLJE: Zdravi ste, iako možete imati povremene smetnje vezane za variranje pritiska ili hormonsku nestabilnost. Redovno idite u prirodu na svež vazduh. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 3. jun   9. jun

LJUBAV: Predstoji vam period poteškoća, pa se ojačajte strpljenjem. Trenutne energije mogu svemu dati veoma čudan osećaj – pogotovo u odnosu sa partnerom. Imaćete osećaj kao da se promenio, kao da se više ne poznajete, ali to je samo prolazna faza o kojoj možete otvoreno da porazgovarate. Nikad ne bežite od iskrene komunikacije jer se, u suprotnom, problemi gomilaju. Slobodne Device, obradovaće vas vesti o predstojećim lepim događajima. Sad je idealno vreme da putujete sa prijateljima, ali ne na velike udaljenosti. Izlet po zemlji je baš ono što vam treba da napunite baterije. Raspoloženi ste za ozbiljnu raspravu o budućim planovima i obavezama.

POSAO: Uspeh je sa vama ako ste zaposleni u kreativnoj industriji – pogotovo sa onima koji se bave bilo kakvom vrstom dizajna. Pojava uticajne osobe vas može zaštititi, što će vam otvoriti put ka uspehu. U ovom trenutku je od najveće važnosti da predlozi koji su vam dati budu pravilno ocenjeni. Vaše akcije su obeležene uspehom i donose vam dobre finansijske prinose.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate dovoljno energije za sve izazove. Nastojte da se dovoljno odmarate i urednije živite. 

Comments