Saznajte nedeljni horoskop: 30. septembar – 6. oktobar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, zaštitite se od neželjenih sastanaka i razgovora sa novim poznanicima koji vam crpe energiju, već se posvetite sebi i bližnjima. Možda ćete uskoro imati potrebu da izrazite svoja iskrena osećanja osobi koju već duže vreme poznajete. Ovnovi u vezi, iako vam je to teško – pokušajte da ne budete nestrpljivi jer će to sigurno povrediti partnera, a samim tim i vas. Promene koje bi se mogle desiti sa trenutnom nebeskom konfiguracijom mogle bi biti veoma duboke. Tačno procenite kako se osećate jer je to ključ za prave odluke. Ne okrećite leđa svojim principima.

POSAO: Napredak ka prosperitetu je u vašim rukama, a takođe ćete imati priliku da proširite svoje vidike. Osećate se napeto zbog svoje nesposobnosti da rukujete količinom informacija koja vam je potrebna da biste ostvarili davnašnje ideje i planove.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i dobro se osećate. Odličan period za ukidanje loših navika i uspostavljanje zdrave dnevne rutine vežbanja i odmaranja. Izbegavajte gust saobraćaj i budite oprezni ako morate da vozite.nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Izliv negativnih emocija vas može sprečiti da ispravno percipirate razgovor s partnerom, pa se izmestite i dobro procenite da li ste u pravu. Ako treba, izvinite se, partner će to poštovati i odnos će vam momentalno postati iskreniji. Mogući su problemi u porodici, gde možete postati rame za plakanje, ili osoba od koje ostali traže savet. Ako imate moć da rešite situaciju, to i učinite, ali držite do sebe i čvrsto stanite iza svojih stavova. Slobodni Bikovi, ako ste nedavno doživeli raskid, razmislite da li vam ide u prilog da upoznajete nove ljude – dajte sebi oduška i ništa ne silite. Ne želite i da drugima date lažnu nadu.

POSAO: Budite oprezni u svojim postupcima i postići ćete veliki uspeh. Ipak, vaš uspeh može biti razlog za razmenu uvreda izazvanih zavišću bliske osobe. Ako uskoro treba da idete na poslovno putovanje, ponovo proverite da li su vam svi dokumenti netaknuti. Sada je vreme da ostvarite svoje planove i vodite računa o svojim sastancima.

ZDRAVLJE: Radni dan završite večernjim opuštanjem uz drage osobe, film, seriju, knjigu. Udaljite se od toksičnih osoba jer vam iscrpljuju energiju. Imate dovoljno snage za sve izazove.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Moćna osećanja lete preko neba vašeg emotivnog života, zbog nebeskih energija koje su trenutno u igri. Iskoristite trenutak, pa se posvetite partneru i što više slobodnog vremena provodite zajedno. Pokušajte da budete strpljiviji sa članovima porodice, kojima je potrebna vaša podrška. Ne krijte se od problema koji se tiču i vas. Slobodni Blizanci, trenutno vam je teško da sklapate nova poznanstva sa prijateljima svojih najmilijih. Morate proceniti situaciju na svoj način i svoje vreme, ne dozvolite da vas neko požuruje da povučete potez pre nego što budete spremni za novu vezu.

POSAO: Sada je dobro vreme da zasadite seme budućeg uspeha, ali ne zaboravite da stanete i nagradite se koliko ste daleko stigli. Bićete u potpunosti u rukama svoje težnje ka novom početku usred ovog ciklusa. U bliskoj budućnosti ćete dobiti svoj dugoočekivani novac.

ZDRAVLJE: Potrudite se da iskoristite poslednje trzaje lepog vremena, pa je možda vreme za kampovanje ili pecanje na posebnom i lepom mestu. Ne propuštajte obroke.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Ako vas je partner razočarao, nemojte donositi ishitrene odluke, već o tome razgovarajte. Uvek je bolje da sačekate bar još jedan dan pre nego što donesete bilo kakvu konačnu odluku. Sa druge strane, možda vas druga osoba privlači, ali to je trenutno, pa dobro razmislite da li ćete nešto učiniti po tom pitanju. Vaš šarm može stvoriti čuda, ali nemojte se oslanjati samo na njega da biste postigli svoje ciljeve. Pokušajte da se ne svađate sa onima koje volite. Slobodni Rakovi, čuvajte se nepoverljivih ljudi koje ste isprovocirali svojim postupcima. Nemojte davati obećanja ako niste u mogućnosti. Sada je vreme da napravite promene koje će vam doneti dobru prednost i spokoj u narednim mesecima.

POSAO: Ako ste u situaciji da ispravite projekat koji je naizgled propao – ne prezajte da to učinite. Nezadovoljni ste na poslu i to svi oko vas osećaju, a posao trpi. Ukoliko radite timski i drugi zavise od vas, suočićete se sa ljutnjom kolega, koji će zahtevati da ispunjavate svoje dužnosti na vreme. Možda ćete morati da se oslonite na svoju ušteđevinu iz prethodnog meseca.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste skloni alergijama, možete imati izraženije smetnje u ovom periodu. Osetljivo vam je grlo, kao i disajni putevi. 

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Prolaznost šteti vašoj svakodnevici i to vas u poslednje vreme tišti. Više se posvetite partneru i dragim osobama, kao i svemu što vas raduje i inspiriše. Sada postoji optimalni tok energije, a vibracije su idealne da stvorite osećaj harmonije. Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu u pogledu veze sa partnerom. Život je neprekidan niz promena i nema sumnje da će se isplatiti mnogo toga što činite. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše. Slobodni Lavovi, vreme je da zastanete i posvetite se sebi. Prava osoba će doći onda kad za to bude vreme.

POSAO: Bavite se početnim poduhvatima koji će vam odvratiti pažnju od problema i doneti budući prosperitet. Možete se potpuno prepustiti planovima i ciljevima na kojima ste odlučili da radite, ili sve to možete početi da razvlačite kroz brigu i preteranu analizu detalja. Pokušajte da svoje ideje i utiske ne delite čak ni sa najpouzdanijim prijateljima jer ćete sami sebi praviti probleme. Finansijska pitanja idu u vašu korist.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mentalno i emotivno ste snažni, pa vam je i fizičko zdravlje takvo – čak će se i pojedine ustaljene boljke smanjiti ili povući.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Čitajte između redova ono što partner kaže (ili čini) i možete doći do iznenađujućih saznanja. Nebeska energija može da učini da se osećate nedovoljno spremnim u vezi sa određenim pitanjima, pa se pripremite za razne ishode. Sa druge strane, vrlo ste uverljivi u svojim rečima i uspevate da nametnete svoje mišljenje drugima. U toku ovog ciklusa prilično brzo gubite strpljenje, ali ne dozvolite da izgubite kontrolu i verbalno se “iskalite” na onima koji to ne zaslužuju. Slobodne Device, organizujte svoju dnevnu rutinu drugačije, potrebna vam je promena. Planete sugerišu da ćete se možda naći preplavljeni zahtevima za izlete, koji mogu biti prilika za interesantno novo poznanstvo.

POSAO: U ovom trenutku morate pustiti svoju intuiciju da vodi put i to će vam doneti uspeh. Uzmite u obzir svoja dostignuća i započnite nove, ali prethodno dobro smišljene zadatke. Umesto da radite na tome da stavite novac u tuđi džep, ovo je vreme da preduzmete korake da stavite novac u svoj džep. Period je ispunjen planovima i novim nadama, samo budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je zabava da iz sebe izbacite nakupljeni naboj, a takođe vam je potrebno i odmaranje i mir. Nađite pravu meru jednog i drugog. 

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Comments