nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Zategnuta situacija u familiji i dalje vlada, ali se potrudite da je smirite – onoliko koliko je u vašoj moći. Svađe i uvrede među rodbinom ne donose ništa pozitivno, pa inicirajte da o svemu otvoreno i mirno razgovarate. Bez obzira na ovo, energija sa planeta vam donosi veoma opušten osećaj, što veoma povoljno utiče na odnos sa partnerom, sa kojim se osećate voljeno i sigurno. Slobodne Vage, promene su korisne ako nisu iznenađujuće i ako ste spremni za njih. Zvezde poručuju da je ovaj period povoljan za ostvarenje vaših želja, pa oči držite širom otvorene. 

POSAO: Uspećete u svojim namerama samo ako ste racionalni. Verujte da možete zaraditi novac radeći nešto u čemu ste strastveni. Nemojte biti napeti i razočarani zbog kašnjenja važnog sastanka koji može pokvariti vaše planove. Budite otvoreni za razgovore sa kolegama.

ZDRAVLJE: Padovi energije i bezvoljnost će vas opterećivati u ovom periodu, a to se može odraziti na vaše ukupno zdravlje. Pronađite način da se uravnotežite – redovnijim odmorom i bavljenjem onim što volite.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Skloni ste da svoje emocije držite pod kontrolom, ali promene sada idu u vašu korist, pa postajete sve otvoreniji – i prema sebi i prema partneru. Bilo koja vrsta zajedničkog putovanja na kratke udaljenosti biće veoma uspešna, što će prvenstveno povoljno uticati na međusobnu bliskost. Procenite ne samo svoja osećanja, već i svoje ponašanje. Slobodne Škorpije, dozvolite samo onima na koje možete da se oslonite da znaju vaše privatne stvari, nema potrebe da ih delite sa onima koje ste tek upoznali. Trenutno planetarno poravnanje može staviti vaše strpljenje na test.

POSAO: Pitanja novca su visoko na dnevnom redu, pa odvojte vreme da se pažljivo pozabavite ovim pitanjima. Period je posebno plodan za ljude umetnosti i dizajna, jer će dobiti predlog iz snova. Vaši neposredni planovi se mogu svakodnevno menjati, ali moguć je i neočekivan finansijski priliv.

ZDRAVLJE: Pojačajte fizičku aktivnost i kontrolišite ishranu, dobar je period da povratite kondiciju i napuniste se novom energijom.

nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate odnos sa partnerom, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve presude, već sačekajte mirnije vreme kad opušteno možete doneti odluku. Poravnanje planeta može izazvati čitav niz emocija, pa vam se stanja sreće i razdražljivosti neprestano smenjuju. Slobodni Strelci, planete vam obećavaju odlično samopouzdanje i duhovnu harmoniju ako se setite da vam samoprocena koristi. U toku ovog ciklusa ćete prvenstveno biti zainteresovani za stvaranje ili iskorak ka nečemu novom. Izlet na selo u potpuno drugačije okruženje će vam dobro doći. Život se mora stalno menjati da bi ostao svež i zanimljiv.

POSAO: Bićete zadovoljni rezultatima postignutim na ličnom nivou, što takođe donosi sigurnost u vašu budućnost kao profesionalaca. Šta god da odlučite da uradite, mogli biste primetiti da se vaši planovi iznova menjaju, posebno ako ste odlučili da uradite nešto neobično, ali to je trenutno, pa ne očajavajte. Ne bi trebalo da pregovarate o kreditima.

ZDRAVLJE: Napeti ste i potreban vam je aktivan odmor, kanalisanje viška energije kroz sport, rekreaciju, boravak u prirodi.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: U ovom trenutku morate da rešite svoje probleme, ali ste preplavljeni emocijama koje vam odvraćaju misli, pa prvo morate da ih savladate. Partner primećuje da ste nespokojni, pa mu iskreno kažite šta vas muči. Jedno drugome uvek morate biti podrška. Uz ovo, astralne energije će vam mnogo olakšati da budete strpljiviji. Ne očekujte da će brzo rešavanje problema u vezi sa vašim ličnim planovima doći jednostavno. Slobodni Jarčevi, ostvarite korisne promene u svom životu. Pravilna procena će vam pomoći da donesete pravu odluku u pogledu osobe sa kojom se viđate u poslednje vreme. Budite hrabri. 

POSAO: Strah od neuspeha je vaš najveći neprijatelj u ovom trenutku. Upoznajte ljude sa kojima možete razmisliti o proširenju svog poslovanja ako ste već pristali na razgovor. Vaše akcije su uspešne i doneće vam novo priznanje i odličan prihod.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima i zglobovima i povremeni padovi energije. Idite na masažu, meditirajte, vežbajte umereno. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Postoji mogućnost komplikacija u odnosima u vašoj porodici ako ste nedelikatni. Bolje je da sada ne dajete savete da biste izbegli nesporazume i razočaranje. Ne morate sve završavati odmah i brzati stvari, jer to donosi nervozu vašim bližnjima, a posebno partneru, koji je zbog toga napet; dozvoljeno vam je da usporite i budete strpljivi. Problemi sa ljudima u vašem okruženju su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Slobodne Vodolije, bolje je napustiti neobuzdana putovanja jer možete propustiti poznanstvo sa vrlo interesantnom osobom. Izbegavajte samoobmanu i ne preterujte.

POSAO: Preuredite svoje finansije ako planirate određenu vrstu investicije. Planetarna konfiguracija ovog perioda je predznak kreativne promene. Vaši planovi će ili biti podvrgnuti velikoj korekciji, ili ih uopšte nećete ostvariti – potrudite se da ne budete razočarani u bilo kom slučaju.

ZDRAVLJE: Kanališite energiju kroz kreativno izražavanje i kretanje. Nervoza vas može dovesti do mentalne iscrpljenosti i fizičke slabosti.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

LJUBAV: Razdražljivi ste, pa se potrudite da ne obraćate pažnju na primedbe drugih, koje uopšte ne treba da vas dotiču. Ne smete biti nestrpljivi, samo zbog sitnih prepreka u odnosu sa partnerom. Svi ih doživljavaju, samo je pitanje kako ćete se vi sa tim izboriti. Dobro razmislite da li ste sigurni u tačnost svojih postupaka. Svakako ćete imati koristi od pravljenja planova za budućnost sa partnerom, a sa trenutnom planetarnom energijom, što su detaljniji, to bolje. Slobodne Ribe, ne dozvolite da vam još jedan neuspeli dejt u nizu poljulja samopouzdanje. Radite na sebi i okružite se pozitivnim ljudima i radnjama koje vam donose prijatnost.

POSAO: Uprkos nevolji, naći ćete izlaz iz teške situacije i izbeći ćete gubitke i povećati svoj autoritet. Vaše akcije su obeležene uspehom i donose vam dobre finansijske prinose, a korisna nova znanja i informacije obećavaju vam mogućnosti za afirmaciju. Budite odgovorni, umereni i uzdržani.

ZDRAVLJE: Veoma ste aktivni i svaki dan vam je ispunjen – odvojte večeri samo za sebe, za odmor i opuštanje, da vam od iscrpljenosti ne bi pao imunitet. 

Naslovna fotografija: instagram.com/whiskyouth

 

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar

Comments