ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

 

 

Početkom meseca nećeš biti baš sjajnog raspoloženja, a razlog za to biće velika zabrinutost jer te očekuju noviteti i neplanirani sastanci. Shvatićeš da na većinu stvari baš i nećeš moći da utičeš i da se skoro ništa neće odvijati kako si planirala pa ćeš se dodatno frustrirati što će otežati komunikaciju sa kolegama. Pokušaj da sakriješ svoju nesigurnost i da se maksimalno posvetiš dnevnim obavezama i da budeš ažurna kada su one u pitanju. Stiže naporna nedelja pa se potrudi oko obaveza više nego inače.  Ako si u vezi osetićeš od strane partnera posesivnost i ljubomoru ali brzo ćeš ih zanemariti zbog poslovnih obaveza. Moguće su i malo veće svađe zbog kojih ćeš danima biti ljuta na voljenu osobu, i iz tog razloga ćeš biti posvećenija sebi i svojim željama. Slobodni Ovnovi kao da žive u svetu mašte i uopšte se ne trude da osvoje onog ko im se sviđa.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

Situacija na poslu nije baš najsjajnija ali bez obzira na pritisak i tenzije ti se sjajno snalaziš. Optimizam je postao tvoj zaštitni znak. Skoncentrisana si, fokusirana na ono što radiš tako da teško da ćete nešto ove sedmice izbaciti iz takta. Očekuj nedelju punu aktivnosti i iz tog razloga nedelja na poslu će ti doslovno proleteti. Zauzeti mogu da očekuju mirnu i spokojnu sedmicu bez trzavica i svađa. Tebi partnerovo ponašanje godi, mnogo toga zanimljivog ti se dešava tako da ćeš se suzdržavati od kritikovanja voljene osobe. Ako si slobodna očekuj romantični zanos. Da li je ova osoba zaista vredna truda, to ćeš tek videti.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

Nedelja će krenuti ludačkim tempom tako se od tebe očekuje velika odgovornost kao i posvećenost obavezama. Savetujemo te da neke važne i komplikovane zadatke ne ostavljajš za sutra, jer je više nego izvesno da ćeš biti iskritikovana od strane poslovnih partnera ili nadređenih. U svakom slučaju situacija na poslu će te iscrpeti i njome nećeš biti baš zadovoljna. Zauzeti Blizanci ove nedelje ponovo ulaze u fazu kada im sve smeta tako da teško dolazi do usklađivanja. Smatraš da je partner previše težak, zahtevan i statičan, dok on smatra da si ti previše nervozna i da iskorišćavaš njegovu dobrotu i smirenost.  Kod slobodnih Blizanaca – niša novo. Ni u najavi nema nikog vrednog truda.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. septembar   6. oktobar

Koliko god da se trudiš da ispoštuješ kolege i nadređene neki planovi i projekti neće se pomeriti sa mrtve tačke. Ono što ne ide i na šta ne možeš da utičeš jednostavno ostavi za neko bolje vreme, a usmeri se na ono što možeš brzo i lako realizovati. Što se tiče zauzetih Rakova nerviraće ih to što će im partner jasno stavljati do znanja da je bolji i uspešniji. Što god da kažeš i uradiš on će te “poklopiti” što će dovesti do toga da otvoreno sa njim uđeš u raspravu jer nikako nećeš dozvoliti da budeš ućutkana. Ukoliko si slobodna budi malo otvorenija za flert i pruži šansu i udvaračima čiji te fizički izgled baš i ne impresionira.

Na narednim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Comments